• redhat

    Finns det någon riktigt fager kille härinne?

    Jag har nog kvalat in i denna beskrivning tidigare. Har passerat 40 och tycker inte att tjejer rycker undan blicken lite generat så som de gjorde förr. Känns lite tråkigt men har aldrig levt på mitt utseende på det sätt som några få av mina partners gjort. 
    Som attraktiv kille blir man inte raggad/uppvaktad av tjejer på samma sätt som tjejer blir av killar. En tjej kan komma fram och visa intresse men om man inte uppvaktar tillbaks så slutar hon. Om man vill testa på hur tjejer blir uppvaktade gå till Homo-klubb, har oftast behövt gå hem från dessa då jag nästan känt mig hotad. Men genom åren uppstått några catfights om mig också, så vissa tjejer kan också.

    Har haft sex med 22 tjejer vara endast en handfull är onenightstands resten har jag nog spenderat minst 3 månader med. Har aldrig haft erövringsbekräftelse behov, så vissa tjejer har upplevt mig nästan som osäker eftersom jag inte tryckt på kring sex under date-fasen. Har haft väldigt mycket sex i mina förhållanden. Hade problem i yngre år med att tjejer efter några månaders förhållande inte ville ha sex 10-20 gånger varje helg, utan ville göra annat också.

    Relationerna har funkat bra har egentligen aldrig blivit dumpad. Något förhållande har tagit slut då tjejen haft relation eller inte riktigt avslutat. Har haft olika ex. som jag tagit luch med som hintat om att chanserna att bli ihop igen trots att dom har nya pojkvänner. 

    Lever idag med småbarnsfamilj och oregelbundet sexliv.

  • redhat

    Det du nämner ovan låter som en "player". Säger inte att han inte är attraktiv / fager men behöver inte vara det. Kan till och med vara en fördel att inte vara för attraktiv, bara han hittar något som väcker intresse hos motsatta könet.
    Kort anekdot. Hade en kompis i mitt kompisgäng som inte fick till det, han såg bra ut och bra/tydlig paketering (klädsel, frisyr m.m) jobbade inom detaljhandel. Han var 21 år och tror att han legat med ca 3 tjejer. Hade ett peptalk med honom om hans berusningsgrad, flackande sökande blick. MÖT tjejersblick men sök den INTE! Leta tjejerna tidigare då dom är sugna, inte sista 30min innan stället stänger m.m., Nu 20 år senare har han familj men har legat med flera hundra tjejer. Tjejer kom fram och bara hånglade upp honom, drog med honom hem. Ett tag trodde jag det berodde på någon typ av rykte men samma sak när vi åkte på resor. Han hade hittat rätt blick och utstrålning, Problemet var bara att han inte längre kunde kontrollera sig, först några år efter att alla i gänget bildat familj hittade han rätt.
    Sen var det inte den snyggaste tjejen på stället han tog med hem men den snyggaste tjejen beter sig inte så och behöver snarare värja sig.

Svar på tråden Finns det någon riktigt fager kille härinne?