• zey

    Letrozol - följas åt?

    Hej tjejer!

    Hoppas jag också kan hoppa in här, har läst tråden ett tag.

    Jag och min man har försökt få till ett syskon sedan mars 2018 (första barnet blev till på första försöker). Kände ganska snabbt att min cykel var annorlunda så i höstas tog jag kontakt med en privat gyn. Fick konstaterat lågt AMH värde, påväg in i klimakteriet och få ägg = chock.

    Började med letrozol (+otriville), äggen växer fint men inget plus än.. fått besked att försöka max i 6 månader själva sedan måste vi vidare till IVF. Tog faktiskt tag och sökte ivf klinik förra veckan eftersom de har minst 3 månaders väntetid. Känns skönt, men konstigt.

    Ska i alla fall fortsätta med letrozol fram tills dess!

    Skriver upp mig på listan :)!

    Emphz - ätit letrozol kur, klar 7/3, inväntar vul 11/3

    Efterlängtadsen2014 - ätit Provera 3 dagar, 7 dagar kvar sen börja med letrozol på menstruationsdag 3.

    Zey - letrozol kur 4, klar 6/3, inväntar vul 11/3.

  • zey

    Hallå!

    Nu har jag varit på VUL och de kunde se ett fint ägg på 18 mm och några mindre, samt en perfekt slemhinna! Fick besked att jag ska sätta ovitrille sprutan idag, sen är det bara att hålla tummarna. Känns dock segare och segare för varje månad som går med letrozol, fjärde kuren nu... trodde jag skulle bli gravid på en gång ????

    Har uppdaterat listan med BIM på mig!

    Listan:

    Emphz - ätit letrozol kur, klar 7/3, inväntar vul 11/3

    Efterlängtadsen2014 - ätit Provera 3 dagar, 7 dagar kvar sen börja med letrozol på menstruationsdag 3.

    Zey - letrozol kur 4, klar 6/3, inväntar vul 11/3. Ovitrille spruta 11/3, ägglossning 13/3. BIM 28/3

    MariaMi - Letrozol kur 3, klar 28/2, varit på två vul nu en äggblåsa idag som är 15,5mm, nytt vul 13/3

    mallanbus - letrozol kur 1 klar 18/2, vul 25/2, ovitrelle 26/2, bim 11/3.

    Ma18 - ätit 4 letrozolkurer, inväntar nu spolning av äggledarna

    Lisun - Letrozol kur 2, sista tabletten tas 10/3

    GlitterLina- 1a dubbeldos letrozol, klar 12/3

    Lunne - Letrozolkur 1 (dubbel) klar 19/2, ej Ovitrielle p.g.a. dubbla äggblåsor. Ev. ÄL ca. 26/2, ev. BIM 13/2.

  • zey

    Hallå!

    Någon som börjar närma sig BIM? Själv har jag 3 dagar kvar och känner absolut ingenting och sitter bara och väntar på mina spottings som borde komma när som helst.....

  • zey
    Anonym (Blåsippa) skrev 2019-03-25 20:29:48 följande:

    Bim på onsdag här.. värsta tiden. Är min första kur så förväntningarna är skyhöga. Hoppas inte mensen kommer när jag är på jobbet denna månad. Blir nog svårt att hålla tårarna tillbaka. Hur många månader har du provat?


    Förstår precis din känsla! Jag trodde letrozol skulle vara världens mirakelkur efter att jag hade läst om den, men tyvärr visade sig det inte vara så för mig. Detta var kur 4, känns SÅ segt, haha. Ibland vill man ju bara dra täcket över huvudet och fulgråta. Jag håller tummarna för dig och hoppas du får ett fint plus på onsdag!!
  • zey
    Anonym (Blåsippa) skrev 2019-03-25 20:29:48 följande:

    Bim på onsdag här.. värsta tiden. Är min första kur så förväntningarna är skyhöga. Hoppas inte mensen kommer när jag är på jobbet denna månad. Blir nog svårt att hålla tårarna tillbaka. Hur många månader har du provat?


    Hur har det gått? Tog själv ett test nu i eftermiddag som var väldigt negativt :(
  • zey
    Anonym (Blåsippa) skrev 2019-03-27 19:22:33 följande:

    Vad tråkigt :( Jag testade neg igår morse så ser ganska mörkt ut här också. Håller hoppet uppe fortfarande dock. Håller tummarna för dig. Fått några menskänningar?


    BIM idag enligt flo appen - men ingen mens. Har inte fått några spottings denna period (vilket jag haft varje månad i 1 år), men vågar inte tro något. BIM i februari var 29 dagar, vilket är imorgon så får se vad som händer..

    Har du tagit något mer test?
  • zey
    Anonym (Blåsippa) skrev 2019-03-30 19:07:11 följande:

    Hur går det för dig? Jag har inte fått någon mens ännu. Börjar tro att jag inte ägglossade alls. Är på dag 31 i cykeln nu. Fortfarande mensvärk dagligen men inget plus på tester :( Förstår mig inte alls på kroppen just nu. Tycker också det är märkligt att jag inte har haft några känningar alls i brösten under hela månaden. Alltid annars. Men mensvärk från dag 21 till nu. Nästa gång ska jag be om spruta.


    Å så segt! Jag håller tummarna att det du är en låg hormonare och att det kanske tar tid att bli ett plus :)!

    Nej, har kom mensen tillslut. Men känner mig inte lika ledsen denna gång eftersom vi fick besked i fredags att vi får börja vår IVF resan mycket tidigare än planerat! Skulle egentligen komma dit i augusti, men nu får vi komma dit redan om två veckor! Så det blir inga mer letrozol kurer för mig, så ska nog söka mig vidare till IVF trådar nu!

    Grattis till er som fått plus, och lycka till alla er som kämpar!
Svar på tråden Letrozol - följas åt?