Inlägg från: Anonym (mon dieu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mon dieu)

    Lämnat cancersjuk tjej

    Anonym (Man) skrev 2019-01-18 14:51:39 följande:

    Jag gick inte runt och ville ha ngn annan. Det var helt oskyldigt. Tror de flesta i förhållanden kan ha kontakt med både ex och nya bekantskaper utan att det äventyrar relationen de lever i. Mitt ex har en obotlig sjukdom vilket gör att hon levde rätt isolerat men det var många män som var intresserade av henne. Jag fick kämpa för att få henne. Det enda fel jag kanske gjort är att jag skulle tänkt till lite mer innan jag gick in i en relation med henne. Jag var så kär och tänkte inte med hjärnan


    Tänker man någonsin med hjärnan om man är riktigt kär? Lika bra är väl det för de bästa och mest lärorika relationerna kommer från hjärtat.

    Ja, du är en skitstövel. Inte kanske så mycket för att du valt bort henne som för att du känns så himla oempatisk och ogenomtänkt. Du verkar ha noll koll på andras känsloliv. Ditt ex har en dödlig sjukdom. Hon äter en massa starka tabletter. Och du flirtar med andra! Jeez, behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad så kommer du slippa en massa skit i DITT liv.

    Vill leva ditt liv på ett sätt som skadar andra?
Svar på tråden Lämnat cancersjuk tjej