Inlägg från: Anonym (Unni) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Unni)

    Är jag dryg som vill låna andras barn?

    Anonym (Enda barnet) skrev 2019-01-16 22:55:15 följande:

    Vi bor också "på landet" och har ett barn. Dottern är inte "ensambarn", hon är "enda barnet". Nu är hon lite äldre än din son och med tiden har det där med kompisar liksom ordnat sig. När hon var yngre var det en hel del helger helt utan kompisar men med engagerad föräldrar och mycket kul ändå. Nu är kompisarna viktiga och det faller sig helt naturligt. Dessutom älskar hennes vänner att vara här. Inga småsyskon som stör. Hur mycket plats som helst att leka och djur att ta hand om.

    Jag själv är också enda barnet och jag har aldrig saknat varken vänner eller syskon. Mina föräldrar hade alltid tid för mig och vi gjorde massor av kul tillsammans.

    Njut av sonen och livet!


    Du kan inte ana hur mycket det här inlägget betydde för mig, jag började gråta när jag läste det. Vi har ett ?ensambarn? och jag har haft sån ångest över att han ej har syskon (kan ej få fler barn). Samtidigt lever vi ett bra liv, och vi har gott om ork att vara engagerade föräldrar och livet är rätt harmoniskt. Man hör alltid om vuxna ensambarn som berättar om hur jobbigt det är och ångesten bara växer. Hur gammal är er dotter? Vår don är 7 och kompslek blir allt vanligare
Svar på tråden Är jag dryg som vill låna andras barn?