• Anonym (A)

    Prata symtom INNAN bim

    Keabro skrev 2019-01-09 00:59:37 följande:

    Jag har haft svårt och andas senaste dagarna, känns väldigt tungt, nästan som att man inte får tillräckligt med syre. Och blivit täppt i näsan igår och idag.

    Har jag dragit på mig en förkylning eller kan det vara symptom?


    Jag känner av precis samma symptom, särskilt när jag äter. Imorse blödde jag även näsblod vilket jag aldrig gör. Kan det betyda något?
  • Anonym (A)

    Imorgon är det exakt 14 dagar sedan min ägglossningssticka visade två starka streck. Molandet har inte avtagit sedan dess endast flyttat runt i olika ?regioner?. Brösten dubbelt så stora sedan en vecka tillbaka. Enligt appen flo ska mensen komma på söndag. Vågar jag gravtesta redan imorgon?

  • Anonym (A)
    Keabro skrev 2019-01-09 17:31:32 följande:
    Testa! Och uppdatera gärna här på familjeliv vad resultatet blir! Om det blir neg så vänta nån dag och testa igen sen :)

    Jag ska testa på lördag och då har jag äl + 14
    Bestämt mig för att vänta med att testa tills på lördag eller söndag istället :) is i magen varje morgon nu fram tills dess och håller både tummar och tår. Ikväll molar det mycket i höger ljumske och spänner i både svank och den långt ner i magen. Spännande för oss båda nu till helgen :)
  • Anonym (A)

    Pytteliten rosa blödning nu på morgonen exakt 14 dagar efter ägglossning. Det konstanta 14 dagars molandet var väl bara inbillning :(

  • Anonym (A)
    abouttogiveup skrev 2019-01-10 09:47:22 följande:
    Här med, eller mer en rosaaktig flytning BIM-2 och känner att alla symptom är både skengraviditet och pms. Såå ledsamt...
    Känner precis detsamma, det har fortsatt under hela dagen men ändå inte som en vanlig "första dagen mens".. Bara på pappret
  • Anonym (A)
    Keabro skrev 2019-01-10 09:45:07 följande:
    Det behöver inte betyda något negativt, vänta någon dag och ta ett test ändå. Det finns ju de kvinnor som har mens även om dem är gravida! :) håller tummarna för att det ändå är en liten i din mage!
    Testar ändå på lördag och håller tummarna :)
  • Anonym (A)

    Hur länge har ni andra jobbat på att bli gravida? Jag tog ut min spiral den 18/10-2018.

  • Anonym (A)

    Mensen fortsätter idag med (dag 2) :/ test imorgon känns onödigt äl+16. Men molandet konstant fram till mensen äl+14 plus svullna bröst sedan äl+6 gjorde mig nästan bombsäker på att jag var gravid. Plus ägglossningstestet som visade ett svagt streck äl+13. Bättre lycka nu på nästa försök ??

  • Anonym (A)

    Den "mens" jag fick i torsdags 3 dagar innan BIM var väldigt sparsam och höll i sig i fyra dagar. Behövde knappt använda trosskydd och den molande känslan jag kände från ägglossning (14 dagar) till "mens" är nu återkommande efter att blödningen är över. Tog ett test på på beräknad BIMdag i söndags men det visade negativt. Vad tror ni? Kan det vara en nidblödning/genombrottsblödning?

Svar på tråden Prata symtom INNAN bim