Inlägg från: Anonym (Hg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hg)

    Äckligt

    AnnaZL skrev 2019-02-04 17:23:29 följande:

    Det är äckligt om du ska idka könsumgänge med andra, eller om du luktar illa. Att skölja armhålor och könsorgan tar inte bort svettlukt, bajsrester, blod eller smegma. 

    Om du däremot tvättar de delarna med tvål (och gärna fötterna också) och inte svettas så det luktar på andra ställen av kroppen skulle det vara ok.

     


    Hur många gånger har du behandlats för svamp i underlivet? Vilken vuxen som helst vet att man INTE ska använda tvål i underlivet.
  • Anonym (Hg)
    Anonym (EN) skrev 2019-02-05 13:05:47 följande:

    Har tvättar underlivet med tvål hela mitt 43-åriga liv. Har aldrig haft svamp. Det är skitäckligt att bara skölja med vatten


    Garanterat att du har det bara att du vant dig.
  • Anonym (Hg)
    Anonym (EN) skrev 2019-02-05 13:08:06 följande:

    De som tvättar sig med enbart vatten/olja etc. använder ?naturlig? deo och tvättar håret en gång i veckan brukar påstå att de luktar gott. Nej, det gör ni inte. Ni känner det bara inte själva. Hade aldrig varit ihop med/haft sex men någon som inte använde tvål.


    Och de som duschar varje dag stinker lika mycket då de rubbar deras naturliga ph värde och svettas mera.
  • Anonym (Hg)
    Anonym (EN) skrev 2019-02-05 13:56:08 följande:

    Då luktar man inte kön och otvättad hårbotten iaf. Man stinker inte om man tvättar sig med tvål. Varför skulle man svettas mer?


    Luktar man kön efter en dag utan dusch så är det något fel. Kollat om du har bakteriell vaginos?

    Och hårbotten blir fortare fetare och smutsigare ju oftare man duschar. Och jag har då aldrig känt någon med illaluktande hårbotten.... och det är väl känt att det är dåligt med dagliga duschar.
  • Anonym (Hg)
    Anonym (EN) skrev 2019-02-06 08:09:59 följande:

    Har tvättat med tvål hela mitt liv, mina döttrar tvättar med tvål. Alla jag känner tvättar med tvål - har aldrig haft problem någonsin. Jag stoppar ju inte in tvålen, det är ju skitäckligt att bara tvätta med vatten i alla veck mella inre och yttre blygdläpparna


    Grattis till ett stinkande underliv med rubbat ph värde.
  • Anonym (Hg)
    Anonym (EN) skrev 2019-02-06 14:10:49 följande:

    Det stinker definitivt inte och är utomordentligt friskt. Är det svårt att inse att alla inte får svamp av tvål?


    Men alla får rubbat ph värde av tvål i underlivet. Gör en snabb googling så ser du hur man INTE ska göra med sitt underliv, dvs använda tvål.
Svar på tråden Äckligt