• Tow2Mater

    Hjälp! Varför så orättvist?!

    Risken finns ju att han hämnas genom att bara hålla barnet ifrån dig så du får ta det till tingsrätten iallafall for att få träffa ditt barn. Tycker nog det är där ni ska borja och få det avtalat om hur umgänge och vårdnad ska se ut, inkl kostnader. Inte reta upp honom mera innan det är fastställt.

  • Tow2Mater
    Anonym (Leden och fattig) skrev 2018-12-29 19:33:32 följande:
    Vi var mer eller mindre överens om skilsmässa. Sen träffade han någon nästan direkt efter och började bli svinig mot mig. Det är som de flesta av mina vänner säger, att hans nya måste ha hjärntvättat honom. För plötsligt (efter 8 månader) ville han ha halva barnbidraget när han tidigare avstått pga min ekonomi. DÅ var han förstående men efter att han skaffat flickvän vändes allt.

    När jag sen, 1,5 år efter skilsmässan träffade en kille blev han ännu mer ilsken. Varför vet jag inte, han ville skiljas ju och han valde att träffa nån ganska snabbt - så varför arg på mig?

    Sen så har flickan visat tydligt att hon vill ha mamma vilken får honom att tända till ännu mer. Tex vid överlämning har hon några gånger skrivit "stanna hos mamma" och gråtit efter mig. Vid lucia ville hon inte länna min sida fastän hennes pappa försökte ta henne/krama henne. Hon vägrade.

    Sånt kanske gör honom bitter. Ingen aning faktiskt :(
    Hur gammal är flickan? Låter som ni kan prova varannan vecka istället för 2-2-3. Kanske det skulle föredras av pappan och hans nya?
  • Tow2Mater
    Anonym (Leden och fattig) skrev 2018-12-29 20:30:32 följande:
    Min flicka är snart 4 år. Det var pappan (eller ska jag tro att det är den nya) som ville ha 2-2-3. De orkar antagligen inte med en hel vecka. För mig spelar det ingen roll. Men dom styr och ställer och jag betalar och bär ansvaret - exakt så.
    Jag trodde flickan var lite äldre i o m att hon redan kan skriva och stava.... men vill de inte ha vv, så hjälper det ju inte...
Svar på tråden Hjälp! Varför så orättvist?!