Inlägg från: Mortiscia |Visa alla inlägg
  • Mortiscia

    Magnetröntgen

    Aren1 skrev 2019-01-04 00:14:09 följande:

    Hur fungerar det när man gör en magnetkameraundersökning egentligen. Skulle gjort en här om veckan men fick total panik när jag skulle in i röret med den där äckliga masken på huvudet. Jag hade inte fått lugnande och då var det kört. Klarade en minut innan jag nästan kröp ut. Hur ska jag klara det här? Lugnande är nog ett måste men mer?

    Och sen undrar jag en sak, hur går själva undersökningen till? Tar dem kort och kör ut en igen för att sedan köra in och ta flera kort? Jag trodde att man skulle ligga där inne i 1,5 h hålet. Hjälp vill verkligen klara den!


    Du tar av dig kläderna och får en bomullsdräkt att ta på. Det är jätteviktigt att du tar av alla smycken, även om det är guld är det bättre att vara på den säkra sidan.

    Hur lång tid det tar beror på hur många bilder de behöver. Säger de att det ska ta 1,5 timmar så är det nog tyvärr så. Och ja, du ligger inne i röret under hela tiden och ska ligga helt still, därav masken.

    Det kan hjälpa lite om du blundar under tiden. Jag vet ärligt talat inte om lugnande räcker för dig om du ska vara inne så länge men prata med dem om att försöka dela upp i kvartar eller så. De kommer inte vara sugna på att göra avbrott men om man måste så kanske det ska vara så.
Svar på tråden Magnetröntgen