Inlägg från: Anonym (avskyvärd tanke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (avskyvärd tanke)

    Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...

    Att köpa sex är motbjudande. Det finns hur många sidor som helst som är just för att träffa sexpartners. Har du ens testat någon av dom? Istället överväger du att köpa sex utav en stackars tjej som förmodligen gör det, antingen för att hon är tvingad till det (trafficing), eller för att ha råd att överleva och inte ser någon annan utväg. 


    Att stödja en korrupt och grovt kriminell branch där du aldrig kan veta ifall tjejen har ett val eller inte är vidrigt. Att du ens överväger det bara för att du vill ha lite närhet. 


    Sex är ingen rättighet.

  • Anonym (avskyvärd tanke)
    Sprallig skrev 2019-01-26 15:57:55 följande:
    Jag tror jag har lättare för yngre. En jämnårig eller äldre har jag ingen chans på.
    Ignoramus skrev 2019-01-26 15:25:11 följande:

    :| Och du är helt säker på att hon var minst 15 iaf?

    Men om ditt främsta mål i livet är att träffa en tjej, flytta ifrån Stockholm då. Där känns allt så hetsigt och ytligt. Flytta till någon betydligt mindre ort på landsbygden där det inte är så piffigt. Kanske nåt ställe där du blir typ den enda mannen i ditt åldersspann med jobb och utbildning.

    Och skaffa dig ett intresse du brinner för och bli duktig på det, så att du bygger lite självrespekt. Det har du inte om du är glad att du låg med en 15-åring som ville ligga med någon äldre. Eller seriöst överväger att köpa någon annans kropp. Problemet är verkligen inte ditt runda ansikte eller att du är kort, det är din offerinställning!

    Är du väldigt vältränad i övrigt? Du skrev i någon annan tråd att du gjort en massa saker för att öka dina chanser, men jag har för mig att det mest var att du hade köpt dig till de här finslipningarna. Vad sägs om att faktiskt träna dig till en snyggare kropp? Utsätta dig för situationer där du träffar kvinnor, så att det blir lättare att prata med dem?


    Det är vad hon sa till mig, och jag tror hon var ärlig för jag gjorde klart för henne att jag vill inte ha sex med en minderårig.

    Men samtidigt så är ju Stockholm en stad med fler kvinnor jämfört med landsbygden då kvinnor flyttar till städer.

    Jag har intressen. Sport och politik och det är därför jag har politiska uppdrag. Nej jag är inte vältränad faktiskt, men det är majoriteten av killar inte heller.

    Kollade du hennes id? 


    Hur gammal var du när du hade sex med henne? oavsett om hon var 15 eller inte så var hon ett BARN och du var vuxen. Om hon stötte på dig så borde du haft vett nog som vuxen att säga nej och inte utnyttja situationen. 

  • Anonym (avskyvärd tanke)
    Sprallig skrev 2019-01-26 20:48:34 följande:

    Jag har verkligen testat allt. Det här är sista utvägen. Jag har inget minne av att jag kollade ID. Jag var 22 när vi hade sex. Det var nio år sedan, vi kan glömma det.


    Nja främst för att om ett brått har begåtts så är det långt ifrån preskriberat. Om du inte hade viljat ha åsikter om ditt val av partner så hade du inte nämnt hennes ålder.

    Kort och gott skryt inte om att du har haft sex med barn (även en laglig 15:åring är ett barn).

    Att köpa sex är inte en sista utväg.. det är människohandel och tycker man att det är ok har man en obehaglig människosyn.
Svar på tråden Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...