Inlägg från: Anonym (Eh!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh!)

    Finns det fler manliga oskulder än kvinnliga?

    Anonym (Högre krav) skrev 2019-02-18 16:51:12 följande:
    Många män är hellre ensamma än tillsammans med en tjock rugguggla.
    Men de kan tänka sig sex med henne. Bara det är en hona så att säga så funkar vad som helst i brist på annat. Snacka om slampor!
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Högre krav) skrev 2019-02-18 18:35:28 följande:
    Uppenbarligen är kvinnor inget de saknar. Jag känner flera män som är 40+ och aldrig haft en flickvän/kvinna. Välutbildade (lärare, ingenjör, ekonom), rök/snusfria, dricker måttligt och i övrigt skötsamma, god ekonomi.

    Vad skall de med kvinna som kommer ägna all tid åt att få dem kuvade till?
    Kvinnor ägnar inte sin tid att kuva mannen. I en relation, vilken som helst, måste man kompromissa. Om det är det du kallar att kuva blir ju samtidigt kvinnan kuvad av mannen.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Högre krav) skrev 2019-02-18 20:40:38 följande:

    Problemet är att kvinnor säger att de inte är ytliga men så är de det iallafall.


    Män är iallafall ärliga med att de är ytliga. Många män är ju feluppfostrade och tror att kvinnor inte är ytliga.


    Nej män är inte ärliga. Få män erkänner att de bara går efter utseendet. I alla fall här på FL. Vi kvinnor påpekar att kvinnor ägnar massor av tid på sitt utseende, något vi inte gjort om män inte var så förbannat kräsna. Om en kvinna ska på dejt börjar hon förbereda sig ett par dagar innan. Fixar håret, vaxar/rakar benen mm mm. Mannen tar på sig sina jeans och en t-shirt.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Högre krav) skrev 2019-02-18 19:17:38 följande:
    Varför inte? Jag känner flera häradsbetäckare.
    Äsch, de skryter mest ska du se, och du går på det...
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Ynkligt) skrev 2019-02-18 21:53:31 följande:
    Enligt min erfarenhet brukar kvinnor sällan stå upp för mobbade kompisar.
    Män står inte heller upp för mobbade kompisar. Det är därför mobbingen fortsätter. Den som står upp för den mobbade kompisen kommer att själv bli mobbad och fullständigt utfrusen. Om det inte varit för den tysta massan som inte gör något hade mobbing över huvud taget inte varit något problem..
  • Anonym (Eh!)
    Milyana skrev 2019-02-18 22:01:07 följande:

    Ja, det gör man väl inte om man kan välja såklart. Men jag tror de flesta tar var de kan få, dvs även kvinnor som har svårt att få någon seriöst intresserad får iaf sex.

    För män i samma situation är det nog tyvärr så att de inte får ligga heller.


    Fast en kvinna som söker något seriöst har knappast glädje av det sexet. Sex med någon man inte är kåt på är plågsamt. Kvinnor måste också ha stånd för att kunna ha sex. Män fattar inte dedtta verkar det som.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Fuck off) skrev 2019-02-19 00:31:29 följande:
    Varför känner du behovet att sparka på de som redan ligger? Ge dig på män som misshandlar, våldtar, och häller syra i ansiktet på kvinnor istället.
    Det kan vara samma personer faktiskt.
  • Anonym (Eh!)
    Johnnyorange skrev 2019-02-18 23:57:39 följande:
    Jag kan inte se filmen men startbildedn visar en mycket snygg och sexig kvinna. Varför visar man inte en alldaglig "undedsirable" kvinna istället? Typ Marit Paulsen i unga dar.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Ruggugglan) skrev 2019-02-19 10:44:23 följande:
    De ensamma män jag känner tittar på kvinnor som de aldrig skulle få knulla gratis. Kvinnor i deras egen liga är ointressanta.
    Då får de ju skylla sig själva.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Ruggugglan) skrev 2019-02-19 10:51:40 följande:
    Bara tanken på en naken Marit kan ge män erektionsstörningar.
    Jaså? Jag trodde att alla kvinnor har jättelätt att få sex. Det påstår i alla fall många män här på FL.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 11:59:38 följande:
    Vad kan en oskuld göra mot en så kallad alfahanne eller badboy? Han är chanslös i stort sett. Jag tror det är naturligt för de flesta singelkvinnor att falla i mer eller mindre grad för dessa män.

    De oskulder kan göra antar jag är att förbättra sig själva i den mån det är möjligt och göra sig så attraktiva som möjligt för kvinnor. Har du själv några förslag?
    Så de sk alfahannarna är födda icke-oskulder? Hade de sex i livmodern? Och kvinnor dras inte alls till "badboys"
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Eller) skrev 2019-02-19 14:01:02 följande:
    Det är väl fullständigt logiskt att kvinnor dras till män med högre socialt värde? Män dras ju definitivt till kvinnor med högt socialt värde. Inte till kvinnor med lågt socialt värde. 

    Däremot finns det ingen som helst koppling mellan badboys och högt socialt värde. Män får högt värde baserat på social förmåga, humor, självkänsla, kompetens, utseende, karriär och liknande.

    En badboy är en dryg och osympatisk jävel som beter sig illa mot omgivningen och inte sällan är kriminell. En ytterst liten andel av kvinnorna betraktar detta som högt socialt värde. Oftast utsatta kvinnor som har låg självkänsla och egna svårigheter i livet 

    Konstigt att så många vanliga och snälla män vill ha just de kvinnorna att de aldrig ser alla andra.
    Som dessutom kanske tycker att denna badboy i alla fall är lite mindre våldsam och kriminell än hennes far eller hennes ex eller väninnans kille.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 14:28:53 följande:
    Jag inkluderar inte utseende i högt socialt värde, så därför tror jag inte män går efter tjejer som har högt socialt värde, utan de går främst på om hon ser bra ut.
    Kvinnor får värde baserat på utseende och ungdom. Män får socialt värde baserat på deras handlingar. Orättvist. Handlingarna kan man ju påverka själv.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 20:45:45 följande:
    Ja jag lockas inte av tjejer som gillar det som är spännande. Någon man kan prata med och som har intressanta åsikter och inte är för "vanlig" får mig intresserad. Jag är själv introvert och trivs med trygghet, men har fått uppfattningen om man t ex läser på dejtingprofiler att tjejer inte är åt det hålet. Kanske det är en tro om att män vill ha det så, och detsamma att män tror att kvinnor vill ha si o så, också döljer man den äkta perosnligheten.
    Jag skulle vilja säga att det finns lika många introverta tjejer som killar. Jag är själv introvert, och eftersom du också är det har du kanske märkt att det på något sätt förväntas av en att det är så man ska vara. Därför låtsas de flesta introverta att de är extroverta. De lägger sig till med en roll för att passa in. Tack och lov börjar det nu komma fram att vi som är introverta faktiskt är ganska många. Man får lätt för sig att man är ensam. Därför kan det vara så att både tjejer och killar mörkar sin introverta sida även på dejtingsidor.

    Jag är tillsammans med en man som är mer extrovert än jag, men ändå inte jätteextrovert. Tydligen är det ganska vanligt att man blir ihop med någon som är lite av ens motsats. Jag dämpar ner honom lite och han får fart på mig
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Ointresse) skrev 2019-02-19 22:46:00 följande:

    Det måste vara en idiot (förmodligen en sadistisk man) som kom på att att kvinnor skall måla sig i ansiktet, vingla runt i höga klackar och ha obekväma/opraktiska kläder.


     


    Förmodligen samma sadist som kom på att man skulle linda flickebarnens fötter i Kina för att de skulle förbli små och dessutom så missformade att de inte skulle kunna gå utan behöva bli burna. Samme sadist kom på att kvinnornas midjor skulle vara så smala att de skulle vara tvungna att antingen snöra sig så hårt att de inte kunde andas djupt utan att svimma eller operera bort de nedersta revbenen eller båda delar.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Samma mynt) skrev 2019-02-20 12:55:31 följande:

    Då får väl de kvinnorna följa rådet vi män alltid får av kvinnor i drygast möjliga tonläge:


    "Jobba på din självkänsla, din personlighet och din humor så får du ligga."


    Det hjälper inte. Kvinnor får sitt sociala värde genom sitt utseende. Nämligen.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Samma mynt) skrev 2019-02-20 13:34:30 följande:

    Och? Det får även män. Män skall dessutom vara långa och ha stor kuk för att duga. Inget av dem kan man operera. På kvinnan går allt att fixa.


    Män har tidigare (och i viss mån fortfarande ) kunnat kompensera detta med pengar, makt eller status.


    Nej det är inte sant. Kvinnor bedöms efter sitt utseende, män bedöms efter sina handlingar.

    Långa? Män avgudar ju långa och smala modellkvinnor! Och det där med storleken sitter mest i mäns huvuden. Det är fler män som suktar efter storbröstade kvinnor (och jo man kan operera k*ken men inga operationer är riskfria - bröstoperation ska man ju dessutom undvika pga bröstcancer mm).


  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Samma mynt) skrev 2019-02-20 13:34:30 följande:

    Och? Det får även män. Män skall dessutom vara långa och ha stor kuk för att duga. Inget av dem kan man operera. På kvinnan går allt att fixa.


    Män har tidigare (och i viss mån fortfarande ) kunnat kompensera detta med pengar, makt eller status.


    Hur förbereder du dig inför en dejt?
Svar på tråden Finns det fler manliga oskulder än kvinnliga?