Forum Film/TV - Nöje
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Farmen 2019

  Tor 3 jan 12:13 Läst 0 gånger Totalt 1110 svar
  Tor 3 jan 12:13

  Farmen börjar på söndag, någon annan som ska titta?

 • Mån 7 jan 13:21 #31
  Linnis92 skrev 2019-01-06 21:52:29 följande:
  Jag håller tummarna för Maria än så länge, tror att Stina och den iranska tjejen kan bli problem längre fram. Kim kommer nog bli en som syns och hörs mest, kanske mest negativt ?
  Ja, så kan det mycket väl vara.
 • Mån 7 jan 13:23 #32
  Johannus skrev 2019-01-06 22:02:01 följande:
  Ja jag reagerade på den iranska tjejen som började härja om katterna. Om hon har sett programmet innan så borde hon veta att det finns katter på farmen. Plus att hon hela tiden anser att man ska se snygg ut. Vem har tid och ork att bry sig om utseendet när det verkliga jobbet börjar där.
  Dom har ju alltid haft katter på farmen. Blev förvånad över att hon promt skulle sminka sig.
 • Mån 7 jan 13:24 #33
  kokosnötmjölk skrev 2019-01-06 22:36:51 följande:
  Jag reagerade på en tjej (ursäkta mitt minne... minns inga namn) som började sminka sig. Liksom, helt seriöst? De andra kommer säkert vända det mot henne senare, typ "hon är inte lämpad att vara här för hon bryr sig bara om sitt utseende" eller liknande. 

  Det var också någon kille, Kim?, som jag uppfattade som riktigt bossig, nästan så att det blev otrevligt. Han sa typ "men jag tog denna för att de andra inte känner sig självsäkra och bra nog att göra det" och sen lät det som att han tyckte att alla andra stog i skuld till honom att göra något.

  Jag hängde dock inte riktigt med på vad de pratade om med vad den killen tog på sig, så jag kan missuppfattat något. 
  Ja, hon kan nog mycket väl åka ut på ett tidigt stadium.
 • Mån 7 jan 13:25 #34
  Linnis92 skrev 2019-01-06 22:40:22 följande:
  Håller med. Det kom gjorde var att han tog en "nackdel" in för morgondagen. En av 3 skulle få sämre förutsättningar på farmen och Kim tog den.

  Hon som sminkade sig var den iranska tjejen.
  Ja, han tog den frivilligt.
 • Mån 7 jan 13:26 #35
  kokosnötmjölk skrev 2019-01-06 22:50:13 följande:
  Aha tack för förklaringen! smile1.gif  

  Jag uppfattade det som att han tog den frivilligt och då känns det ju lite konstigt att säga att de andra står i skuld till en sen, som någon av killarna i programmet nämnde. 

  Då är det den iranska tjejen jag tyckte hade ett märkligt beteende... inte för att vara så, men jag känner lite att var har hon ens att göra där om hon inte kan leva utan smink? Hon kan väl inte ha räknat med att ha tillgång till smink i någon form...?
  Jag håller med dig.
 • Mån 7 jan 13:27 #36
  Linnis92 skrev 2019-01-06 23:42:41 följande:
  Ja på ett sätt gjorde han ju de, dom andra 3 killarna tävlade ju om saken.

  Ja man undrar ju.. Men var väl lite samma förra året, med Stella och Alexandra ? Att utseendet var viktigt fast man bodde på en gård utan varken vatten eller ström
  Det var ju bättre att tävla om det.
 • Mån 7 jan 13:27 #37
  kokosnötmjölk skrev 2019-01-07 01:07:35 följande:
  Ja, juste, dem hade jag nästan glömt... gud ja de var också utseendefixerade (eller vad man säger?) men det är lite kul att se deras lösningar. Speciellt tjejen i år, aska och någon vätska från trädet bara för att kunna fixa ögonbrynen smile2.gif
  Ja, det var knäppt.
 • Mån 7 jan 13:28 #38

  Ser fram emot kvällens avsnitt

 • Mån 7 jan 18:13 #39

  Mitt ?kanske? byttes till ett ?ja? så nu tittar jag med. Första avsnittet va väl inte så mycket att säga om. Det tar alltid lite tid lära känna deltagarna i såna här dokusåpor. Men några kan iaf nämnas som Mahsa som verka oroa sig mest över hur hon ska kunna hålla sig vacker under tiden på Farmen och över att det finns katter där. Kan bara hålla med Johannus & Nandez om att det e lite knepigt med hennes attityd mot kissarna mtp dom väl alltid haft katter med (det ingår ju lite i bondgårds konceptet liksom).

  Sen verkar ju Maria va en vinnartyp. Kunnig & tuff. Stina verkar rätt smart och sympatisk men kanske lite för snäll och velig för storbonde rollen. Fast vi får se.

  Killarna fick jag inte mycket grepp om. Kim verkar ju va lite av en ledartyp och profil - på gott & ont kanske. We?ll see. :)

  Aja, ska bli spännande att följa. Om en dryg timme e det dax igen!

 • Mån 7 jan 19:39 #40
  flygrl skrev 2019-01-07 18:13:54 följande:
  Mitt kanske byttes till ett ja så nu tittar jag med. Första avsnittet va väl inte så mycket att säga om. Det tar alltid lite tid lära känna deltagarna i såna här dokusåpor. Men några kan iaf nämnas som Mahsa som verka oroa sig mest över hur hon ska kunna hålla sig vacker under tiden på Farmen och över att det finns katter där. Kan bara hålla med Johannus & Nandez om att det e lite knepigt med hennes attityd mot kissarna mtp dom väl alltid haft katter med (det ingår ju lite i bondgårds konceptet liksom).

  Sen verkar ju Maria va en vinnartyp. Kunnig & tuff. Stina verkar rätt smart och sympatisk men kanske lite för snäll och velig för storbonde rollen. Fast vi får se.
  Killarna fick jag inte mycket grepp om. Kim verkar ju va lite av en ledartyp och profil - på gott & ont kanske. Well see. :)

  Aja, ska bli spännande att följa. Om en dryg timme e det dax igen! smile1.gif
  Vad roligt att du också tittar
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll