• TrueLove12

    En tråd för oss frustrerade som försöker och försöker

    Anonym (2årärlänge) skrev 2019-04-02 22:49:47 följande:

    Håller med, jag tycker det känns hopplöst även om vi plussat en gång (missfall i vecka 8). Allt känns som en bestraffning. Först tar det sjukt länge att bli gravid och sen får man inte ens behålla det. Och sen fortsätter tiden att ticka utan ett nytt plus. Så jävla orättvist medans folk överallt får oplanerade barn och blir gravida på one night stands. Är sånt jävla lidande.


    Och min temp bara sjunker och sjunker just nu så mens lär tyvärr dyka upp.

    Beklagar vet hur det är att förlora ett barn ja blev påtvingad abort för 8 år sedan ja kämpade enda in i de sista men gick inte detta var med mitt ex.

    Efter detta så sitter mkt de i huvudet och sen som du säger alla andra klarar sig och kommer vidare men inte vi som bara försöker
  • TrueLove12

    Hej alla vi va hos läkaren i torsdags och det blev både bra och dåliga nyheter :(

    Maken har 15 miljoner per ml på sperman och man ska ha 20 miljoner per ml risken finns nu att man får gå genom ivf ska få remis till sahlgrenska men läkaren sa inte alls så mkt var väldigt flummig.

    Fy va man känner sig värdelös och man kan inget göra för maken heller för hur han mår osv :( :(

  • TrueLove12
    Limarie skrev 2019-08-06 12:54:56 följande:

    Får jag fråga hur länge ni stod i kön? Kom ni in med kort varsel? Vi väntar sedan i mars och väntetiden bara förlängs, först 4 månader, sedan var 5 och nu 6 månader.


    Vi sökte för fertilitetsutredningen början av detta året tror ja de var minns inte exakt fick första mötet feb gjorde prover m.m ja fick ta blodprover i mars ist sen i april fick vi träffa läkaren gick genom alla provsvar sen skickade han remiss direkt fick kort efter meddelande att sahlgenska kvinnokliniken hade tagit emot remissen. Nu för ca 1-2 veckor sedan fick vi tid på sahlgrenska maken ska lämna spermaprov mer vet jag inte vad vi ska göra brsöket skulle ta ca 2 timmar ev
  • TrueLove12

    Här har vi försökt i 2 år snart och inväntar hss och ivf efter de dom tagit beslutet så de blir 6 väntetid ev beror på om läkaren skulle skynda på processen.

Svar på tråden En tråd för oss frustrerade som försöker och försöker