Inlägg från: Anonym (Normalt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Normalt)

    Ni som tempar under graviditeten, vad tror ni om min temp i v 10?

    Hej! Jag har tagit tempat i många år, dock inte längre än två veckor in i graviditet men jag läste en intressant artikel om kroppstemperatur och graviditet när jag och en kompis undrade om man får träna högintensivt under graviditet. Det var en artikel ur läkartidningen och i den står att kroppstemperaturen sjunker successivt under graviditeten, ca 0,1 grad per månad och att den vid förlossningen ligger ca 0,8 grader lägre än efter ägglossningen. Så den ska sjunka. Jag tror inte att du behöver oroa dig, och om tempen stressar dig kanske du ska sluta? Man säger väl generellt sett att temp under graviditet inte visar på något? Kram!

  • Anonym (Normalt)
    krutet skrev 2019-03-07 20:01:45 följande:

    Tusen tack för ett superbra och lugnande svar! Ja, kanske borde jag sluta nu när tempen ändå inte kanske säger jättemycket om hur graviditeten går. Tack igen!


    Det var så lite :) Jag vet precis hur det är att oroa sig för smådetaljer under graviditeten! Jag tog faktiskt tempen nu på morgonen för att jämföra med tidigare i graviditeten, jag är i vecka 17+6 idag. Under min lutealfas nu när jag blev gravid hade jag konstant 37,3 och nu idag hade jag 37,0. Jag har känt bebisen sparka en massa sen jag vaknade så uppenbarligen är allt som det ska därinne. Så min kropp följer det Läkartidningens artikel sa iaf :) Kram!
Svar på tråden Ni som tempar under graviditeten, vad tror ni om min temp i v 10?