• Sheltielife

    Prata symtom INNAN bim

    Det kanske finns fler än jag som uppskattar att prata om olika symtom i väntan på bim dagen, för att få tiden att gå och så man kan dagdrömma lite om att de kanske finns ett frö som gror i oss just i denna stund! :)

    Att över analysera symtom gör oss självklart varken mer eller mindre gravida ;) MEN i denna väntan kan de vara ganska kul att prata om sådant här så man fördriver tiden!

    Jag är på äl +5 och försök nummer 1 till syskon och har hitills fått ömma bröstvårtor vilket jag inte brukar ha såhär tidigt i väntan på mens och som jag även hade sist jag blev gravid och då redan på äl+4. Har även fått uppstötningar några gånger vilket jag hade förra gången jag va gravid direkt efter ägglossning så hoppas ju att de betyder något denna gången med! Har även känt mig varm (nästan febrig) och varit rosig om kinderna vilket jag också minns att jag va sist! Även ökad aptit! Spännande och se om symtomen utvecklas, om jag får mer eller om något försvinner! Och för att klargöra så mina symtom jag känner av är helg östrogen och progesteron baserat då de inte hunnit utsöndras hcg såhär tidigt efter ägglossning ;D

    Har bim den 11/1

  • Svar på tråden Prata symtom INNAN bim
  • Sheltielife
    Banuni skrev 2019-01-06 23:09:53 följande:

    Hej ni, jag hoppar in här

    Har också bim den 10e precis som ni och jag tror att jag testade positivt imorse. Men det är så svagt att det likväl kan vara spökstreck.

    Bifogar bild. Skriv gärna vad ni tror.

    För övrigt så undrar jag om denna extremt överväldigande tröttheten är normal att känna på ÄL+9/10. Jag har sedan igår sovit och vilat hela dagarna.

    Mina bröst är super duper ömma och där finns en liten molvärk till o från.

    Men tröttheten och brösten är nog det mest påtagliga.

    Men åå vad ledsen jag kommer bli om det visar neg imorgon eller om mensen kommer.... :(

    Kännrr ni som också har bim den 10 några symtom??


    Det där ser verkligen positivt ut! Tror helt klart du är gravid! STORT GRATTIS!!!
  • Sheltielife

    Nu är jag tillbaka och har äntligen hittar min ägglossning efter mitt tidiga missfall! Är så nervös och otålig. Den ?långa? väntan mellan ägglossning och bim. Snälla nån låt de gå! Denna månaden kör vi på rosenrot och bisolvon! :D

Svar på tråden Prata symtom INNAN bim