• Aniiee

    Är så less en del av mina brukare...

    Anonym (.) skrev 2019-03-11 13:19:21 följande:
    Att stiga upp vid 7.30 till 9.00 på morgonen är ingenting som kan reducera livskvalitén för mig. För att ta mina tabletter i en rimlig tid vore det hur som helst nödvändigt att stiga upp då.

    Att gå och sova mellan 19 och 21 är ingenting som skulle sabotera mitt liv heller. 

    Att servas frukost, vällagad lunch från grunden, mellamål med kaffe, vällagad middag från grunden och kvällsmål. Ja vem i Sverige äter så bra? INGEN, hur kan man vara missnöjd? Ja man kanske inte var sugen på köttfärssås den torsdagskvällen men fine, what ever, nog blir det bra med mjölk till. 
    Du säger det nu när du är ung och frisk och får välja fritt. Kom tillbaka när du varit trött pensionär i 20+ år. Om du dessutom med "särskilt boende" menar en plats där många/alla har någon slags handikapp/funktionshinder/funktionsvariation så kan du ju bara skruva upp det hela med några hundra.

    Den där "vällagade lunchen/middagen från grunden" brukar dessutom inte vara någon höjdare. Billiga, dåliga råvaror och dåligt kryddat (fast de flesta gamla behöver MER kryddor....), Det finns så klart undantag, kockar som satstar rätt osv. 

    Behöver så klart inte vara dålig mat just där du jobbar, men har du smakar på den?

    Du och jag kan klaga på andras otacksamhet hur mycket vi vill, men det är faktiskt inte så satans kul att vara institutionaliserad, internerad mot sin vilja för att kroppen/hjärnan inte klarar sig själv. 

    Hur glad hade du varit om varje gång du såg fram emot något på TS (du måste tänka som en gammal människa nu, som tittar på schemalagd tv) men bara får se hälften, eller kanske inget alls, för nä, då har NÅGON ANNAN bestämt att du ska sova. VARJE DAG, VARJE GÅNG I 15-30 ÅR TILLS DU ÄR DÖD.
    I have a growing lack of disgust for you
Svar på tråden Är så less en del av mina brukare...