Forum Relation/samliv - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur vårdar ni er relation?

  Mån 11 feb 2019 12:20 Läst 0 gånger Totalt 7 svar
  Visar endast inlägg av gladman - Visa alla inlägg
  Mån 11 feb 2019 12:20

  Hej på er!

  Jag är lite nyfiken på hur ni vårdar er relation.
  Jag lever i en relation sedan 1-½ år och tycker det är viktigt att vårda relationen, betydlig bättre än min sambo, samtidigt är inte tanken att jag ska ändra på min partner men nyfiken hur ni andra gör/har det.

  * En kram när man kommer hem från jobbet, ett smek över ryggen när man står och lagar mat, bemöta varann med ett leende än fast dagen på jobbet varit tuff m.m m.m.

  Själv försöker jag visa min partner att hon betyder mycket för mig, inte varje dag men ganska ofta, Har en känsla att man mår bra av att bli sedd och att känna att man är älskad.

  Hur gör Ni?

 • Mån 11 feb 2019 16:04 #5
  Anonym (Likadant) skrev 2019-02-11 15:52:08 följande:

  Precis som du skriver, även fast man antagligen vet att sin partner älskar en och vill en väl så är det väldigt trevligt med små små grejjer i vardagen.

  Kram när man kommer hem

  En strykande hand över ryggen/kinden

  Lite kan göra väldigt mycket! Ex. min sambo kom in med en vattenflaska igår vid sängdags. Du brukar vilja ha vatten så jag hämtade det åt dig sa han, otroligt uppskattat!


  Ja vem uppskattar inte en omtanke, att man känner att sin partner tänker på mig. Roligt att höra, önskar att man får uppleva det själv bara, inte bara ge och ge.

  Tack för ditt svar.
 • Tor 14 feb 2019 12:00 #7

  Någon fler där ute som har något att dela med sig ang relationer? :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll