Inlägg från: Johanna555 |Visa alla inlägg
  • Johanna555

    Bf September 2019

    Hej allihopa!

    Jag plussade igår, helt overkligt. Står att BF är 2 september. Vårt första och vi är runt 25 båda. Inga symptom dock mer än utebliven mens så det känns väldigt overkligt. Men stickan visade plus, visst är det säkert då?

    Vad gör man nu, kontaktar vårdcentralen/barnmorska?

  • Johanna555
    Hallondröm1111 skrev 2018-12-28 23:59:49 följande:

    Grattis! Samma för mig, känner mig som vanligt förutom lite växtvärk i livmodern då och då. Tänker att det kanske är skönt så länge det varar haha

    Som jag har förstått det kan man få falskt negativt men inte falskt positivt resultat! Utan att ett plus alltid är ett plus.


    Tack och grattis till dig med!

    Jo man lär väl inse det sen om man får ett h*lvete... :)

    Ja är det så? Man känner sig lite osäker ändå, ska testa igen imorgon för att vara säker även om det inte behövs. Har du tagit kontakt med någon barnmorska? Vem ringer man o vad ska man förvänta sig?
  • Johanna555

    Tack för svaren :)

    Är lite rädd att det ska bli missfall så tänkte vänta några veckor med att ringa men ska kanske göra det nu efter helgen ändå. :)

    Grattis till er alla

  • Johanna555
    Natta89 skrev 2018-12-29 11:20:05 följande:

    Jag ringde igår och fick tid om 3 veckor då jag bör vara i cirka v. 7 + 4. Skulle jag få missfall innan vill jag nog ändå behålla tiden för att prata om det (fick uteblivet missfall i v. 12 i september) så det känns lika bra att ändå ha en tid bokad. :)


    Sant! Jag ska ringa snarast :) tack för hjälpen!
Svar på tråden Bf September 2019