Inlägg från: Anonym (Ånger) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ånger)

    Otrogen utan att känna ånger

    Du känner ingenting för att du befinner dig i en bubbla, tillfällig sinnesförvirring eller vad du nu vill kalla det. Jag lovar att du kommer känna en hel massa den dagen det uppdagas vad du gjort. För det kommer det såklart att göra förr eller senare. Du kanske tror att du spelar snyggt men du lever ihop med någon som känner dig väl innan och utan, han kommer känna att något förändrats, börja bli misstänksam, börja kolla upp. Och vips så är allt uppe på bordet.

    Du lever som sagt i en bubbla, har varit där själv när jag var otrogen. Och det var verkligen en konstig känsla, för jag kände inte direkt heller någon ånger, mest en bisarr avtrubbad utanför-känsla, som om det inte var jag. Men så kom allt upp på bordet och bubblan sprack, allt blev ett helvete. 

    Jag älskade inte längre min man, var inte attraherad och ångrar inte att vi är skilda idag, vi har båda gått vidare och lever bra liv på varsitt håll idag. Men jag ångrar det lidande jag utsatte honom för, vad jag utsatte barnen för, vad jag utsatte mig själv för, det var helt onödigt. Vi hade levt ett bra liv tillsammans de år vi var gifta, han är far till mina barn och förtjänade inte att jag gick bakom ryggen på honom. Vi hade kunnat skiljas på ett betydligt snyggare sätt om jag inte hade svikit honom som jag gjorde. 

Svar på tråden Otrogen utan att känna ånger