Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Är gifta kollegan intresserad?

    frökenfia skrev 2019-06-27 15:18:19 följande:

    Snart har det gått två veckor och trots att familjelivet rullar på kan jag inte sluta tänka på kollegan. Igår kom mannen på mig med att jag var röd om kinderna. Hade druckit vin och satt o tänkte på kollegan. Skyllde på vinet. Har drömt om honom nästan varje natt nu. Känns ju smått desperat. Men vad ska jag ta mig till? Kan inte styra över mina drömmar. Någon som kan komma med något konstruktivt som kan hjälpa mig...


    Du kommer att tänka på honom. Låt dig själv göra det. Och drömmar kan man inte styra heller. Men låt det stanna där. Låt fantasin få vara den plats där du lever ut det du tänker. Men tänk också såhär - rent krasst - om din kollega VERKLIGEN ville ha dig, då hade han försökt få dig. Så enkelt är det. Och han hade hört av sig och låtit dig veta det. Det har han inte gjort. Så inse att han inte är tillräckligt intresserad. Du vill inte ha någon du måste jaga in intresse ifrån, inte egentligen.

    Så, njut av stunder i fantasin. Men påminn dig om verkligheten som kan göra lite ont men som är nyttig.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-06-27 21:30:19 följande:

    Jag hör dig. Men då vi båda är gifta är det kanske inte så konstigt att ingen vågar höra av sig. Jag tänker ju att om jag hör av mig kan hans fru märka det och förmodligen tänker han likadant. Ingen går ju heller in på sin jobbmail över sommaren för att läsa sin Mail så det är ingen idé att skriva där. Hursomhelst kan jag inte göra något mer än att fantisera nu så för väl fortsätta göra det...


    Fast ändå. Hade han velat så skulle han. Ha det i fantasin och låt sommaren gå. Det är svårt, jag vet. Men hitta inte ursäkter att höra av dig - låt honom isåfall hitta en ursäkt.
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Hej!

    Jag har ju varit precis där du är nu. Jag tampades med samma frågor, och just det att inte veta är så sjukt jobbigt. MEN - jag valde ju att trots allt inte säga något, inte fråga. Och nu, lite i backspegeln, är jag ändå glad för det beslutet. Min slutsats var att de andra alternativen ändå inte var bättre. Vi har ju haft en katt-och-råtta-lek i snart två år jag och min kollega, men aldrig agerat fysiskt eller sagt nåt direkt till varann. Nu har vi båda låtit det / tvingat det rinna ut i sanden. Min hjälp var att sluta höras och sluta hänga så intensivt. Känslor svalnar, för mig tog det tid men nu är jag på andra sidan och är glad för det.

  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-09-12 20:37:50 följande:

    Fick i dagarna ett trevligt Mail på eget initiativ från honom. Det behöver inte betyda att han tycker om mig som jag tror men varför skriver man ett icke jobbrelaterat Mail till en kollega utanför arbetstid? Uppskattar varje minut i hans närvaro och blir alldeles varm när jag läser hans Mail. Gråter gör jag också. För jag vet att det är omoraliskt att känna såhär.


    Jag tror inte du ska dra för stora växlar på det. Jag tror att han gillar att flirta, lite spänning i vardagen. Men nej, jag tror inte att han är kär i dig och att han tänker lämna sin familj och starta ett nytt liv med dig. Lite hårt kanske, men jag tror att du tolkar in för mycket allvar i en flirt. Jag och min kollega t.ex som skrivit till varann i två års tid - ingen av oss tror jag alls varit där att man tänkt lämna sin familj. Så för din egen skull, skilj dig från din man och försök kyla av dina känslor för kollegan ett tag (dvs ta avstånd. Svårt. Men nödvändigt.) för att kunna se på er relation med nyktra ögon. Är det meningen att bli ni så blir det längre fram också.
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Hej frökenfia, hur går det? Jag vet hur svårt det kan vara, jag vet hur det ena dagen är solklart och nästa dag är allt omkullkastat. Att det som borde vara så lätt ändå lik förbannat kan bli svårt. Och att det är väldigt lätt att ge råd, men att man måste känna eller vilja det själv för att lyssna. Så, hur går det?

  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-09-19 09:54:55 följande:

    Det går väl sådär. Jag försöker ta avstånd genom att prata mindre med honom, verka upptagen när han pratar med mig och ibland tror jag att han måste tycka jag är skitjobbig som i ena stunden är 110% närvarande för att sedan växla till att verka helt ointresserad. Jag har inga problem med att prata med andra kollegor så han kanske tom blivit svartsjuk, vad vet jag. Han stannar inte längre lika ofta till sist med mig som förut. Nånstans gör det ont och jag undrar vad jag gjort för fel. Men han kanske har förstått hela grejen och vill hjälpa. Jag vet inte.

    Jag kommer låta tiden gå utan att göra något. Min värsta mardröm är att behöva köpa en present till kollegan i julklapp när vi kör ?Secret Santa?. Hur döljer man sina känslor i en sån situation? Har spelat mycket teater för att inte visa mina känslor men undrar om jag kommer kunna fortsätta så i all evighet. Jag vill ju inget hellre än att smeka hans kind, vara i hans famn och säga hur mycket jag tycker om honom och hur rätt vi är för varandra.

    Känslorna för mannen är fejkade. Men vårt barn kan inte få uppleva en skilsmässa. Hen är så lycklig när vi är tillsammans och att förstöra den bilden av en familj skulle vara mitt livs största misstag.


    Usch, jag vet hur jobbigt det kan vara. Även om man vill ta avstånd, och gör det, påverkas man när man upplever att det känns som att HAN tar avstånd. Fast man vet att det borde vara det bästa och det man själv gör. Och att inte veta vad den andre tänker gör ju att man hittar på massa olika anledningar istället för att veta, teorier hit och dit. Sjukt jobbigt det också.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-09-24 19:28:41 följande:

    Vet att många som följt och skrivit i tråden är trötta på mitt velande fram o tillbaka. Ni som inte orkar följa mitt liv kan med gott samvete avfölja tråden. Jag väljer att skriva här för att jag inte har någon att prata med mina problem om och på något sätt känns det skönt att få skriva av sig då och då. Och om någon vill kommentera eller skriva till mig är det välkommet.

    På sista tiden har jag varit väldigt nedstämd. Tror att när alla papper gällande utmätningen kom blev alla mannens misstag så mycket tydligare och känslan av besvikelse oundviklig. Han är en ?fantastisk? man och far egentligen. Men jag kan och vill inte se det just nu. Har gått ett par veckor utan någon slags intimitet. Förut kunde jag ändå ligga med honom trots känslorna för kollegan. Men nu kan jag inte ens det, och har ingen sexlust öht längre. Och trots att jag ?dämpat? känslorna för kollegan och undvikit honom är det som om vi ?hittat tillbaka? till varandra igen. Vi samtalar om vardagliga saker, skrattar mycket tillsammans... Det kommer nog bli fler samtal på kontoret efter jobbet vill jag tro. Jag kanske blir den som stjäl någon annans man ändå. Jag kanske visst kan få det jag vill ha om jag anstränger mig lite mer. Men vad blir konsekvenserna av det i framtiden... är jag beredd att leva med det? Kanske är jag det ändå. Eller kanske inte...


    Varför bjuder du inte ut kollegan på en AW eller en lunch? Känner efter om tillfället att snacka ut då dyker upp?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-09-30 19:24:46 följande:

    Någon som har tips på ett ?bra? sätt att berätta om mina känslor för kollegan? Idag gjorde jag nästan det. Känns som om jag hela tiden är påväg att säga ngt men sen gör jag det ändå inte. Vet inte ens hur man börjar en sån mening... jag gillar honom så mycket... Vill att han ska vara nära. Vill inte i värsta fall göra bort mig och få honom att ta avstånd...


    I vilket sammanhang var det idag? Pratar ni över skrivbordet eller ses ni enskilt?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-09-30 21:09:13 följande:

    Vi har aldrig träffats enskilt utanför jobbet. Men idag var vi kvar en stund efter att alla gått hem och det blir alltid så långdraget när vi ska gå för dagen. Och då vill jag bara slänga ur mig det. Hjärtat slår fortare, rösten blir lite mer skakig och jag måste verkligen anstränga mig för att inte verka uppenbar. Och jag upplever att han gör likadant. Allt blir så tafatt bara. Önskar att han kunde sägs ngt. Tror det skulle vara annorlunda om vi båda var singlar.


    Självklart skulle det vara annorlunda då, så känner ju jag i min situation också. Men sitter ni ner och snackar nåt på dagarna? Vad får du för signaler av honom som gör att du tror att han är intresserad?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    frökenfia skrev 2019-10-01 21:53:03 följande:

    Just nu är ångesten total. Gråter och kan inte kontrollera mina känslor. Vill att han ska veta vad jag känner. Vill lära känna honom mer. Vill vara nära. Vill allt och lite till. Varför ska det behöva vara såhär? Jag har inte bett om de här känslorna!


    Usch för att känna så, det är jobbigt. Ta en lunch eller nåt och försök känna in hur det känns? Om det blir läge att säga nåt / fråga nåt.
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?