Inlägg från: Johannamari |Visa alla inlägg
  • Johannamari

    Bf September 2019

    Hej Alla! 
    Hoppar också in här. 

    Beräknad FL är 30/9. Plussade första gången svagt strax innan mens, men fick det bekräftat av ett digitalt test nu i helgen. 

    Hur mår ni?
    Jag mår oförskämt bra, förutom oro för missfall eller att något ska gå fel. Väntar min andra men sambon's första. Och kan inte minnas att jag var såhär orolig första gången. 

    Har inte heller ringt för inskrivning ännu. Tänkte göra det imorgon. 
    Hur tidigt kan man se på VUL att det finns något litet där inne?

  • Johannamari
    Jsv17 skrev 2019-01-26 19:19:04 följande:

    Jag har nu alltså snart passerat v.8 och har inte ett enda symptom förutom att jag är hungrig, lite trött och har ett jäkla humör... inte ens ömma bröst... Tänker att då jag inte haft några från början heller så är det nog inget fel, då hade det nog hänt nåt redan om det så att säga inte gick rätt från allra första början... så inte så orolig egentligen. Men jag är ändå konfunderad hur det kan vara så himla olika? Skulle kännas lite tryggt att åtminstone få känna sig lite gravid.... längtar till mitt vul den 14:e, om jag får se ett välmående pyre då så ska jag försöka enbart vara tacksam för att jag helt enkelt verkar ha enkla graviditeter...


    Hej Hej! 
    Du är inte ensam. Jag är i vecka 6 (5+2) och känner ingenting förutom trötthet och har också en jävla humör. Sambon säger att jag borde lugna ner mig men ena stunden är jag vansinning andra stunden storlipar jag. 

    Hoppas på att jag kan få göra ett VUL i början av nästa vecka, när jag gått in i v 7. Bara för att veta att faktiskt någonting är där. Men har tagit flera digitala tester som från början visade 1-2, och senaste visade gravid 3+ så HCG ökar så någonting finns ju där. Men svårt att ta på när man inte känner något.. 
  • Johannamari

    Hej! 

    Hur går det för alla här inne? 
    Vi ska göra RUL på tors, nervös trots att KUB såg väldigt bra ut. 

    Jag väntar barn nr 2 och undrar lite hur mycket ni andra gått upp?
    Innan graviditeten låg jag runt 53 kg, nu på kvällen v.19 (18 + 2)  vägde jag 59kg. 

    Lite ångest men har fått en rejäl mage och gillar trots allt graviditeten, men ska man lugna sig med alla sötsaker? (Dille på piggelin och Önos Jordgubbssaft!)

Svar på tråden Bf September 2019