Inlägg från: cookaholic97 |Visa alla inlägg
  • cookaholic97

    BIM februari 2019

    Skaffade precis konto här då jag läser här i princip varje dag redan. Börjar bli lite frustrerad över mig själv då jag VARJE månad säger att jag ska ta det lugnt och inte överanalysera någonting men ÄNDÅ sitter jag där.. med flera symptom på graviditet men ändå kommer mensen.

    Denna månaden har det blivit hur konstigt som helst, har BIM 15 feb, den 6 feb började jag få ont i magen som en lätt mensvärk men ingen mens, hade även illamående och trötthet. Sen den 8 kom ?mensen?? Har haft regelbundet dem senaste månaderna men denna mensen har jag mycket mindre smärtor (brukar ligga orörlig i sängen i ett dygn, nu funkade jag som vanligt) och blödningarna är inte lika rikliga. Har läst någon som haft en nidblödning som var som en vanlig mens men dem flesta var rosaröda och höll på en kort period. Min mens håller vanligtvis i 7 dagar, väldigt riklig dem 3/4 första dagarna men nu har den redan börjat trappa ner och jag är bara inne på dag 2,5? Har ni några funderingar? För jag har börjat överanalysera precis allting nu..

  • cookaholic97
    ShaSha91 skrev 2019-02-11 13:52:59 följande:

    Okey ja är på ÄL+10 o bim om 6 dagar.

    Varför får man streck på ÄL test för ?

    O ja tänker grav testa mig om några dagar.


    Jag har hört att man kan få utslag på ÄL test tidigt i graviditet, finns några som kollat så istället för ?testa tidigt? test!
  • cookaholic97
    Anonym (Milla) skrev 2019-02-11 14:44:26 följande:

    Bim- om 6 dagar. Ser ni nått eller det är bara jag som inbillar mig att jag ser två sträck. För att i verkligheten den ser starkare ut. Aldrig har varit så stark spökstreck. Bilden är tagen inom 2 min.

    Vad tycker ni?


    Tycker jag ser något!!
Svar på tråden BIM februari 2019