• Äldre 21 Feb 20:34
    10957 visningar
    1340 svar
    1340
    10957

    BF oktober 2019!

    Jag smiter in här också. Har en dotter som är född 2013 Och är nu gravid igen. Livrädd för mf då jag hade 1 innan jag fick min dotter. Grattis alla fantastiska människor till era + , nu gör vi det här tillsammans. Jag har bf 15/10 enligt sista mensen.

  • Äldre 26 Feb 09:01

    Jag är så himla orolig, alla gravid symptom har typ försvunnit sen några dagar tillbaka. Jag går in i vecka 7+0 imorgon. Mina bröst känns knappt ömma längre, min kissnödighet är som bortblåst och jag har inte kräkts något mer ( spydde lite ibland innan , inte alls som med dottern då jag spydde hela tiden ) . Någon annan som någon gång upplevt samma där det gått bra ? Det enda jag går och tänker på är att det är något fel där inne . Ingen blödning alls och inte ont i magen.

  • Äldre 26 Feb 13:16

    Jag hade ett mf/ma innan dottern men det är över 7 år sedan nu och då hade jag inga symptom alls och 2 små blödningar i vecka 5 och 7, hjärtat slutade slå i vecka 8 och jag fick komma in på ul i vecka 11 då jag började blöda mer . Därför blir jag extra nojig då symptomen försvann bara sådär. Där jag bor är det mer eller mindre omöjligt att få komma in på ul, men det var ett bra förslag att ringa bm och kolla hcg. Tack! Hoppas så på att allt är som det ska!

  • Äldre 28 Feb 10:58

    Hej tjejer! Jag får tyvärr gå ur denna gruppen men jag önskar er stort lycka till !

    Min magkänsla var helt rätt och jag är nu inte längre gravid. Fick komma in igår pga enorma smärtor i magen och det visade sig vara utomkvedshavandeskap och jag fick opereras 2 timmar senare . Det var ett tungt besked och jag har fruktansvärt ont. Hoppas det går mycket bättre för er !

  • Fri 29 Nov 2019 12:59

    Vill bara säga jätte stort grattis till era små underbara bebisar ? var med i denna grupp i början men min graviditet slutade med ett utomkveds. Är nu äntligen gravid igen och hoppas jag kan njuta lika mycket som ni gör nu i mitten på juli nästa år. Vart så varm inombords av att läsa om er och era små .

Svar på tråden BF oktober 2019!