• mammatill6

    Är män ofta dåliga på att köpa bra presenter?

    Självklart tanken som räknas... men när man år efter år får sånt som man inte har nån glädje av och alltid behöva sitta och hålla min.

    Saker jag fått i julklapp/ födelsedag: Toalettborste, hit tänkte han där? Tidningsställ till toan för han gillar att läsa på toan, jaha kul för han. Fårskinnstofflor och ett annat år duntofflor, man tycker att efter ganska många år vet han att jag hatar ha något på fötterna. Tar av mig strumporna direkt hemma. När jag fyllde 40 fick jag ett grattis-sms och en hälsning att han tänkte köpa något men glömde. Ett 10-pack tubsockor, vilket jag aldrig använder och har heller aldrig gjort, men han gör det. I åt fick jag två Beck-böcker och då vet han att jag inte gillar Beck. Det pratar vi om nästan varje kväll när han alltid vill kolla på Beck och jag går därifrån.

  • Svar på tråden Är män ofta dåliga på att köpa bra presenter?
  • Sisisisi

    Din man är dålig på att köpa presenter. Mitt ex var jättebra. Jag fick bland annat smycken, resor, spa-weekends, fina kläder.


    Keep your child rear facing for as long as possible!
  • Jw83

    Han verkar inte känna dig, eller så bryr han sig bara inte. Mina ex har varit bra på presenter och min man är fantastiskt duktig på presenter. Han kan komma ihåg något jag nämt för 6 månader sedan. Han är bäst :)

  • mammatill6

    [quote=79311078][quote-nick]Jw83 skrev 2018-12-25 20:29:46 följande:[/quote-nick]Han verkar inte känna dig, eller så bryr han sig bara inte. Mina ex har varit bra på presenter och min man är fantastiskt duktig på presenter. Han kan komma ihåg något jag nämt för 6 månader sedan. Han är bäst :)[/

    Misstänkte så. Känns som han inte bryr sig och efter 19 år inte ens känner mig alls.

  • EmberEyes

    De män jag träffat har aldrig varit dåliga på att köpa presenter. De som haft problem med att hitta "bra" gåvor har ganska enkelt gått att styra med en "önskelista". Enda undantaget var väl min far, från tonåren om inte tidigare så kunde jag tala om att jag vill ha t. ex. "hela Sagan om Ringen bokserie inbunden på engelska", och få Två Tornen i pocket på svenska, för den var på rea för 18 kr...

    Jag undrar mest vad som händer när du öppnar ett paket och det ligger en toa-borste. Kommer någonsin en variant av "Åh, tack för omtanken! Men du... Tycker du verkligen inte att jag är värd något med kärleksfullt än en toaborste? Som den där pläden vi tittade på , på hemtex."? Och vad svarar han när du tar upp det?

    Det låter ju som om han är lite sinnessvag om han år efter år köper inneskor om du har berättat att du inte vill ha sådana. Om du aldrig berättat att du inte vill ha dem så är det lite "skyll dig själv"-varning.

  • mammatill6

    Jag har pratat flera gånger med honom, mellan gångerna. Ovh liksom frågat hur han tänkte. Men han hade ingen aning om att jag alltid går barfota, ingen aning om att jag inte gillar deckare, vi behövde en toaborste och den va snygg.... o.s.v.

Svar på tråden Är män ofta dåliga på att köpa bra presenter?