Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Farmen 2019

    Tack snälla du! Ja, finns det mer att läsa? Jättegärna om du vill göra dig besväret :) tack snälla du. Jag kommer inte in.

  • Deceree1

    Tack för artikeln :) har ni funderat nåt på vem ni tycker ska vinna? Det är kanske lite tidigt för det. Det kommer ju tre nya me nu. Dom där utmanarna.

  • Deceree1

    Tack för artikeln :) har ni funderat nåt på vem ni tycker ska vinna? Det är kanske lite tidigt för det. Det kommer ju tre nya me nu. Dom där utmanarna.

  • Deceree1
    lövet2 skrev 2019-01-22 20:05:35 följande:

    Ja, det kan nog bli vilket som. Göran eller Maria!


    Men om hon väljer Maria så slår nog nog ut vem som av tjejerna och då blir hon kvar som störta hotet. Även för Mischa sen. Fast hon kanske inte tänker så..
  • Deceree1

    Gud vilket avsnitt !!! Det har nog inte skrikits så mycket sen Sebastian Darwin va me i Farmen. Den där Mischa ger sig ju aldrig! O vilken svinig motivering alltså! Stackars Göran! O som han bygger o sliter hela tiden.

    Jag förstår varför Maria flippar på Mascha. Hon är ju riktigt dum. Elak. Sitter o hånflinar Göran rakt upp i ansiktet. Hade jag varit där så hade hon fått en sån jävla lavett så hon hade flugit rakt in i skogen eller dränkt henne i sjön. Jag tyckte inte inatt de skrek så nära hästen, de är oförlåtligt och de borde dom ha tänkt på. Herregud alltså. Man kan ju tänka sig att mascha skulle försöka hålla sig väl med dom andra då hon lyckats göra sig ovän med både Göran o Maria men se de räckte inte med det! Näe då, då ska Diana få sig en släng av sleven med.

    Det är vid såna här tillfällen man tänker - vilken tur att man inte sökte......

  • Deceree1
    Pripps Vichy skrev 2019-01-25 06:31:23 följande:

    Förstår verkligen inte hur folk kan titta på sådant skräp. Det händer ju just ingenting i programmen, förutom att det tjafsas lite om vem som har gjort det och det och vem som inte har skött sig eller gjort det han /hon ska, vem som tagit sylten till gröten, vem som bara latar sig osv.

    Verkligen antiklimax om det är underhållning man hade förväntat sig. Skräpprogram som tar upp sändningstid som kunde ägnats åt roligare saker.


    Nu är det ju så att den här tråden skapades just för dom som kollar på Farmen. Du kanske kan hitta en intressantare tråd nån annanstans :)))
  • Deceree1
    Linnis92 skrev 2019-01-25 05:18:32 följande:

    Och just det, med tanke på motiveringen. Det känns som att hon valde Göran bara för att hon och Stina var överens om det. Skulle hon fått välja fritt så hade hon valt Maria. För så mycket som de bråkar... kändes som att hon hittade på det där med att han inte kan bära bara för att ha något att säga egentligen.


    Jag tror inte att Mascha vill välja Maria för då är ju risken stor att Maria väljer Maschas enda kompis Emelie, o slänger ut henne i en kamp.
  • Deceree1

    Jag tyckte väl inte om Göran sådär jättemycket i början men har ändrat mig under resans gång.

    Jag tycker nog att han är ödmjuk o snäll mot dom som är det mot honom.

    Hade han varit en tjurgubbe så hade han varit de mot alla mer lr mindre men han är ju bara det mot Mischa. O hon förtjänar det.

    Hon förtjänar ingen ödmjukhet alls med tanke på hennes beteende.

    O hon ger sig ju aldrig heller.

    Det är exakt som Göran säger - Hon ska ha sista ordet!!

  • Deceree1
    Pripps Vichy skrev 2019-01-25 11:46:03 följande:

    Har inte velat hindra er att diskutera, jag gav bara min åsikt.


    Ok. Då vet vi :) mvh Deceree
  • Deceree1
    Nandez skrev 2019-01-25 15:09:10 följande:

    Tycker att det börjar likna mobbning. Har ingen favorit, skulle vara Pasi på Torpet. Denna omgång av Farmen är i mitt tycke den sämsta.

    Har tröttnat så jag skippar Farmen nu.

    Ha det så gott


    Neeeeej!!

    Försvinn inte nu! Vi är ju så få här.....
Svar på tråden Farmen 2019