Inlägg från: Anonym (14/2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (14/2)

    BF oktober 2019!

    Hej allihop. Om jag plussat idag, 14/2, när borde jag rimligen ha bf? Oktober eller november? Enligt en app jag har är jag precis på v.5 idag (clearblue digital säger gravid 2-3v) 9 månader från senaste mens? 8 månader från plus?

  • Anonym (14/2)
    Tussse skrev 2019-02-14 17:30:05 följande:

    Jag plussade idag 14/2, efter ett års försök och ett missfall innan det. Så underbart med denna gåva på alla hjärtans dag! Helt överlycklig! Enligt appen är det BF 25/10, så jag hoppar med här! 


    Stort grattis! Jag har också plussat idag! Går in i v.5. Hur beräknar du BF?
  • Anonym (14/2)

    Hej allihop. Jag plussade på ÄL+12, bekräftade med digitalt ÄL+14. ÄL+13 fick jag en mindre blödning och väldigt ont, men hcg hade stigit till ÄL+14. Sedan fick jag lite brunt i flytningarna vid toabesök på ÄL+14 och efter det har jag haft lite rosa/ aprikosfärgade flytningar vid toabesök varje dag. Livrädd att det är MF på gång eller tom redan har varit..? Hur vet man? Är idag i v.4+3

  • Anonym (14/2)
    Dalia94 skrev 2019-02-17 11:12:08 följande:

    Jag har erfarenhet från båda hållen. Med min dotter blödde jag konstant från vecka 6 till vecka 12. Brunt, rosa och färskt blod. När jag fick mitt missfall så började det med små rosa flytningar som efter några dagar blev till en stor blödning, den gången blev dock mina tester bara svagare och svagare :/ hade också en stark känsla i kroppen då att något var galet


    Okej, tack snälla för svar. Första graviditeten, är så extremt orolig. Mår fortf illa och brösten gör så sjukt ont. Plus att jag är galet trött, det kom igår. Känns som att det borde vara för tidigt med dessa symptom, men jag vet inte
  • Anonym (14/2)
    Dalia94 skrev 2019-02-17 11:31:37 följande:

    Jag skulle inte oroa mig alltför mycket så länge det inte kommer mycket färskt blod och symtomen avtar. Direkt när jag började blöda vid mitt missfall så avtog alla symtom direkt.

    Blodkärlen och slemhinnorna är ju jätte känsliga under graviditeten, jag började blöda med dottern om vi hade sex eller när jag cyklade


    Okej, tack snälla du! <3
  • Anonym (14/2)
    Lycklig37 skrev 2019-02-17 15:36:52 följande:

    Jag och min man har nu idag äntligen plussat och jag är beräknad att föda den 26 oktober 2019.

    Vi har i över 1 år försökt bli gravida och nu har vi äntligen lyckats. Jag är 37 år och min man är 36 år.

    Jag har olika symtom som illamående lite ilningar i livmodern ont i svanken och ryggslutet och är extremt trött.

    Enligt barnmorskans beräkningar är jag i vecka 4+1. Men om man räknar efter ägglossningen är det bara 2 veckor. Så det är tidigt. Jag hoppas allt går bra. Jag ska ta det lungt och äta nyttigt.

    Vi är så glada.Svårt att tro det är sant när det tagit sådan tid att bli gravid.


    Stort grattis! Jag har ockdå nyligen plussat. Har du varit hos bm? Håller tummarna att allt går bra :)
  • Anonym (14/2)

    Någon mer än jag som tempar? Är det ett dåligt tecken om tempen går under coverline? Livrädd för MF men vet inte hur det känns?

  • Anonym (14/2)
    Anonym (Tempare) skrev 2019-02-21 20:03:43 följande:

    Jag har tempat och fått missfall. Min temperatur gick sakta neråt några dagar innan tills den kom under cl. Natten efter det fick jag mensvärk som vid vanlig mens och missfall (väldigt tidigt 4+5). Jag är nu gravid igen (Vecka 8) och jag slutade tempa för ett tag sedan eftersom jag hade en tempdipp som gjorde mig orolig. Kanske hade jag bara andats lite genom munnen eller något. Hoppas att det bara är något liknande för dig och att allt är bra. Håller tummarna!


    EliS86 skrev 2019-02-21 20:23:16 följande:

    [quote=79460135][quote-nick]Anonym (14/2) skrev 2019-02-21 19:32:37 följande:[/quote-nick]

    Någon mer än jag som tempar? Är det ett dåligt tecken om tempen går under coverline? Livrädd för MF men vet inte hur det känns?

    [/quo

    Jag tempar också tills jag fick en dipp, den gick inte under snitttempen men den dippade med mer än 0,5 grad vilket fick mig att bli riktigt orolig. Tog upp det här på FL och fick tipset att sluta. Även om det kan va ett bra sätt att identifiera avvikelser så kostar det helt enkelt för mycket i sömnlösa nätter och oro dagarna igenom på jobbet, enligt mig. Har inte tempat sen dippen och all oro är nästan som bortblåst nu. Blir det MF så lär man liksom märka det förr eller senare ändå...hoppas att det bara va en ?normal? dipp för din del och att allt står ok till med liten!


    Tack snälla ni för svar! Jag har funderat på att sluta tempa, men vågar inte riktigt. Har efter plusset haft två rejäla dippar, båda två under coverline. Dagen efter första dippen gick tempen upp mer än en grad, så vet inte om nåt hände där. Sen dipp igen idag under cl. Tyckte brösten var mindre ömma också, men de började kännas mer igen under dagen. Jag borde kanske sluta tempa. Börjar bli svårt nu när jag är upp och kissar på nätterna också ;)

    Tack fina! Hoppas kunna sova bättre inatt <3
  • Anonym (14/2)
    Anonym (Tempare) skrev 2019-02-21 21:06:37 följande:

    Ja, jag tror du gör rätt i att sluta. Positivt ändå att tempen var högre emellan dipparna. Det kan ju bero på vad som helst. Bättre att du mår bra och slipper oroa dig. Och skulle det bli missfall så är det den dagen och den sorgen, istället för att du ska behöva oroa dig i onödan!

    Hoppas du kan sova gott! Det går rätt fort att avvänja sig från tempandet.


    Tack! Idag blir första dagen utan att tempa. Tog med tempen till badrummet när jag var uppe i natt för att inte frestas att tempa på morgonen haha. Nu ska jag försöka tänka positivt, även om det känns väldigt svårt
  • Anonym (14/2)
    Hallonpaj skrev 2019-02-22 05:34:53 följande:

    Tyvärr gick det inte vägen för oss denna gång. Det blev ett tidigt mf i v5.

    Stort lycka till med era graviditeter ni andra <3


    Åh nej! Beklagar! <3
  • Anonym (14/2)
    Izzydizzy skrev 2019-02-22 07:05:46 följande:

    Fick positivt i måndags och isåfall bf slutet av oktober. Är inte som min förra graviditet alls ännu förutom molvärk och humöret. Mår illa. Blödande tandkött. Metallsmak i munnen. Tyngre bröst men inte spända. Sist var de skitstora och gjorde jätteont med en gång nästan haha. Hoppas det går vägen nu.


    Grattis!!

    Har också haft blödande tandkött, men inte kopplat det till graviditeten! Visste inte att det kunde bli så! Håller tummarna!
  • Anonym (14/2)
    Izzydizzy skrev 2019-02-22 07:17:16 följande:

    Tack och detsamma! Ska till barnmorskan på måndag vilket känns sjukt tidigt för inskrivning... Så rädd för missfall ???? det är sjukt. Slutat röka har jag med gjort så allting är i uppror här usch så vet inte vad som är symtom på vad längre. Men lättblödande tandkött och metallsmakr nog relativt vanligt.


    Jag ska till bm på tisdag är i v.5+1 eller 5+2 idag. Också sjukt orolig, analyserar alla symptom! Men det är väl bara hälsobesök första mötet? Första graviditeten för mig, har ingen aning om vad som är normalt eller ej ;)
  • Anonym (14/2)
    Izzydizzy skrev 2019-02-22 08:02:27 följande:

    3 e för mig men första var 10 år sedan och märkte ingenting förän jag fick plus och sedan missfall. Nu gjorde jag abort i höstas i v 7 vilket jag ångrar. Så nu gravid igen då.

    Jag är med på samma vecka och dag som dig om man räknar med sista mensens första dag ????.

    Jag vet verkligen inte haha. Aldrig varit på inskrivning innan. Jag känner mindre symtom nu än i höstas. Måste nog köpa ett sådant där digitalt test kolla. Känner rmig sjukt osäker trots starkt positivt i måndags. Första barnet om allt går bra. Lycka till nu.


    Jag tog ett digitalt på alla hjärtans dag, vågade inte tro på de andra stickorna jag tagit dagarna innan. Vågar knappt tro det nu heller hehe.. Jag har haft massa symptom, men alla kommer och går. Illamående, molvärk, extrem trötthet, humörsvängningar. Enda som jämt gör ont är brösten ;) Innan plusset hade jag alla dessa symptom utom den extrema tröttheten. Har alltid så vid pms, så var helt säker på att mensen skulle komma ;)

    Hoppas allt går vägen för dig! Och lycka till hos bm på måndag! :)
  • Anonym (14/2)
    Anonym (Tempare) skrev 2019-02-22 08:38:56 följande:

    Bra jobbat! Du kommer tacka dig själv sen! Så skönt att ha en källa till oro mindre. :)


    Hehe ja, hoppas oron släpper :p

    Tack för pepp!!
  • Anonym (14/2)
    Bumbibruden skrev 2019-02-22 08:00:41 följande:

    Vet inte om jag törs skriva här... Kanske drar otur över mig. Tror precis jag

    Fick ett svagt sträck på graviditetstestet i morse, är på ÄL+15 idag. Enligt FLs graviditetsuträknare är jag i vecka 5 (4+1) och beräknad förlossning är onsdag 30 oktober 2019.

    NERVÖST!!! Vill inte få ett till MA, var tungt i höstas.


    Grattis till grav! Och beklagar ma :(

    Håller tummarna att allt går bra!
  • Anonym (14/2)
    Katja2019 skrev 2019-02-22 10:15:30 följande:

    Så roligt att hitta en tråd med andra i samma situation! Jag plussade för två dagar sedan efter utebliven mens och lite molande mensvärk. Har BF 23 eller 24 oktober så det är helt nytt och jag har ännu inga direkta symtom. Fick MF i slutet av oktober-18 så jag är såklart jätteorolig. Hoppas få till ett VUL så snart som möjligt. Heja ni alla där ute och lycka till på er resa!!


    Grattis till plusset! Förstår din oro, beklagar MF :(

    Jag har BF samtidigt som dig, 23/10. Har dock en hel hög med symptom :p

    Håller tummarna att allt går vägen, lycka till!
  • Anonym (14/2)
    ballerinakakaoreo skrev 2019-04-16 00:22:18 följande:

    Hoppas. Har hört skräckhistorier här på FL att vissa frågat om könet och fått en läkare som skällt ut dem med anledning att ultraljudet är medicinskt och inte någon könsbestämning. Det stod på min remiss till både det tidiga ultraljudet och till RUL att ingen könsbestämning görs så därför är jag lite rädd att fråga..

    Lillen låg med benen i kors på det tidiga ultraljudet. Tyckte det var lite märkligt för hon sa hela tiden *den* men efter att ha varit ner och mätt lårbenen och kollat runt i de nedre regionerna sa hon *han* en gång för att sedan fortsätta säga *den*. Jag själv kunde inte tyda vad som var vad men hoppas *han* ligger bra till nästa gång :) 


    Min bm på kub ultraljudet bad oss tänka igenom till rul om vi ville veta eller inte, hon tyckte det var en självklarhet :)
Svar på tråden BF oktober 2019!