• amandakollb

    Letrozol - följas åt?

    Mikkans skrev 2020-07-20 12:17:58 följande:
    Jag hoppas verkligen att det går igen! Om inte annat känns det skönt att ha IVF som back-up. Men vill verkligen att vi ska fixa det själva. Vill helst slippa genomgå allt ivf innebär.

    Jag tycker det är skönt att veta att du plusat så fint och har pco/s. Känns som att jag borde fixa det då också!:) Q10 är tydligen väldigt bra för äggkvaliten.. vid ivf rekommenderar man upp till 600mg Q10 per dag. Jag har ätit 90mg men nu ökat till 400-500mg. Är lite rädd när det är SÅ stora mängder över vad som står på burken å ingen läkare har sagt att jag ska ta så mycket...

    Jag är helt övertygad att det handlar om din sömn! Kolla av tempen igen i morgon när du förhoppningsvis fått en lite mer vanlig natt. Hade du tänkt fortsätta tempa länge?
    tempen har legat på den vanliga höga nivån igår och idag så verkade vara sömnen som påverkade tempen i förrgår tack och lov! jag tänkte nog fortsätta till v.12 eller något sånt tror jag, känner mig lugn när jag ser att tempen är hög så just nu känns det bra för mig att fortsätta :) 

    jaa det är klart ni kommer <3 okej är det tabletter man tar alltså? påverkar det något annat än äggkvaliteten? låter bra att testa! :) 

    förstår att det är skönt med backup-plan! men som du säger, vi kände också att vi gärna ville att det skulle gå med letrozol, så man slipper alla sprutor och ägguttag osv :/ hade blivit så stressad av att det börjar kosta också efter 3 försök :( men nu hoppas vi det tar sig denna cykel för er! 

    berätta hur det gick efter ditt vul idag? :D
  • amandakollb
    Goose01 skrev 2020-07-21 09:12:17 följande:

    Grattis till din grav! :) använde ni endast letrozol eller körde ni andra LM alt husmorskurer? :)


    Tack!!:) vi fick dubbeldos letrozol och ovitrelle. Jag äter multivitamin kvinna från apoteket men inga andra husmorskurer eller så. Fick lutinus utskrivet så började med det direkt efter äl och fortsätter med det till v.12 :)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-21 15:41:39 följande:
    VUL visade en blåsa på 10.6mm idag cd 11. Gyn sa bara att de stänger nu och att jag får fortsätta testa med stickor. Fick ingen ovitrelle då jag inte va mogen :( blev först superledsen. Nu känns de bättre, förra cykeln(med pluset) hade jag en blåsa på 11cd 13. Så jag har inte gett upp mer än att jag inte kmr få ovitrelle :(
    åh typiskt att de stänger! men du får fortsätta köra med äl-test och så får ni ligga i så ni inte missar äl :) har du köpt hem massa äl-test? hur ofta tänker du testa?
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-24 08:26:38 följande:
    Hur går det för er?:)
    det går bra, går in i v.7 imorgon! är så nervös för missfall hela tiden.. har ömma bröst lite till och från och idag känner jag knappt något alls så blir ju nojig direkt. imorgon ska jag ta ett digital test som visar hur många veckor och om det inte visar 3+ så kommer jag bli superledsen och då tror jag något är fel!! 

    hur går det för dig med äl-testen? :)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-24 20:13:31 följande:

    Åh wow! Redan v7! Det går väl bra..testar två gånger om dagen, än så länge sjukt negativa dock????


    Ja de går väldigt snabbt! Längtar dock till första ultraljudet den 4e augusti, så man ser att det verkligen är något där inne.. tog ett digitalt test imorse som visade 3+ så det kändes bra iaf! Varit lite orolig då jag inte haft lika ömma bröst som tidigare.

    Okej men de kan ju swisha om supersnabbt, så jättebra att du testar två gånger per dag! Har ni börjat ligga i redan nu eller väntar ni på positiva tester?:)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-26 09:44:49 följande:

    Jo, det kan slå om snabbt så de e allt jag håller fast vid! Har molvärk och så så hoppas jag får positivt men gårdagens test va så sjukt negativa att jag aldrig varit med om liknande, haha!


    Åh typiskt, men bara att fortsätta testa! Har ni sex också så ni inte missar ev äl även om testen inte slår om?
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-27 14:52:34 följande:

    Nej, vi orkar inte ha sex varsnnan dag i så många dagar :( men blir när de blir lixom..


    Förstår! Hur går det för er, fått positivt på äl-testen nu?:)
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-07-30 22:58:34 följande:

    Positivt tisdag morgon och har legat måndag-onsdag. Idag gick det inte. Hoppas på lycka för oss nu, men känns dumt att vi inte låg idag :(


    Tycker det låter tillräckligt!! Håller alla tummarna nu :D

    Det går bra här, går in i v.8 imorgon! Har tidigt ultraljud på tisdag så både längtar och är jättenervös. Väldigt uppsvälld mage som gör lite ont!
  • amandakollb
    Mikkans skrev 2020-08-02 17:45:13 följande:

    Jag har haft äl cd 17, cd 12, cd 18. I den ordningen de senaste tre cyklerna. Så variationer kan ske!

    Precis, den med 100.:)


    Uppdatering, allt såg jättefint ut idag på ul med tickande hjärta! Så häftigt!! Nu hejar jag på er som en kvar <3

Svar på tråden Letrozol - följas åt?