Inlägg från: Maria och Chris |Visa alla inlägg
  • Maria och Chris

    Gravid eller spökar det bara?

    lillainna skrev 2020-01-22 15:10:10 följande:

    Ja men visst är det konstigt :)

    Vad drygt att det inte hänt nå trots känningar men jag håller tummarna läkarens undersökning har fått tappen att mogna så du har öppnat dig antingen så fl kickar igång eller så de iaf kan ta hål på hinnorna på fredag :)


    Ja det får vi hoppas. Idag var jag hos min vanliga bm och sa att jag hade 2+ i protein men bra blodtryck. Sen har jag ju andra symtom som är tecken på havandeskap. Men dom kollar mycket på blodtrycket. Håller tummarna för imon att det är öppet så man får stanna kvar. Annars blir det på tisdag garanterat :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-01-23 18:30:20 följande:

    Det lät mindre bra. :/ håller också tummarna för i morgon! :) lycka till då :)


    Jag hade blivit mogen men inget mer. Så läkaren gjorde ett försök med hinnsvepning som verkade gå ganska bra. Fick jätte ont en kort stund senare och det har lossnat lite i taget av slemmisen men det har fortfarande inte hänt något mer än lite ondare från och till men inte mer. Fick en tid för igångsättning på tisdag morgon så har inget mer hänt så har jag iaf en tid :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-01-25 12:18:56 följande:

    Håller tummarna att det kickar igång snart för dig då, att hinnesvepningen gjorde susen. :)

    Men måste vara skönt att ha tiden som back up om inget händer. Spännande! :)


    Inget har hänt förutom starkare menssmärtor. Så imorgon är det dags för igångsättning. Hoppas på att jag har öppnat mig så allt går snabbare iaf. Hur är det med dig och lilla Linus?
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-01-28 16:13:56 följande:

    Håller tummarna att det går hyffsat snabbt för dig i morgon! Men jag har en känsla av att bebis kommer under morgondagen så tror inte ihångsättningen lär ta dagar :)

    Vi myser på här, Linus växer och äter massor.. Storebror är nyfiken på honom ännu.. Vill gärna kika in i vagnen när han ligger där. Dock haft lite strul med magknip sen BVC var hit på hembesök, vi fick d-dropparna som är oljebaserade, men Linus mage verkar inte gilla dom så har köpt vattenbaserade idag så hoppas nu magknipet släpper :)

    Är dock lite nervös för nästa vecka, maken går tillbaka till jobbet på onsdag och det blir första dagen jag är ensam med båda grabbarna en längre period.


    Oj då visste inte att dom kan bli dåliga i magen av d-dropparna. Det går nog bra ska du se det kan vara jobbigt i början men när storebror ändå accepterar Linus så bra så kommer det att flyta på ska du se :) kommer själv ihåg hur det va med dom två äldsta det va jätte jobbigt i början men då accepterade inte den äldsta riktigt sin lillebror hehe. Men sen så blev det bara bättre och bättre när jag va hemma själv med båda.

    Våran lilla grabb kom i tisdags kl 20:38 och va lika stor som som sin storebror va när han föddes. 4460g och 53cm trots att dom sa på tul att han skulle vara normalstor. Strunt samma allt gick bra iaf och fick åka hem igår om jag ville så det gjorde jag. Den yngsta storebrorn tycker mycket om sin lillebror och ska titta när han låter och pekar och säger bebis. Ska hela tiden vara med vid amning och tycker det är så spännande. Skönt tycker jag :D
  • Maria och Chris
    YaseminL skrev 2020-01-29 23:26:51 följande:

    Haha känner igen mig! Alla tror och trodde tjej på vår lilla bebis också. Vi har inte gått ut med kön denna gången och det är fortfarande så roligt när folk ska ge sig på att gissa utifrån magen osv. Vi väntar en liten lillebror vi med. Kommer skilja 16 månader exakt mellan dom och vi har alltid velat ha 3 barn och alla 3 tätt helst. Får se om det blir en lillasyster då eller ännu en lillebror. Svärföräldrarna har 3 pojkar själv och nu väntar dom på sitt 3e barnbarn vilket som sagt, är en pojke.

    Tack snälla! Längtar så!


    Åh det är inte långt kvar tills din lilla pojk kommer! Du är så välkommen här och berätta gärna om hur det går :)

    Många runt mig sa hela tiden att det skulle väl vara kul om det va en flicka denna gången eller du vill väl ha en flicka nu osv. Jag sa att jag tror det är en pojk och visst blev det de. Fjärde pojken :)

    Barnmorskorna på förlossningen frågade om vi visste va det va och vi sa nej så fråga dom va vi trodde. Jag sa pojk och min man sa det med och det blev det. :) barnmorskan som förlöste mig har själv fyra pojkar och hon sa det är det bästa som har hänt henne.

    Själv så tycker jag att så länge den lille knatten är frisk så brydde jag mig inte riktigt 100% på vad det blev. Även om omgivningen tjatade om just en flicka. Sen kan jag inte heller neka till att det kanske hade varit roligt med en flicka också. Vem vet det kanske blir en femte om ett par år det då blir en liten tjej ;)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-01-30 14:25:26 följande:

    Åh grattis! Äntligen kom han :) vad kul att yngsta storebror är så intresserad av lillebror!

    Ja han var lite större han men huvudsaken allt gick bra :)

    Jo, brorsan barn hade samma problem att de fick magknip av d dropparna. Men har blivit bättre nu.


    Tack :D

    Oj då men det va ju skönt att det är bättre:)

    Kommer du ihåg hur avslaget brukar lukta? Mitt luktar väldigt surt och så har jag ont i nedre delen av magen när jag går mest på höger sida. Mina eftervärkar är borta så det är inte det jag känner av och sen så är jag sydd lite grann som svider endast när jag torkar mig. Tror du det är nåt och höra av sig om?
  • Maria och Chris
    YaseminL skrev 2020-01-30 23:46:08 följande:

    STORT grattis till er lille pojk. Då blir det pojkar för oss alla 3! Och tack! Ska försöka uppdatera er emellanåt. Var på TUL här om dagen då dom på 3D beräknade lillebror till +13% men nu var han bara +2%, vi får väl se. SF-måttet är mindre denna gången än med sonen men varken SF-mått eller ultraljud är riktigt tillförlitligt när det kommer till att beräkna bebis vikt egentligen :p

    Kul att ni bägge gissade rätt! Jag visste direkt från plus både med sonen och bebis i magen att det var pojkar och det såg man också på KUB, redan då visade dom stolt upp sina könsorgan haha.

    Kan tänka mig att det är underbart med 4 pojkar. Pojkar är helt underbara! Min son är så mammig och vild. Dom vi känner som har flickor i samma ålder som sonen är mer pappiga och sitter fint i knäet medan sonen springer maraton varje dag typ.

    Njut av bebisbubblan! Jag räknar ner dagarna tills vår gosse kommer, 51 dagar kvar! Går så långsamt nu... såklart.


    Ne gud det går inte att lita på alls. Skulle vi skaffa någon mer så blir det att dom får kolla minst 3 gånger för att se så man slipper att nästa blir stor. Det är inte det lättaste att klämma ut hehe.

    Ja det är så mysigt att känna sig behövd och få alla dessa kramar och pussar. Fast här blir det allt skrik om pappa ska gå iväg osv.

    Ja det sista är det jobbigaste. Känns som om en dag blir som två dagar. Speciellt om man går över tiden.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-02-02 19:23:31 följande:

    Jag tycker du ska hör av dig och få det kollat.. Låter lite oroväckande när du har ont också...

    Själv var jag öm i ryggen några dagar efter förlossningen men de släppte efter nån dag. Avslaget tycker jag har en egen doft men surt vet jag inte.

    Är också sydd men har inte känt nå från stygnen sen första veckan hemma.

    Som sagt ring och rådfråga iaf.


    Jag gjorde det och dom sa åt mig att åka in. Det visade sig att jag har fått en infektion i livmodern. Typiskt. Men det försvinner fort nu när man har fått antibiotika. Ryggen har jag fortfarande ont i men jag tror mest att det är ryggbedövningen jag fick som lämnade ett jätte blåmärke hehe. Stygnen såg bra ut också så det va ju skönt iaf. :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-02-03 11:52:49 följande:

    Skönt att du var in och har nu fått behandling, även bra att stygnen såg bra ut.

    Vila nu och mys på hemma :)


    Det ska jag göra. Är så mysigt med bebis i famnen.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2020-02-03 23:08:03 följande:

    Visst är det mysigt! :) här har vi myst och maratonammat under kvällen bara mat som stått på schemat för Linus :)


    Så har det varit här med. Nu har det lugnat sig lite då han sover lite längre och vaken lite längre på dagarna nu.
Svar på tråden Gravid eller spökar det bara?