Inlägg från: Mimosa86 |Visa alla inlägg
  • Mimosa86

    Feminist, skulle du säga att du hatar män?

    Bananböjaren skrev 2019-01-12 15:04:15 följande:

    Därför att majoriteten av män tycker inte att det är nått fel på sexköp så länge som det bygger på en ömsesidig överenskommelse. Har man som dig övertygelsen att de män som tycker på detta sätt är "onda" för att de tycker på det sättet, så kan ingen diskussion eller nån gemensam grund uppnås, aldrig...

    Att börja ordna in åsikter i det goda och det onda facket får mig att undra om du inte är helt förlorad till din övertygelse.


    Då är man ju inte heller en god människa. Och sexköp är aldrig ömsesidigt eftersom du betalat för ett samtycke att kunna använda en kropp efter egna önskemål. Ömsesidighet tar man inte betalt för.

    Lägg ner. Anledningen till att många män köper människor är för att de är totala egoister som prioriterar sig själv och bryr sig inte ett skvatt om personen de köper. Varför hon säljer, hur hon mår och hur detta påverkar henne och hennes framtida liv.

    Hade prostitution varit en sådan lyckobranch varför är självmordsstatistiken så hög i just den gruppen? Varför uppmuntrat inte männen då sina fruar, systrar, mammor och döttrar att bli prostituerade och förenar nytta med nöje?
  • Mimosa86
    KlunsSmurfen skrev 2019-01-14 09:35:27 följande:

    Det är bara radikalfeminister eller folk med noll koll som påstår att feminism bara står för en sak. Feminism är en samling olika ideologier med olika värdegrund och har olika syn på samhället. Man gör grova generaliseringar för att kunna skylla allt på män, man förminskar problem som män har så att man kan se dem som privilegierade. Man överdriver problem som kvinnor har, man förminskar och osynliggör problem som kvinnor skapar.

    Enligt feministiska teorier har kvinnor någon slags magisk kunskap om samhället och lite vad som helst eftersom de är förtrycka,. Män kan varken se eller förstå detta eftersom de är priviligierade förtrykare så kvinnor har tolkningsföreträde men i praktiken funkar det så att det är den rosa bibeln som har tolkningsföreträde.

    Med den rosa bibeln behöver alltså inte ha någon riktig kunskap om samhället man behöver inte heller göra något bra för att vara en bra person, som kvinna blir man automatisk bra eftersom den rosa bibeln säget att män är sämre men bara om man dyrkar den rosa bibeln.

    Vänsterfeminism stinker mansförakt.


    Hmmm märkligt för det radikalfeministenna vill ta död på är just att kvinnan ska vara den goda med gloria ring runt huvudet och det ansvaret som medföljer. Punktera det heliga moderskapet som hindrar kvinnor från att ta för sig i livet. Men du menar alltså att de är det motsatta? Eller kan det vara så att du gör en egen tolkning utan att ha satt dig in i ämnet?
  • Mimosa86
    Anonym (man) skrev 2019-01-14 11:51:05 följande:

    De vill ersätta en religion mot sin egen, man ersätter den kristna glorian med en feministisk gloria. Men grundinställningen handlar FORTFARANDE om att kvinnor är bättre än män och har tolkningsföreträde i allt.


    Fast om vi ponerar öppet. Vad skulle vara farligt om vårt samhälle fick en mer feministisk gloria över sig? Vilka förskräckliga saker skulle kunna ske?

    Om vi tittar på de förändringar i samhället som feminister kämpat för i århundradet så har väl det enbart gynnat alla? Du själv har idag möjlighet att vara pappaledig och odla en bra kontakt med dina barn, din partner kan arbeta vilket gör att du själv inte behöver bära hela försörjningsbördan, du kan ha sex med din partner utan att hon blir gravid och skulle hon bli det kan hon får göra abort, barnomsorg och ett mer flexibelt arbetsklimat för att kunna kombinera karriär med barn. Din dotter har mer sportslig chans att få en våldtäcksman dömd än tidigare. Din dotter får ärva dig och äga tillgångar. Din dotter behöver inte hålla fast vid en våldsam make av ekonomisk undergivelse och sambeskattning.

    Kvinnor är inte bättre än män. Men mycket av det samhälle som män varit instruktörer för är inte anpassade till halva befolkningen och då måste det ändras. Pch varför ska inte kvinnor få ha en talan i detta då vi utgör halva befolkningen och också de som bakar nya människor som ska ut i samhället? Och samhället är inte tryggt. Och det måste vi ändra på.
  • Mimosa86
    Kermit1561 skrev 2019-01-15 10:40:20 följande:

    Frågan är väl varför feminister som säger sig jobba för jämlikhet för båda könen inte gör nått åt det?

    Svaret är att det är för att det fortfarande är en kvinnorörelse egentligen och bara kallar sig jämlikhetsrörelse för att få större legimitet.


    Men ursäkta, vilken mansrörelse lobbade för att du har fått möjlighet att kunna vara föräldraledig? Att du idag har möjlighet att kunna vara en närvarande far för dina barn? Nej, det var feministerna som såg till att det skedde. Det var feministerna som såg koppling mellan barn och mäns välmående med att knyta nära familjeband. Vilken rörelse är det som lobbar för att mansrollen ska luckras upp och bli mer inkluderande? Hur många mödrar går inte i bräschen för att deras söner ska ha rätt till sitt känsloliv? Att kunna uttrycka sig verbalt istället för med våld? Att kunna ha nära kontakter för att inte bli socialt knuten till en kvinna? Jo lvinnornich feminister.

    Peka gärna ut en mansrörelse som aktivt arbetat för jämställdhet? Ange gärna hur många män som är aktiva medlemmar där.

    Hur många män har krattat manegen åt kvinnor på det sättet som kvinnor styrt upp tillvaron för män?

    Gör något själv för fan istället för att gnälla på nätet. Det ligger inte på en kvinna att styra upp världens orättvisor, det ligger lika mycket på dig själv.
Svar på tråden Feminist, skulle du säga att du hatar män?