Inlägg från: Anonym (öh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (öh)

    Vill adoptera bort mitt barn direkt på bb

    gör abort istället. varför skaffar man ens barn om man inte ens vill ha det?

  • Anonym (öh)
    Anonym (Soc.) skrev 2019-01-07 18:20:53 följande:

    Är ju bättre än att inte ens få födas.


    hur menar du nu?
  • Anonym (öh)
    Anonym (.) skrev 2019-01-07 18:26:09 följande:

    Jag tänker inte duskutera detta. Är det viktigt för dig att få veta att barnet var planerat efter många barnlösa år och misslyckade graviditeter? Mår du på något vis bättre då? Bra, för det gör inte jag.


    du har förmodligen bara hamnat i en graviditetsdepression. Den brukar gå över efter förlossningen och då kommer du inte ha dessa tankar längre utan vara stolt över ditt barn, hoppas jag iallafall men i vissa fall utvecklas depressionen till förlossningspsykos och då behöver du professionell hjälp. pratar du med någon kurator eller liknande?
  • Anonym (öh)
    Anonym (.) skrev 2019-01-07 18:36:46 följande:

    Inte ett jäkla dugg, för då hade jag inte gråtit i 5 timmar


    som sagt, är detta en seriös tråd så hoppas jag verkligen att du får någon slags samtalskontakt. Det är mycket som händer i kroppen under en graviditet, många hormoner osv så får oss att tänka såhär ibland. Det brukar oftast gå över efter förlossningen. En kompis hade också förlossningsdepression men hon fick hjälp att hantera sina jobbiga tankar av en mycket duktig kurator på hennes mvc. Tycker att du ska be om att få ett möte med en kurator
  • Anonym (öh)
    Anonym (bbb) skrev 2019-01-08 22:12:24 följande:

    Du kan meddela sociala myndigheter även före förlossning och be dem förbereda för adoptiv-/fosterfamilj men det är risk att de inte riktigt tror på dig då så många ändå ändrar sig.


    men hur kan du uppmuntra ts till detta? hon är inne i en graviditetsutlöst depression just nu och tänker på ett sätt som hon aldrig skulle tänka utan depressionen.
Svar på tråden Vill adoptera bort mitt barn direkt på bb