Inlägg från: Anonym (Sara11) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sara11)

    BIM Mars 2019

    Läser mycket i tråden men skriver inte så ofta.

    Har försökt ett år exakt nu.

    Ska på första besöket för utredning nästa vecka. Så de är blandade känslor.

    Har bim idag men mensen har inte dykt upp. Usch ibland känns de hopplöst. Fler som är i liknande situation??

  • Anonym (Sara11)

    Bim+1, är öm i magen annars känner jag ingenting. Hade värk tidigare i morse men ingen mens. Har försökt ett år. Så jag bara väntar på mensen nu eftersom jag typ gett upp hoppet tyvärr. Lycka till alla som väntar på bim och grattis ni som plussat

  • Anonym (Sara11)
    fannylinnea skrev 2019-03-27 11:09:44 följande:

    Jag är i samma sits som du. Jag har skickat in papper till landstinget om att få hjälp, men de har inte hört av sig än. Tog kontakt med en privatgyn och nu har hon skrivit ut tabletter som ska stimulera ägglossningen och förbättra slemhinnan i livmodern. Ska även ta blodprover. Om jag inte blir gravid denna månaden ska vi gå vidare med att kolla min mans spermier.

    Visst känner man sig så jävla maktlös? Det är det värsta. Att man vill något så mycket och gör ALLT man kan, men att det ändå inte räcker till.

    I höstas fick jag genom prover veta att mina organ är "sönderstressade" och att min kropp hade extrema brister på viktiga vitaminer och mineraler. Har dunkat i mig så många tillskott varje dag och verkligen försökt att dra ner på tempot, så jag hoppas att kroppen läkt ihop. Men ändå händer det ju ingenting.

    Hoppas att din mens uteblir och att du får ett plus istället!


    Vad bra att du fått lite hjälp iaf med tabletter och fått veta att du hade brist på mineraler. Hoppas verkligen du blir gravid med så att man slipper utredning ivf och allt detta jag inte var beredd på när man började försöka...alla vänner har haft relativt enkelt att bli gravida och de känns så jobbigt att de är jag som ska ha svårt att bli gravid. Orkar inte bli besviken heller varje månad så de senaste tiden har jag känt att jag typ gett upp och inte ens tänkt tanken. Samt att alla vänner i kompisgänget pratar om vi är gravida ännu eller att de är vi som kommer bli gravida nästa gång. Jag bara nä..
  • Anonym (Sara11)
    fannylinnea skrev 2019-03-27 19:05:56 följande:

    Ja det känns jätteskönt att det "händer något". Hoppas bara att det räcker för att göra mig gravid bara. Jag vet att jag är en person med dåligt tålamod, när jag väl vill något så vill jag det NU. Måste jobba på att ta det lite lugnt och inte stressa så mycket. Men, när man försökt att bli gravid i ett år är det ju inte så lätt. Att försöka att INTE tänka på det är ju ungefär lika lätt som att inte andas.

    Det är jobbigt det där, när folk omkring en säger så. Att det är "er tur nästa gång". Dom menar ju bara väl, men det är rätt stressande.

    Nu har jag kanske hängt med lite dåligt tidigare i tråden. Men hade ni också försökt i typ ett år?


    Ja precis. Känner igen mig i tålamodet. Vill också ha allt direkt och kan inte vänta. Att inte tänka på det är som du säger omöjligt. Försöker typ fokusera och inbilla mig att jag inte vill just nu ändå och kan resa och göra annat istället. Men jag vill bara ha de där familjelivet.. Har försökt exakt ett år.. Ni med? Och hur ska ni gå vidare nu?? Jag hade ju bim i måndags men jag har inte fått mensen än. Så hoppas ändå på plus. Men tänker nog inte testa förrän efter helgen för vill inte bli besviken..
  • Anonym (Sara11)
    fannylinnea skrev 2019-03-28 14:17:54 följande:

    Har också försökt att tänka så. Men who am i kidding, kan inte lura mig själv.

    Ja vi har också försökt i ganska precis ett år.

    Jag är så vimsig, så jag kanske skriver något nu som jag redan skrivit. Men jag har börjat äta letrozol för att stimulera äl och en annan tablett som ska göra slemhinnan i livmodern bättre. I mitten på april ska jag ta blodprover för att bland annat kolla om jag har haft äl. Om jag inte blir gravid så ska min sambo göra ett spermatest.

    Jag hoppas att du får ditt plus. Hör av dig om hur det går :) Det är ju positivt att du inte fått mensen ännu. Förstår hur du tänker med att du vill vänta. Jag brukar också göra så. Har du några känningar på att mens är på g?


    Hoppas att den hjälp ni fått hittills ska hjälpa så de blir en graviditet snart:)

    Jag känner inte av speciellt mycket alls. Lite öm i magen typ. Men ingen värk så. Flytningar. Typ bara så. Men jag hoppas innerligt nu att mensen inte kommer i helgen. Tänkte testa på måndag om den uteblir i helgen. Vågar inte hoppas. Man blir ju så besviken ifall mensen kommer
  • Anonym (Sara11)
    bibimbap skrev 2019-03-29 08:34:23 följande:

    Hörrni, jag vågade testa och det blev fasiken positivt! Exakt på dagen tre år sedan jag plussade med dottern, får hoppas dom slipper dela födelsedag om detta går vägen. Gjorde testet själv och överraskade den blivande tvåbarnsfadern i sängen. Han blev sjukt förvirrad men glad =)


    Grattis! Underbart :) hoppas allt ska gå jättebra.

    Är på bim +4. Men jag vågar inte ens testa :P ska vänta över helgen.
  • Anonym (Sara11)
    bibimbap skrev 2019-03-29 12:48:10 följande:

    Tack!! :) förstår dig helt med att inte våga testa. Hade inte just idag varit den dagen jag plussade för tre år sedan, så hade jag definitivt väntat till nästa vecka också.


    Ja:) ingen mens. Bara molvärk och trött som ev kan va symptom på grav.
  • Anonym (Sara11)

    Nu har jag bruna flytningar så tror mensen dyker upp imorn :( bim+5..

  • Anonym (Sara11)

    Nu har jag bruna flytningar så tror mensen dyker upp imorn :( bim+5..

Svar på tråden BIM Mars 2019