• Lunalove

    BIM April

    Hoppar med för en gångs skull då jag tror att det kan ha tagit sig denna gången. Känner mig harmonisk, känner inget behov av att testa tidigt men har bara svullna ömma bröst som symtom samt lite stickningar i livmodern ibland.

    Vi är inne på exakt 2 år av försök nu i April :)

    BIM - lista:

    1/4 lonelygirl92, Nellyros, Seseli

    3/4 höstmamma, nervösanonym, lunalove

    4/4 Skrollan94

    5/4 sommartjejen888

    6/4 Geranium, Evi30, Dalarna1984

    7/4 Minmakaron

    8/4 CH90, Evi82, Ellie08, Ok1020

    9/4 z19, youwontremember

    10/4 Emmissss, Lyra78, Blirdetsåblirdet, LBP91

    11/4 Tessi1,

    13/4 Mela88, Tirin

    14/4 Joni, llindizz, Gävlebo

    17/4 Trettiotvå

    22/4 Leosmamma88, fannylinnea

    23/4 Sirest01

    24/4 Nicciz , Mammamiao

    Pluslista:

    26/3 Seseli -6

    27/3 lonelygirl92 bim-5

  • Lunalove

    Funderar lite på det här med hcg nivån i kroppen och om den varierar mycket från person till person.

    Personer som plussat tidigt, har de tempat? Tänker att implantationen borde avgöra hur tidigt man får hcg utslag?

    Jag fick en inplantationsdipp på ÄL+7, jag är på ÄL+9 nu och har testat med testa tidigt då jag har extremt ont i brösten och dessutom skall resa utomlands på torsdag och vill veta innan.

    Testat babyplans testa tidigt och predictor early idag och båda visar extremt svaga streck, jag räknar dock inte detta som plus då jag har 4 kemiska graviditeter i bagaget och tror att det skall hända igen, kommer inte räkna det som plus förens det står det på digitalt.

    Funderar lite på hur man räknar ut hur mycket hcg som skall ha utsöndrats efter att ägget fästs? Någon som vet?

  • Lunalove
    sommartjejen888 skrev 2019-03-31 14:33:23 följande:

    Jag har faktiskt ingen aning :/ jag är också på äl+9 har haft mensvärk nästan varje dag sen ägglossning. Tog ett vanligt clearblue test idag och på det stod det inte gravid. Nu har jag konstig mensvärk igen så antar att mensen kommer som vanligt på onsdag :( får man fråga vad inplantationsdipp är? :)


    Inplantationsdipp är relaterat till tempmetoden, man får en sänkning i sin temperatur 1 dag och sedan går den upp igen. Det är när ägget fäster i livmodern :) Såhär såg det ut för mig:



    Jag har haft konstig "mensvärk" i livmodern i säkert en 5 dagar nu, sedan är mina bröst som min sambo säger "riktiga badonkas" som är jätte ömma, i övrigt är det ingenting annat.

    Såhär ser förvisso mitt torkade predictor early ut (behövde öppna den för det var en spricka i plasten precis där strecket var ville bara vara säker på att det inte vad det som gjorde det hela). Som sagt så skulle nog många tolka det som ett plus men jag har haft såhär 4 ggr tidigare och då har de bara blivit svagare varje dag fram till negativt.. så jag tar det lite coolio.

  • Lunalove
    Anonym (Anonym) skrev 2019-03-31 16:37:12 följande:

    Okej!

    Kunde inte hålla mig pga illamåendet så fick göra ett test, som gjorde mig ännu mer förvirrad!

    CB test och kissade i en behållare och doppade ner

    Kontrollrutan blev blå och fin, MEN jag fick två streck på diagonalen?

    Ett streck på diagonalen betyder inte gravid

    Ett plus betyder gravid, men vad betyder då TVÅ streck på diagonalen??

    HJÄLP


    Antagligen ett ogiltigt/trasigt test.. är nog bara att testa med ett annat istället tyvärr.
  • Lunalove

    Haft extremt svullna och ömmande bröst och bröstvårtor i över 1 vecka, haft konstiga känningar och stickningar i livmodern ungefär lika länge. Tappen är fortfarande mjuk och stängd.. temperaturen börjar gå uppåt igen.

    Idag så började jag känna mig illamående nu när jag är på jobbet...

    Testet var lika som igår, ingen stegring dvs.. tog även digitalt men som var negativt men tror att det kanske var för tidigt (baserat på hur svaga stickorna varit) att testa.

    När skall man "ge upp" och tro att kroppen bara spelade ett spratt? Finns det någon tumregel?

  • Lunalove
    z19 skrev 2019-04-03 22:04:53 följande:

    Svaga test kan du få vid en kemisk graviditet. Dvs, det har tagit sig men ägget kanske inte fästs som det ska. Har inte följt alla inlägg. När har du bim?

    Jag hade likadant förra månaden, o haft lika innan oxå. Plussat svagt, som aldrig stegrat riktigt o sen har mensen kommit på bim eller någon dag senare. Så det enda man kan göra är att fortsätta testa, alternativt vänta o se om mensen kommer. Lycka till


    Jo jag vet, därav det med att "spelar en ett spratt" har 4 kemiska i bagaget men har aldrig gått över tid så att säga. Hade BIM i tisdags el onsdags, beror på vilken app man går uteftee.. tog inget test idag då jag klev upp astidigt för att åka till Amsterdam.

    Tidigare kemiska så har jag fått svagt och att det inte stigit det minsta utan det gått neråt sen, men denna gång har det stigit.. bara att det varit extremt långsamt.. typ varannan dag har det blivit pyttesvagare.
  • Lunalove

    Mitt vart nog kemiskt igen, tempen har gått upp men testerna har blivit svagare, nästintill obefintliga... Lycka till ni andra! :)

  • Lunalove

    Blev min 5e kemiska graviditet denna gången, precis 2 år av försök. Det positiva är att min lutealfas förlängdes med 3 dagar från 11 till 14 av denna ProgesterAll kuren. Skall testa glandin nästa gång i kombination med ProgesterAll, om det inte tar sig så kommer jag nog ge upp och fokusera på att gå ner i vikt för att få hjälp av sjukvården.

    Grattis till er som hittils plussat och lycka till ni andra :)

Svar på tråden BIM April