• Hallonpaj

    BIM Mars 2019

    Jag blir inte klok här. Tog ett till test nu mitt på dagen (desperat innan mannen far iväg) och när det torkat till lite ser jag ett supersvagt streck. Det syns i alla ljus. Är det ett torkstreck/spökstreck eller finns det fortfarande hopp?

    Konstant molvärk i tjejmagen idag.

    Är på bim-2 ÄL+11

    (Skrev fel ovan har inte bim imorgon utan på onsdag)



    Svårt att få en bra bild. Syns mer i verkligheten.

    Borde jag gå och köpa ett känsligare test?

  • Hallonpaj

    Smyger in här då det trots allt verkar som att min man (förhoppningsvis) är hemma under ÄL i mars <3

    Vi började försöka nu i februari och jag plussade på bim men började tyvärr blöda samma dag :'( Så detta blir vårt andra försök och vi hoppas innerligt att det får gå vägen denna gång.

    Har två barn sedan innan.

    Bim är 22 mars men vet inte om det kanske blir förskjutet nu pga mf. Bara att vänta och se.

  • Hallonpaj

    Stort Grattis alla ni som plussat!! <3

    Jag tog ett tidigt test imorse som var tokblankt. Förmodligen bim-4.

    Detta "försök" känns så ovisst på alla sätt. Vet egentligen inte när jag hade ÄL, om jag ens hade någon, eller när min bim är.

    Fick tidigt missfall föra månaden som startade samma dag som mensen skulle komma och varade i nio dagar. Skulle haft ÄL den 7e men hade inga känningar då. Sambon åkte på en långvarig arbetsresa den 9e och den 13e kände jag ev av äl-smärta. Förmodligen så missade vi ägglossningen, men visst finns det kanske en chans fortfarande. Men känns så psykiskt jobbigt när man inte har koll alls på sin cykel :(

    Någon mer här som inte har riktigt koll?

  • Hallonpaj
    Anonym (W) skrev 2019-03-18 07:01:56 följande:

    Tack!

    Åh, så jobbigt :( Jag tempar, så jag tycker jag har rätt bra koll på min kropp. Efter mina två missfall så har det dock tagit ett tag innan min ägglossning kommit igång igen. Tror den har kommit runt dag 27 båda gångerna och jag har inte haft några äl-känningar alls. Inte ens flytningar. Jag hade med andra ord aldrig kunnat gissa när det var om jag inte tempat. Om du inte tycker det är för krångligt så hade jag absolut tipsat dig om att börja med det. 

    Håller tummarna för dig att det gick vägen ändå! Mina två tidigare graviditeter har jag inte testat positivt förrän ett tag efter bim :)


    Tack snälla du <3

    Jag gillar verkligen idén av att tempa men det skulle inte fungera för mig tyvärr. Har så oregelbunden sömn (vår 1,5åring vaknar flera gånger under nätterna) så det känns inte helt tillförlitligt. Men jag känner oftast av min äl med kraftig värk under ett par timmar. Men just denna månaden känner jag mig såklart osäker även över den. Usch vilken oviss väntan...
  • Hallonpaj
    Anonym (Signatur anonym) skrev 2019-03-18 10:10:45 följande:

    Jag fick också missfall förra månaden! Och jag har nu ingen koll på cykeln.. tror dock att bim är idag, dock ingen mens än så länge.. men dagen har ju bara börjat.. sambon och jag har myst regelbundet sedan jag slutade blöda, och jag tror jag har känt äl-smärta som jag brukar. tog ett gravtest i fredags som var negativt.

    Mitt humör är svajigt, blir förbannad för ingenting och gråter sekunden senare. Har dessutom noll aptit...

    hoppas både du och jag får ett plus snart!


    Beklagar. Ja vi får hoppas det går vägen denna månad!! <3 Vilken vecka var du i innan mf?

    Då är vi två om ovissheten. Men har ni myst så ofta så har ni ju stor chans att ha träffat rätt. Håller tummarna här att alla dina symptom är pga en graviditet.
  • Hallonpaj
    Anonym (plupp) skrev 2019-03-18 10:20:24 följande:

    börja med ägglossningstest.


    Jag gjorde det sist, och nu hade jag tyvärr bara två kvar som var negativa 5 och 6 och tänkte väl att jag känner äl-värken när den kommer. Men ja nu ångrar jag mig lite att jag inte köpte fler även fast sambon skulle åka iväg, just bara för att få koll på cykeln (även om vi missat äl). Så dumt :(
  • Hallonpaj
    EliMil skrev 2019-03-18 11:44:06 följande:

    Hej. Jag har inte heller riktigt koll. Cykeln har varit regelbunden i flera månader, med tydliga äl flytningar så har haft stenkoll. Men denna gång kom mensen senare än vanligt, blödde inte som vanligt och efter det har jag inte märkt av nån äl. Så nu vet jag inte vart i cykeln jag är. Cykeln började 9/2...


    Åh vad störigt det är när man inte vet. Då förstår vi varann i alla fall :)

    Men har du tagit något gravtest sedan sist? Ifall den konstiga mensen kanske var eller ÄR pga en graviditet?

    Hoppas att det inte spelar någon roll att våra cykler är rubbade och att det blir plus för oss ändå <3
  • Hallonpaj

    BIM idag och ingen mens, ingen mensvärk, ingenting! Jag brukar alltid få mens på natten till bm.

    Tog ett test igår förmiddag (ej morgonurin) som var jätteblankt.

    Är nu ganska säker på att min cykel är förskjuten efter förra månadens mf. Så nu är det väl bara att vänta och vänta tills mensen behagar komma... usch vilken pina :(

    Ska hålla mig från att testa minst en vecka nu. Lycka till mig ;)

  • Hallonpaj

    Jag kunde inte hålla mig... och kanske kanske att jag plussade supersvagt precis. Ser ni något? Jag litar inte riktigt på mina ögon.

    Är det ett svagt plus så kan jag ändå inte känna mig glad. Det kan ju vara ett begynnande tidigt missfall som sist (hade min ursprungliga bim igår). Eller så är det fel på testet, spökstreck. Eller så är det faktiskt så att min cykel är förskjuten så pass att detta faktiskt ÄR ett riktigt plus men att det är alldeles för tidigt.

    Jobbiga j*kla väntan :(

Svar på tråden BIM Mars 2019