Inlägg från: Anonym (plupp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (plupp)

    BIM Mars 2019

    Anonym (Jb) skrev 2019-03-14 00:04:41 följande:

    Vad tror ni?


    ser tyvärr inget
  • Anonym (plupp)

    Har också en känsla av att det "tagit sig" denna gång. Men egentligen är mina symtom bara liiiite tunga bröst, men känns knappt nåt och molvärk.

    Fast idag, på äl+8 har jag värk i svanken/ländryggen. Kan dock va för jag har nån sorts infektion i kroppen (torrhosta och sjukdomsmatthet).

  • Anonym (plupp)
    EliMil skrev 2019-03-15 19:07:19 följande:

    Härligt med fler plus, grattis!

    Själv vet jag att jag inte kan räkna på mitt ursprung bim datum 12e då äl troligen kom senare. Men nu när det datumet passerat inser inte hjärnan att jag borde ha nytt bim datum utan min hjärna har tänt världens största hopp om att det nu tagit sig.

    Hoppas så att det gjort det, annars kommer den kraschen bli tuff sen.


    Ja det var alltså till dig inlägget ovan var riktat.
  • Anonym (plupp)
    EliMil skrev 2019-03-15 20:57:54 följande:
    Den där värken i svanken/ländryggen har jag också haft i några dagar. Hoppas för oss båda att det är tecken på graviditet:)
    Ja hoppas! :)
  • Anonym (plupp)

    Ska ha mens på tisdag och är som TOKIG på alla. Slog till min sambo idag (på armen) och skrek att jag hatade honom och var jätteupprörd, för han provocerade mig. Känner mig helt förvirrad, fattar inte vad som händer med mig. Hur kunde jag bli så arg.

    Köpte pizza till honom sedan och var helt efterhängsen och kramig. 

    Kanske bisarr PMS from hell?

  • Anonym (plupp)
    Anonym (Envis mysare) skrev 2019-03-17 16:11:33 följande:

    Fattar det inte. Har dragit ut på det ända till BIM +10 och testade.. jag har plussat!!! :))))


    Grattis!!
  • Anonym (plupp)
    Hallonpaj skrev 2019-03-18 06:55:40 följande:

    Stort Grattis alla ni som plussat!! <3

    Jag tog ett tidigt test imorse som var tokblankt. Förmodligen bim-4.

    Detta "försök" känns så ovisst på alla sätt. Vet egentligen inte när jag hade ÄL, om jag ens hade någon, eller när min bim är.

    Fick tidigt missfall föra månaden som startade samma dag som mensen skulle komma och varade i nio dagar. Skulle haft ÄL den 7e men hade inga känningar då. Sambon åkte på en långvarig arbetsresa den 9e och den 13e kände jag ev av äl-smärta. Förmodligen så missade vi ägglossningen, men visst finns det kanske en chans fortfarande. Men känns så psykiskt jobbigt när man inte har koll alls på sin cykel :(

    Någon mer här som inte har riktigt koll?


    börja med ägglossningstest.
  • Anonym (plupp)
    Kstadtjej87 skrev 2019-03-18 12:42:41 följande:

    Hej alla.

    Har haft oregelbunden mens de sista månaderna hade innan alltid 27/28 cd men nu är de allt mellan 24-31. Denna månaden fick jag inte smiley heller så har inte kunnat hålla kolla hur längesen jag hade äl. Har haft noll hopp tills idag. Fick vääääöldigt svagt test och livmodertappen är helt stängd. Nu håller jag tummarna att de blir plus imorgon. Behövde skriva av mig lite bara kände jag. Lycka till alla


    Du kanske har som jag, kort stegring, ca 12 h, eller iaf under 24h. Om man då bara testar en gång per dygn kan man missa glada gubben. Så det finns hopp menar jag!
  • Anonym (plupp)
    babytjejen skrev 2019-03-20 21:48:08 följande:

    Här har dom typiska menstecknen börjat komma så mensen borde komma inom 1-2 dagar :( nya tag antar jag även om en viss del av mig är så trött på att fortsätta försöka .

    Känns som om allt detta försökande tar död på sexlivet...för sex förknippas så mkt med att försöka bli gravid nu så nöjet har liksom försvunnit..är det helt tokigt att känna så??


    nä känner likadant. sex är ett projekt för att bli gravid, det lustfyllda försvinner. fick tom ont i livmodern för vi haft så mkt mekaniskt sex inför denna gång, så är ännu mer anti nu. och killen hade svårt att komma till slut. då insåg jag att vi får tagga ner lite.

    så nä, du är inte ensam!
Svar på tråden BIM Mars 2019