Inlägg från: Mickaela_med_ck |Visa alla inlägg
  • Mickaela_med_ck

    Bf September 2019

    Bf 6 September ???????? Plussade tidigt jag med. 2 missfall 2017,2018. Håller alla tummar och tår nu för att det går vägen.

  • Mickaela_med_ck
    Mamaamu skrev 2019-01-13 14:07:55 följande:

    Enligt mens så är jag beräknad 6 september :) Symtomen jag har är mollvärk,mycket tröttare,yr,blir väldigt väldigt lätt anfåd. Fryser och äter som en gris ;)

    Kommer inte ihåg hur jag mådde med de andr MEN jag vet att jag mådde illa iaf. Vilket jag inte alls gör nu. Pga av oro och missfall i november ska jag göra ett vul nästa vecka och då får jag se om det ens är något där inne :)

    Härligt att må bra ändå :)


    Vi är också beräknade 6 september :) har exakt samma symptom som dig. Men inget illamående alls dock en jättejobbig halsbränna vilket jag inte hade med de andra två. Med dem så märktes det knappt att jag var gravid förens magen ploppade ut..
  • Mickaela_med_ck
    Mamaamu skrev 2019-02-21 10:36:58 följande:

    Åh vad mysigt! :) Mitt är på måndag. Är så orolig att något är fel .


    Mitt är på onsdag, sjukt nervös jag med. Med två missfall bakom oss senaste året så oroar man sig mer än njuter känns det som. Man vill bara kunna andas ut.
  • Mickaela_med_ck
    Daphodil skrev 2019-02-18 17:58:46 följande:

    Har för övrigt kräkts senaste dagarna. Någon längre gången som började kräkas runt v 9 - och hur länge höll det i sig isf?


    Jag var riktigt illamående från v 6-9 ungefär sen började jag kräkas, ville inte ens gå ut, är i v.13 nu och kräks fortfarande. Inte lika ofta men varje gång jag äter. Hoppas det går över snart för det är fasen inte roligt.
  • Mickaela_med_ck
    Daphodil skrev 2019-03-03 15:28:10 följande:

    Någon annan som är vansinnigt trött? Jag sover nån timme på dagen numera under helgerna. Känner mig nästan ständigt trött, och vill inte minnas att det var såhär förra gången. Fler?


    Det är samma sak här, helt slut på dagarna och somnar tidigt på kvällarna. Kommer verkligen inte ihåg att det var så här med mina andra två. Nu kräks jag iofs fortfarande och det gör en ju ganska orkeslös. Jag går in i v.15 på Fredag.
  • Mickaela_med_ck

    Nån som tidigt haft problem med bäckenbottenuppluckring? Är sjukskriven just nu då jag jobbar som speciallärare och har kaskadkräkts i flera veckor och har börjat få svårt att gå längre sträckor. Känns som att hela venusberget ska gå sönder och det strålar ner i ljumskarna och bak i ryggen. Vankar som en anka redan. Är i v.15...

  • Mickaela_med_ck
    Anonym (Bebbe igen..) skrev 2019-03-16 11:18:34 följande:

    Är det bara jag som är knasigt nyfiken på bebisens kön? Vill få en bild av den lilla/lille..kunna hitta på namn..leta fram kläder..veta vilka jag ska spara o vilka som kan slussas vidare..! :)

    Har ni hört talas om the nub theory? Vad är era erfarenheter av den? :) Som jag förstår vetenskapligt och inte avfärdat som Ramzi , skallformen, bakingsodartestet, rödkålstestet m.m

    La upp ul bilder från kub i flera av dessa grupper i förra graviditeten och de flesta sa pojke trots mina dåliga bilder ..vilket det oxå blev! :)

    Den här gången är bilderna tydligen ännu sämre att se på..men de 4 personer som vågat sig på att gissa tror alla ev tjej! Får se! ;)

    Jag har aldrig fått så sent rul som nu! 2dgr innan v 21! :( Brukar vanligtvis få rul i v 19 ca! Ringde o bad dom tidigare lägga pga av oro då jag inte kännt lika tydliga rörelser som förut..men icke! :( Hon ville inte göra det tidigare än så för att kunna se bra! :( Va fn! :( En månads väntan till känns evig..


    Vi vill också veta! Vi har två tjejer hemma :) har lagt upp bilder i andra grupper men inga svar än. Dem som sett våra ultraljudsbilder från KUB tror pojke men innan man verkligen vet blir man nästan knäpp ju :) vill börja handla grejer! Vi har RUL om 3 veckor då går vi in i v.21 så hoppas dem kan se då :)
  • Mickaela_med_ck
    Daphodil skrev 2019-03-19 19:01:15 följande:

    På tal om veckoräkningar... Vad har ni för BF? Det skiljer sig ju en del i gruppen, jag är tex en av de kortast gångna. Kul att se vilka man är nära i tid!

    Jag har BF 28 september.


    BF 6:e September här.
  • Mickaela_med_ck

    Någon annan här inne som gått från att må dåligt , till bra, till sämre?

    Kräktes hela tiden i början av graviditeten, hade ett uppehåll sen på drygt 3 veckor och tänkte, yes nu är det över, tills nu. Återigen kräks jag av minsta lilla jag stoppar i munnen, den extrema tröttheten är tillbaka, migrän anfall delux var och varannan dag. Ringde MVC igår och blev inbokad idag för att kolla bland annat blodtrycket. Känner mig helt slutkörd och ändå är jag bara i v.16.(v.17 på fredag).

  • Mickaela_med_ck
    Spader10 skrev 2019-03-29 18:10:29 följande:

    VARNING, GNÄLLINLÄGG. Går in i vecka 18 på söndag och mår fortfarande lika illa och kräks flera ggr/dag. Kanske med lite god vilja kan jag känna någon liten stund senaste veckan när illamåendet inte är precis lika tryckande. Jag är fortfarande sjukskriven på heltid och håller på att ledas ihjäl. RUL är inbokat den 12/4. Trots att det är min tredje graviditet har jag inte känt några fosterrörelser än men magen växer på och går inte att dölja längre. Mina arbetskamrater vet inget om graviditeten och chefen har hittat på en lämplig lögn om varför jag är sjukskriven. Oj vad jag längtar tillbaka till jobbet och efter lite social samsamvaro.


    Är i v.18 med tredje barnet också och spyr precis som du som en gris fortfarande. Fick lergigan utskrivet men man blir ju så himla trött. Är också sjukskriven på heltid, segt som sjutton är det...
Svar på tråden Bf September 2019