Inlägg från: Anonym (Peter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Peter)

    Lämnat cancersjuk tjej

    Anonym (Man) skrev 2019-01-16 20:57:33 följande:
    Jag står för vad jag gjort och är ju helt ärlig med att jag varit ego. Det som stör mig är att jag får försvara att jag älskade henne. Men ni kanske har rätt. Har kanske aldrig älskat. Inte första relationen jag dragit ifrån när det blir tufft
    Med tanke på att du har barn och bör vara ett föredöme kanske du ska vara singel ett tag och få bättre självkänsla (den verkar kass) innan du inleder en ny relation?
  • Anonym (Peter)
    Anonym (Man) skrev 2019-01-18 11:45:32 följande:

    Mina känslor blir hela tiden ifrågasatta. Varför? Kan man inte lämna ngn man älskar för att relationen var för tuff? Och jag kommer inte höra av mig, inte nu iaf men känner mig svinig som inte gör det. Hon är som sagt väldigt ensam. Det var för övrigt en sån sak vi bråkade om. Hon kände sig jäkligt ensam och det gav mig skuldkänslor när jag var ute eller gjorde ngt kul. Jag vill ha en vuxen relation där man träffas ibland och har det bra tillsammans. Inget tjafs. Jag har dåligt samvete att jag lämnade henne när hon behövde mig och jag var inte bra alla gånger. Har väldigt lätt att se andra kvinnor och fattar att det gjorde henne osäker men har inget med mina känslor att göra. Jag behöver mkt frihet för att må bra och när ngn ifrågasätter vem jag är blir jag rätt provocerad. Jag gjorde så gott jag kunde. Hon kunde bli sur för att jag fick nya kvinnliga vänner på fb när jag var ute och reste. Det var ingen stor grej för mig. Gillar bekräftelsen


    Anonym (Man) skrev 2019-01-18 11:48:18 följande:

    Precis. Kronisk leukemi kommer och går och är inte bara ngt man opererar och färdigt. Hon kommer antagligen aldrig bli helt frisk men kan förhoppningsvis leva länge än och må mkt bättre precis som hon gjort även de sista åren i perioder


    Dina känslor blir ifrågasatta för att du inte ens brydde dig om att sätta dig in i vad hennes sjukdom innebar när ni var tillsammans. Varför har du kollat upp det NU?

    Din självinsikt och självkänsla är verkligen snudd på obefintliga.
  • Anonym (Peter)
    Anonym (Man) skrev 2019-01-18 12:59:02 följande:

    Det var inget hon pratade om. Hon sa att hon hade en kronisk blodsjukdom från början och jag nöjde mig med att veta det. Hon gick och fick blod regelbundet och det var inget hon tyckte var jobbigt. Ibland fick hon cellgifter och gjorde nån behandling för hon hade för många vita blodkroppar, jag tänkte att jag visste vad jag behövde.


    Skäms du inte när du läser hur dåligt insatt du var i det som påverkade varje aspekt av livet för nån du påstod dig älska?

    Självinsikt och självkänsla = 0
  • Anonym (Peter)
    Anonym (Man) skrev 2019-01-18 15:01:01 följande:
    Vi bor 45 min från varandra, i grannstäder. Jag hade inte möjlighet att vara en del av vardagen
    Man har möjlighet att engagera sig i den andras liv trots avstånd, så det där är bara en dålig ursäkt.
  • Anonym (Peter)
    Anonym (Man) skrev 2019-01-16 10:27:58 följande:

    Hon hade nog dålig självkänsla för hon anklagade mig ofta.


    Kul att du anklagar henne för dålig självkänsla när det är du som har det.
    (Hon verkar för övrigt ha dåligt självförtroende, och det är du skyldig till genom att inte prioritera henne ens 4 dagar i månaden...)
  • Anonym (Peter)
    Anonym (tvångsstanna?!) skrev 2019-01-19 21:29:31 följande:
    Seriöst? Har du inte läst tråden? Det är nog mer än 50% som opponerat sig mot att han gjort slut.
    Kan du visa dessa? Jag har i princip inte sett några som säger att han skulle stannat, bara att han borde skött det bättre.
  • Anonym (Peter)
    Anonym (tvångsstanna?!) skrev 2019-01-19 21:37:39 följande:

    Skött vadå bättre? Jo, juste, avslutandet av relationen. Hur han än hade "skött" det hade det ändå blivit fel i slutändan, bara för att tjejen har cancer. TS liv spelar ingen roll, bara att tjejen var sjuk.


    Varför du vill att jag ska visa vet jag inte, då de första sidorna är fyllda av dessa typer av inlägg. Men, om du du fortfarande vill att jag ska visa dig så gör jag det.


    Skött det, som i att ens sätta sig in i vad sjukdomen innebar, eller ha tid de 4 dagar i månaden de träffades.

    Ja, gör det. 50%, remember?
Svar på tråden Lämnat cancersjuk tjej