• Anonym (ll)

    Tror ni att det finns en chans?

    Jag tänker att hon säger sådär för att manipulera dig. Att hon säger sånt hon vet att du vill höra, helt enkelt. Tyvärr. Du har ju två års historik om hur hon fungerar, om hon inte litade på dig under hela två år, varför skulle hon plötsligt göra det nu?

  • Anonym (ll)
    splat skrev 2019-03-04 13:37:05 följande:
    Så jag tänker med, dock är skillnaden nu att hon äger sitt eget boende som enligt henne skapar mera trygghet för henne och kan därmed släppa tankarna om att jag skulle ta någon annan och lämna henne. Jag vet faktiskt inte, och är fundersam. Jag vill ju hoppas, för om den biten funkar så är det ett bra förhållande. Hon vill ju också ta igen förlorad tid om vi skulle bli ihop igen, så innebär att sälja våra lägenheter och köpa tillsammans någorlunda snabbt, vilket också känns lite förhastat, men fattar henne med.
    Oh, så jäkla svårt bara, saknar henne fortfarande och vi hade så kul ihop för det mesta. 
    Man kan se det på annat sätt också, nu när hon har ett eget boende så har hon ju VERKLIGEN ingen koll på om du t ex tar hem nån annan. 

    Hon vill alltså att ni köper nåt eget tillsammans helt snabbt, utan att du ska få tid att tänka o få möjlighet att se hur hon fungerar nu. Manipulativt, som sagt. O hon vet ju hur du fungerar.

    Hennes släkt hatar dig o vill inte ha nåt med dig att göra, vad beror det på? Gissa om hon har snackat skit om dig liksom.

    Nä, ta dig ordentligt med tid o se hur hon funkar nu, om du nödvändigt vill ge det en chans.
  • Anonym (ll)

    Men vad är det du vill veta egentligen?? Förra gången tyckte du det var skönt när hon var borta o ni hade flera ggr innan gjort slut pga hennes svartsjuka o negativitet, o du tror att det bara skulle vara bortblåst nu? Jaja, tro det då.

    O varför skulle du INTE känna dig kvävd även denna gången?? Men kör på då, du verkar behöva den erfarenheten, hon kommer fortsätta hata att vara ensam hemma o kräva dig som snuttefilt mot sin osjälvständighet. Som du går med på eftersom du själv är jätterädd att vara ensam. Good luck

  • Anonym (ll)

    Hon ljuger av samma orsak som att du vill ha henne tillbaka. Ingen av er verkar tänka klart.

    Eftersom det inte verkar hjälpa med vare sig råden här eller dina kompisars, så tycker jag som nån ovan att du borde prata med en kurator. Eller liknande. 

Svar på tråden Tror ni att det finns en chans?