Inlägg från: Linneaalice14 |Visa alla inlägg
  • Linneaalice14

    BIM Mars 2019

    God morgon hoppar in här, då inte ens någon mens dykt upp i februari pga prolblem med ägglossningen. 
    Men i fredags iaf så fick jag utskrivet primolut-nor 5mg. Som jag skall äta i tio dagar 2 ggr per dag, Igår började jag känna lite molande mensvärk, men inte alls mycket. 
    Men gyn läkaren sa till mig att äta dessa och räkna med mens 2-5 dagar efter avslutad kur och sedan om jag får mens, så skall jag räkna 14-15 dagar efter o börja då med ägglossningstester ungefär 9dagar efter mens. Så håll nu tummar o tår för mig. Att vi kan få ig¨ång ägglossningen. Annars är både jag o min sambo iväg skicakde till barnmoprska samt älkare för att han skall få lämna spermieprover. 
    O jag i såfall skall få börja med sprutor. 
    Men dettaa är sista utvägen, (Slutade med pspruta i sep 17) i oktober 18 fick jag p piller för att få ordning på det, men hjälpte inte. Så nu sitter man här, men vet också att de kan ta tid efter avslutad p piller kur, o den slutade jag med 9 december 18. 


    Nicole
  • Linneaalice14

    Hej på er. Nu är mina sista tabetter av dem som jag fick för tio dagar sen slut imorgon. Så då skall jag förhoppningsvis räkna med mens 2-5 dagar efter.... Håll tummarna


    Nicole
  • Linneaalice14

    Då tar jag den sista tabletten primolut nor 5mg ikväll, Och hoppas verkligen av hela mitt hjärta nu att mensen sätter igång inom 2-5 dagar. 
    1,5 år sedan p spruta stoppet också denna dag. och 2 månader sen p piller stoppet


    Nicole
  • Linneaalice14

    Hej på er. Nu e jag ändå glad faktiskt. Jag fick ju tabletter primotur nor 5mg som jag skulle äta 2 ggr per dag i tio dagar. Och efter avslutad kur skulle de ta 2-5 dagar så skulle mens komma. O vet ni vad? mensen startade igår, Blött på bra och fortsätter idag. Så sa även läkaren till mig att skulle dessa tabletter hjälpa mig så skall jag börja på dag 9-10 efter mens att testa ägglossningstesterna, Så håll tummar för mig att jag skapar ägglossning om 10 dagar. :) o ja mensvärk har jag också. Så de funkade. Kanske man slipper dessa spruotr som va sista alternativet. Så jag fick alltså mens 8/3-19, så håll tummarna för mig


    Nicole
  • Linneaalice14

    Hej på er. Då va min mens över, Så nu på fredag redan skall jag börja med ägglossningstester. Så jag får väl flytta över till en april månad, finns de nu?


    Nicole
  • Linneaalice14

    Hej, har fotat mina ägglossningstester. men kan ni hjälpa mig att tyda dem, jag fattar ju att dem är nrgativa, men speciellt de idag, Vad innebär det? Vi sexade i söndags iaf, 
    o tänkte ikväll imorgon o torsdag. Har man kanske tur då? denna månad o äntligen ev få till ett plus? vad tror ni?
    Lägger in bilderna. 


    Nicole
  • Linneaalice14

    Åh vad glad jag blev att ändå någon svarade mig, :) Ja de blev ändå en stegring upplever jag de som, men jag tempar mig också, o den säger att jag sannolikhet ej e fertil, på natural cykles, o temepn e Typ normal. eller ändras den om jag nu skulle lägga in att testet e positivt, Men då får ju jag o gubben sexa idag helt enkelt, o imorgon o torsag, så kanske man hoppas på tur? Eller vad tror du?vi sexade i söndags med. o anledningen till att jag en tog lh tester i helgen va att jag va ute i fredags så tempade inte heller, eftersom jag drack 3 cider på fredagen o va ute o dansade o fick inte många timmars sömn. 


    Hallonpaj skrev 2019-03-26 19:36:12 följande:
    Jag tycker testet från idag nog kan avläsas som positivt. (Även om det står i beskrivningen att strecken ska vara lika starka så är det inte alla som får det.) Eventuellt att du får fullt utslag imorgon. Ta gärna 2test per dag om du är osäker tex ett på fm och ett på em. Vissa personer har kort LH Stegring.

    Lägger in en bild på mina test (från ett tidigare försök) så har du något att jämföra med.

    (Jag tog 2test under stegringen)

    Lycka till och hoppas ni prickar rätt! =)
    Nicole
  • Linneaalice14

    Hoho, finisiar. Jag o gubben sexade igår kväll o samt i söndags, O jag la ju in senast här igår på mina ägglossningstester. Och fick en fin linje igår kväll på mitt urin, Men samtisigt så stack jag ner o köpte apotekets egna tester idag, o tog test nu, 
    o har hållt mig från att dricka o äta drack kaffe imorse vi 7, men samtdigt inget nu alls innan elva. Såhär visade dem, E de posotivt eller itne?
    Samt så tog jag clearblue digitala o de visade negativt. Vilket skall jag lita på?

     HJÄLP!!!!


    Nicole
  • Linneaalice14
    fannylinnea skrev 2019-03-27 12:23:23 följande:
    Hello!

    Jag tycker att det ser ut som att du har fått positiva test, speciellt det övre testet på sista bilden. Så att ni sexade igår och i söndags är ju kanon. Som jag förstått det är det ju viktigast att ha sex dagarna innan äl och på äl-dagen.

    Vet inte hur du brukar göra, men har du koll på äl-sekret? Kan du se att du har så kallade äl-flytningar? Man kan ju bli galen på tester, men kroppens signaler brukar ju tydligt visa när äl är på gång :)
    Ja jag tycker dem ser positiva ut, men samtidigt så testade jag clearblue också vid 11, men de visade negtivt, :/ Jag har vita lite geggiga flytningar började i måndags att komma,, Så om vi ändå sexade i söndags o igår, så tänkte jag även idag o imorgon, så borde jag väl ändå ha tur förhoppningsvis. :) 
    tänker att jag tar test här i em också, 
    Jag har precis ätit o druckit, så nu testar jag runt 16, Så får vi se om de e likadant som dessa två, kör på apotekets o testlagrets..:D Tyker du de? För alla andra tester jag testat har vary jätte svaga, men skall jag bocka i positivt igår på natural cykles apåpen?
    Nicole
  • Linneaalice14

    Hej igen, Har precis testat igen kl 14:05. 
    Såhär sr de ut. nu, 



    Jag tycker mig tycka de e positivt? Eller? tänkte testa igen vid 16-16:30, sen slutar gubben vid 17, så då kör vi en vända ikväll:) när barnen somnat.


    Nicole
  • Linneaalice14

    Sådär sista taget för idag, O etta borde väl ändå vara postiiva ATT DE U INOM 12-48 timmar sker ägglossningen? 
    va nere på apoteket o visade dem två översgta o dem sa tt ja men herregud de där är positivt..:P Yeah!


    Nicole
  • Linneaalice14

    Sådär sista taget för idag, O etta borde väl ändå vara postiiva ATT DE U INOM 12-48 timmar sker ägglossningen? 
    va nere på apoteket o visade dem två översgta o dem sa tt ja men herregud de där är positivt..:P Yeah!


    Nicole
  • Linneaalice14
    fannylinnea skrev 2019-03-27 19:10:51 följande:
    Det känns ju som att ni prickat in äl :) Och spermier kan ju dessutom leva en tid och liksom "vänta in" äl :)

    Jag skulle lagt in det som äl i appen när man såg att strecken såg typ lika ut. Vad säger appen? Det var länge sedan jag använde NC, men har för mig att den känner av när tempen ändras och att den indikerar på äl.

    Hoppas det går vägen för er. Du får hålla oss uppdaterade här :)
    God morgon, vi sexade igår kväll:) Hehe. O var iväg på apoteket o frågade eftersom jag valde deras egna märke på ägglossningstest. Och dem sa till mig att det är solklart positivt, jag la inte de i appen och idag va min temp på 36:06, så den sjönk lite. Men ändå har jag högst ferilitet idag. Jag la in dem två som positiva. 
    O då ändrade den, så idag eller imorgon skall väl ägget släppa om jag fattade appen rätt. haha. men tänkte ändå att jag skall göra ägglossningstest idag med, ungefärliga tider så som jag gjorde igår, Så får vi se om dem e lika starka. :) Håll tummar o tår. 
    Nicole
  • Linneaalice14

    Det måste ju varit ägglossning jag har haft här nu i dagarna,
    O jag o gubben sexade i söndags, tisdags onsdags o igår. 
    Idag åke rhan iväg, o är borta i helgen, så jag hoppas vi prickat in rätt, eller ser jag fel? 

    Rätta mig snälla. 


    Nicole
Svar på tråden BIM Mars 2019