Bor med min make. Vi har en son född 2015 och en dotter född 16

Ålder

40 år

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Njutningsförälder    

Personlighet

Galen     Glad     Trygg    

Intressen

Djur     Konst     Psykologi     Vetenskap     Trädgård    

Husdjur

Akvariefiskar     Fågel     Hund     Häst     Katt    

Aktivitetsflöde

Äldre 11 May 19:20 Jw83 svarade i tråden: Längtan och undran: Det beror på vilken start ni planerat till ert barn. Vill ni vara föräldralediga samtidigt? Ska en vara ledig och en gå ner i tid? Ska ni dela lika på föräldraledigheten? Ska ni spara på dagarna eller ska ni.
Äldre 9 Mar 05:23 Jw83 svarade i tråden: Snälla hjälp.. Helt plötsligt vill han ej ha barn! LÅNGT: Han Pratar bröllop... precis som han pratade barn. Han vill varken det ena eller andra. Om det beror på att han inte är säker på sina känslor, osäker eftersom du har barn innan eller bara inte delar dina drömmar.
Äldre 17 Mar 06:44 Jw83 svarade i tråden: Oens graviditet:
Väntat! Den som inte vill har alltid veto.

Äldre 16 Mar 08:01 Jw83 svarade i tråden: Hur ska jag få min bebis att trivas i sin spjälsäng?: Vår bebis har sovit jättebra i sin spjälsäng sedan dag ett :) utan några trix. Han somnar omedelbart när vi lägger ner honom där, sover bättre där än någon annan stans.
Äldre 16 Mar 07:28 Jw83 svarade i tråden: 20 år & bebis längtan: Det handlar inte alls om att folk " ser allvarligt på barn O unga föräldrar". Det handlar om att folk ser allvarligt på att människor skaffar barn som dom inte kan ta hand om.

Din ålder är inget problem alls.
Äldre 15 Mar 13:04 Jw83 svarade i tråden: Varför är män så rädda för att gifta sig?: Det är väl inte alls samma sak! Om man slutar ha sex så tar man bort en stor del av förhållandet och dessutom så ändrar man ju "spelreglerna" efterhand då.

Äktenskapet är inte nödvändigt.
Äldre 15 Mar 13:00 Jw83 svarade i tråden: Varför är män så rädda för att gifta sig?: Det är nog viktigt att man hittar någon som delar samma värderingar. Jag förstår inte hur man kan skaffa ungar med någon och sedan sura över att denne personen inte vill gifta sig. Om äktenskapet är en.
Äldre 15 Mar 11:28 Jw83 svarade i tråden: Varför är män så rädda för att gifta sig?: Jag har inte heller upplevt att män skulle ha svårare att binda sg. Jag har fått två seriösa frierier. Den ena nekade jag och den andre är jag gift med idag :) Båda männen friade utan att jag någonsin.
Äldre 14 Mar 12:06 Jw83 svarade i tråden: Studerande 23 år och vill ha bebis:
Hur klarar ni er ekonomiskt under hans föräldraledighet? Klarar ni ett halvår på 80% av hans lön?

Äldre 14 Mar 08:05 Jw83 svarade i tråden: Vad uppfylla innan bli med barn?: Sedan jag var ung så har jag haft samma krav innan barn. Jag har varit benhård med min lista ;)

Båda ska ha utbildning och fasta, bra jobb.

Ett stort sparande

Äga min drömgård med mycket mark

Köpt hästar

Ha.