• Minmillis

    Prata symtom INNAN bim

    Jag har samma som du! Är idag på äl+5 och har många likheter med när jag blev gravid med mina döttrar. Mina bröstvårtor tar kål på mig just nu och de känns verkligen som jag är gravid :O har även utöver de du skrivit fått halsbränna som jag fick dem andra gångerna med. Kan ju passa på att dela två bilder jag tycker är intressanta om de du skrev med hormoner!

  • Minmillis
    Keabro skrev 2019-01-05 20:35:42 följande:

    Spännande! Jag är på äl + 7 idag och vet att vi prickade in ägglossningen ganska bra. Jag har sen dess haft känningar i främst vänster (vad jag tror är) äggstock och det håller fortfarande i sig, mer intensivt för varje dag som går. De senaste dagarna har jag även mått illa och varit väldigt trött och yr. Höll på att somna mitt i maten igår, haha!

    Vi vill så gärna ha en liten och både jag och sambon är så otåliga och vill börja testa nuuu <3

    Har ni testat tidigt någon gång och det visade sig vara plus?


    Jag har plussat som tidigast på äl+11 så ska hålla mig tills dess denna gången med haha. Är på äl+8 så vi är jätte nära varandra! Har ömma bröst och molande värk som kommer o går. Mådde även galet illa i natt :O men inget idag. När tänker du testa?
  • Minmillis
    Bamsetosse skrev 2019-01-05 23:55:05 följande:

    Hej jag är på äl+8 idag! Roligt att ni upplever era symtom, jag känner tyvärr inget förutom molande värk i magen sen någon dag tbx) kan ha det trots lång tid före mens ibland). Hoppas ändå på att det tog sig ;)


    Spännande! Ja hoppas de tog sig för dig! Kan ju inte sluta att jämföra mina tidiga symtom nu med mina tidiga symtom vid mina andra graviditeter xD
  • Minmillis
    Keabro skrev 2019-01-06 09:29:31 följande:

    Sambon vill så gärna vara med och testa och han börjar jobba klockan 06.00 varje vardag. Så våran plan är väl kanske att vänta till nästa lördag då jag är på dag äl + 14 så man har lite tid att smälta det tillsammans om det nu skulle vara ett plus :D . Om inte mensen har kommit då vill säga .. hoppas den inte kommer!


    Önska jag också kunde ha is i magen o vänta xD men de går inte :O sambon börjar jobba kl 8 och jobbar nära så vi ska göra tester tillsammans på morgonen! Borde ju vänta till bim men kan inte hålla mig haha
  • Minmillis
    zanlou skrev 2019-01-06 16:04:30 följande:

    Hej hoppar in här.

    Känner att jag kanske håller på att bli lite tokig och googlar för mycket. ????

    Prickat ÄL och har BiM 10/1

    Sen ca 6 dagar efter ÄL har jag haft en svag molvärk, sen i förrgår BiM -6 så har jag kraftiga smärtor i både mage å rygg, halsbränna, illamående, värmesvallningar, kroppen är helt matt och jag blir yr när jag reser mig.

    Geavid, missfall på G eller bara en förkylning på gång.

    Har ju såklart testat för tidigt (BiM -7) så det visade ingenting.

    Får väll bara härda ut 4 dagar till men känns så länge när man mår uselt ????


    Jag har också bim 10/1! Mår så himla dåligt vet inte vad jag ska ta mig till. Känner igen mig i de du skriver och ärligt mår så illa!! ska testa mig på tisdag (äl+11) så får vi se vad testet säger... ska du vänta på bim nu eller tror du du kommer testa igen innan bim? Vilken äl+ dag e du på?
  • Minmillis

    Jag mår verkligen så illa! Det har de kommit o gått under eftermiddagen och kvällen nu och är på äl+9. Fick min första någonsin (hoppas jag) nid blödning idag! I samband med nidblödningen kom illamåendet och stickningar i magen och tänkte först ?nu är de kört? men detta illamående och olustkänslan i kroppen säger mig att de kanske inte alls är mens på g... kanske är en nidblödning? Men har aldrig haft de innan så vet inte :(

  • Minmillis
    Banuni skrev 2019-01-06 23:09:53 följande:

    Hej ni, jag hoppar in här

    Har också bim den 10e precis som ni och jag tror att jag testade positivt imorse. Men det är så svagt att det likväl kan vara spökstreck.

    Bifogar bild. Skriv gärna vad ni tror.

    För övrigt så undrar jag om denna extremt överväldigande tröttheten är normal att känna på ÄL+9/10. Jag har sedan igår sovit och vilat hela dagarna.

    Mina bröst är super duper ömma och där finns en liten molvärk till o från.

    Men tröttheten och brösten är nog det mest påtagliga.

    Men åå vad ledsen jag kommer bli om det visar neg imorgon eller om mensen kommer.... :(

    Kännrr ni som också har bim den 10 några symtom??


    Vad roligt att vi är flera som har bim den 10e! Jag vet att min vän blev förlamande trött dagarna innan hon plussa och de höll i sig till vecka 12-13! Men alltså ditt test ser ju helt klart positivt ut! Uppdatera oss gärna med dagens test
  • Minmillis
    Missempi skrev 2019-01-06 23:16:30 följande:

    Hej!

    Jag har också bim 10/1!

    Känt mig så konstig de senaste dagarna..kan inte helt beskriva. Sen har jag fått svettattacker å irriterad, sen frusit istället. de två senaste dagarna har jag haft molvärk i tjejmagen på nätterna. En aning ömma bröst. Spydde jätte lite vid tandborstning på morgonen i förrgår, vet inte riktigt vad som hände.

    Gjorde gravtest i morse på äl +11 men visade negativt. Så jag tror inte riktigt på plus just nu. Men de känns iaf helmysko! Nästan Förbereder mig på en riktig mensomgång! Haha

    Kul att följas åt! Hoppas de går bra för er! :) / E


    Jag känner mig också sååå konstig! Helt olustig i kroppen :( tycker de är riktigt jobbigt o hoppas verkligen de är en bebis i magen nu annars blir jag rädd för mig själv! Låter onekligen positivt för dig så hoppas man får se ett fint pluss av dig i dagarna som kommer! :D
  • Minmillis
    abouttogiveup skrev 2019-01-07 06:36:40 följande:

    Åh va skönt att man inte är ensam..

    Vill ju inte känna efter men man gör ju det varje månad under 2 extremt långa veckor... Har hittills bara blivit besviken och djupt deprimerad när mensen kommit. Men den här gången känns det annorlunda - (och jag tror inte att jag bara försöker intala mig själv det) men usch va besviken jag kommer bli om tant röd kommer!

    ÄL+9 o BIM-5 så det ska inte ens gå att känna nåt enligt de flesta.. Så sura uppstötningar, halsbränna och lätt illamående samt ömma bröst kan säkert bero på annat?! Men vad? Vill verkligen inte testa förrän BIM+2/3 för att kunna vara någorlunda ?säker?...

    Fler med samma ÄL+ eller BIM- som har liknande symptom? Eller nån som kan ta ner mig på jorden..?


    Jag är på äl+10 och känner samma som du! Dock bara uppstötningar på kvällen/natten och inget på dagen. Känner samma! Vad e de för fel på en om de inte e att man e gravid? Är riktigt nojig denna månaden.
  • Minmillis
    toookig skrev 2019-01-07 10:03:34 följande:

    Ni som har ömma bröst.. vart sitter ert ömma någonstans?


    Bröstvårtorna xD haha!
  • Minmillis
    Banuni skrev 2019-01-07 10:18:31 följande:

    Update:

    Idag är ÄL+11. Jag tog ett Testa Tidigt test och ett vanligt.

    Jag stirrar mig blind på ifall det skett någon stegring på Trsta tidigt testet.

    Om ni Orkar - skrolla gärna till gårdagens bild jag lade upp och se om ni ser någon skillnad. Jag blir galen snart.

    Jag kan ANA en skugga på det vanliga men knappt synligt.. bifogar bara de tidiga testen då det vanliga är otroooligt svagt

    Och TACK mina fina för era ord och stöd. Är jag den enda fjanten som går in på FL direkt när jag vaknar för att nu suttit inne på toa efter att ha fotat testen för att skriva klart detta hahahaha

    Super snälla är ni alla <3

    Skulle du vänta med att testa idag? :DTACK!! Jag vågar inte hoppas ännu dock! <3


    Förlåt att jag tog mig friheten att spara dina bilder!

    La gårdagens och dagens bredvid varandra och de är tydlig stegring! Gårdagens är där nere och dagens där uppe! Vågar säga grattis!!

  • Minmillis

    Äl+10 och bim-3 och jösses vad de kliar i fingrarna. Funderar på att ta ett CB Early nu ikväll.... xD har plussat på äl+11 tidigare men om man tar en early så kanske de går även på äl+10 xD är jag galen?

  • Minmillis
    Banuni skrev 2019-01-07 16:57:29 följande:

    Mennnn nej! Det kan ge utslag redan nu :D men vänta och ta med morgonurin. Har du många stickor så ta nu med, why not!? Mitt såg ju ändå OK ut nu på ÄL+11 och igår på ÄL+10 kom de också ett litet streck?!


    Jag tror mina andra stickor kommer på posten i morgon och har ett CB Early som mannen tar med sig hem efter jobbet! Åååh spännande hoppas de e något :O
  • Minmillis
    Banuni skrev 2019-01-07 18:00:19 följande:

    Ja ska du testa nu? Uppdatera!! *väntar*


    Är två timmar sedan jag kissa så funderar på om jag ska hålla mig lite till? :O vad tror du?
  • Minmillis
    Banuni skrev 2019-01-07 20:22:38 följande:

    Nu svarar jag lite sent.... Tog du test? Om inte så tycker jag du ska ta!! Det skadar ju inte :D


    Glömde skriva att jag plussa!! Nu väntar jag bara på att passera bim och våga ta ett digitalt! Hur går de för dig?
Svar på tråden Prata symtom INNAN bim