Inlägg från: Banuni |Visa alla inlägg
  • Banuni

    Bf September 2019

    Hej! SAMMA HÄR!!! Perfekt då har vi 2 varandra! Jag plussade imorse. Är beräknad 17 sep. :D

    Hur mår du idag?


    FrazyB skrev 2019-01-07 20:11:37 följande:

    Hallå där alla gravida! Vill börja med att säga grattis till er???? Jag plussade 1/1-19 på bim -1 o kan inte vara lyckligare. DOCK så har jag ett problem. Pappan vet inget än då han är bortrest fram till slutet på januari och kan inte heller berätta då han jag inte vet hur han kommer reagera. Jag har ingen att prata med om detta då jag inte vill att alla ska veta riktigt än. Jag är beräknad kring den 10 sep och vill vara med o bolla lite symtom o oroligheter samt roligheter. ????


  • Banuni

    Hej hej!

    Jag försöker tänka som en annan skrev att man inte kan göra något åt hur det blir - därför är det bäst att njuta och vara glad. För det kommer bli exakt likadant vare sig vi ör oroliga eller glada hehe!!

    Jag plussade imorse går in i v. 5 (4+0) imorgon. När bör man skriva in sig?


    Satsumas92 skrev 2019-01-08 08:41:19 följande:

    Hej på er alla!

    Plussade 30 november och har BF 7/9 enligt appars beräkningar. Är 26 år och sambo är 35 år. Vårat första. Är verkligen livrädd för att få missfall. Oron tar nästan över :( hur gör ni andra med era oroskänslor?

    Första besöket hos MVC är i början av nästa vecka!


  • Banuni

    Åå okej så pass alltså! Jag väntar nog liiiiite till. Går in i v 5 imorgon så, det känns lite för tidigt.

    ÄSCH! Den frågan kan jag ställa till dig med haha :D skönt att du mår bra. Jag mår super också, storstädar för fullt och har musik på och känner mig allmänt glad :D

    Brösten gör svinont och molvärken ligger där och gömmer sig för tillfället. Den kommer nog tillbaka inatt igen..


    Satsumas92 skrev 2019-01-08 13:06:50 följande:

    Åh helt sant!!! Ska försöka tänka mer så! Jag ringde min MVC två dagar efter plusset! Besöket blir precis när jag gått in i v. 7! På MVCs hemsida stod det att de vill att man ringer så fort som möjligt, men kanske skiljer sig mellan olika???

    Jag mår bra idag!!! Har fortfarande superont i brösten haha, men den molande värken har börjat avta. Hur mår du idag? ????


  • Banuni

    Grattis!!! Hur såg dina stickor ut? Jag fick också Gravid 1-2 imorse men stickan var svag så jag äe lite orolig kring det. Hade du 2 starka tydliga streck?

    Jag ska ringa imorgon och boka tid tror jag... går in i vecka 5 då.


    Smultronbär skrev 2019-01-08 19:49:15 följande:

    Så spännande allt blev. Tog ett digitalt test idag för att få se något annat än två streck och allt blev så verkligt..shit..nu håller man verkligen alla tummar och tår på att allt går vägen. Har också funderingar på när man ska kontakta mvc..gick in o v.5 igår..


  • Banuni

    Okej! Ja mina är så svaga. Tycker du att jag ska ta ett till imorgon för att se om det ökat eller bara strunta i det eftersom jag fått gravid 1-2 på CB?.... kommer ju bli helt lugn om det ökat, men panikig om det är ännu svagare haha dilemmat alltså.


    Jsv17 skrev 2019-01-08 21:27:16 följande:

    Mina streck var halvsvaga till efter bim, men när de väl började öka i styrka gjorde de det rejält och snabbt


  • Banuni

    Såg ditt meddelande nu, lite sent. Men jag tog ett vanligt då mina tidiga var slut. Tvekade då de blivit helt blanka tidigare och jag är på bim-2. Körde på ändå XD och mot min förvåning kom där faktiskt ett tydligare streck än vad jag fått på alla stickor hittills! Så nu är jag helt o hållet lugn, ska inte testa mer alls. :D


    Jsv17 skrev 2019-01-09 08:05:17 följande:

    Det är det som är så svårt... man blir ju lugn av en ökning men får panik om man inte får en och så där tidigt betyder det så lite. Kan du så skulle jag avvakta minst 2 dagar helst 3, då hcg ska fördubblas varannan till var 3:e dag i början så vill man vara säker på en ökning så ska man vänta 3 dagar.... vilket är svårt men enda sättet att få ett resultat som du faktiskt kan utläsa något av


  • Banuni

    Jag går också gärna med om gruppen är hemlig. Går med i Skåne gruppen. Vad söker jag på?

  • Banuni

    Hej alla..

    Jag plussade med CB digital för några dagar sedan. Fick Gravid 1-2 och stickorna har stegrat fint. Imorse (på bim) sa den Inte Gravid och stickan var ganska blank....

    Vad i helvete betyder detta?! Är det ett mf? Eller visade den fel från början?

    Är i chock. Vad gör man nu? Väntar in blödning? Ringer gynakut?.... fan

Svar på tråden Bf September 2019