• Tue 11 Feb 2020 09:46
    5288 visningar
    31 svar
    31
    5288

    Väntetid IVF Linköping

    Hej!

    Jag går också på RMC i Linköping och vi är inne på vårt 3e och sista försök. Jag är så nervös och rädd för att vi ska misslyckas igen. Vi har haft otur innan säger läkarna och det är inte så man vill se på det här med att skaffa barn, att man har otur. Vi vill ju så gärna ha en liten bebis.

  • Tue 11 Feb 2020 21:04
    #12

    Bara en insättning :( en på första utplocket trots att vi fick många ägg men de andra klarade inte en nedfrysning. Andra utplocket hade vi också många fina ägg som alla blev befraktade men på dagen som de skulle sättas in ringde de och inga uppfyllde kraven för att sättas in.. så nu känns allt väldigt nervöst ????

    Kämpar på nu med nässpray och sprutor.

    Hur går det för er?

  • Mon 24 Feb 2020 15:16
    #21

    Jag gjorde mitt utplock idag, 3e gången och det var inte skönt alls. De andra gångerna har inte jag heller känt så mycket, tyckt att det varit en bra upplevelse men inte idag. Tror också det kan bero på spänningen som blir kring allt eftersom det är vår sista gång.

    Nu hoppas jag på att de befruktas som det ska och att vi får ett fint embryo tillbaka på onsdag :)

    Har du fått veta när du ska börja med IVF?

  • Wed 4 Mar 2020 17:20
    #26

    Hur går det för dig Malls?

    Jag är på ruvardag 7 idag och är så nervös och spänd, väntan är jobbig ????

  • Thu 12 Mar 2020 12:14
    #28
    Barnvakten1 skrev 2020-03-08 19:57:51 följande:

    Spännande för er! Då kan du testa i början av nästa vecka? Duktig du är som verkligen väntar, men är nog smart. Blir ju jobbigt med oklara tester osv, så bättre att vänta tills man kan se ett ordentligt plus :)

    Verkligen skönt! Är tacksam att jag ändå har ett par stycken vänner som inte har barn än. Blir lite mindre ensamt då! Däremot är det ju tungt att gravidbeskeden ständigt ramlar in, en av mina vänner som fick barn precis när vi började försöka berättade nyligen att hon är gravid igen. Då blir det tyvärr en liten smäll i ansiktet, att hon under den här tiden inte bara fått ett, utan två barn. Är glad för hennes skull såklart men det gör ju ont i mig och jag undrar om jag kommer få vara med om det snart. Dock positivt besked att vi fått en tid på rmc i början av april så mindre än en månad kvar tills mötet!


    Jag har också känt så, att det är jobbigt med alla runt omkring som får barn och det handlar ju inte om att man inte unnar dom det utan blir påmind återigen om att man själv inte lyckas.

    Skönt att ni fått en tid nu.

    Jag fick en blödning så vår sista chans är över ???? det gör så ont i mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Det tär på oss båda självklart, bara att försöka stå starka kvar tillsammans och fortsätta kämpa!
Svar på tråden Väntetid IVF Linköping