Inlägg från: Minmakaron |Visa alla inlägg
  • Minmakaron

    BIM April

    Jag är ny här och hoppar gärna in här. 37 år, fyra försök tidigare. Ett missfall för exakt ett år sedan gjorde mig ivrig och för hoppfull, tre misslyckade försök efter det gjorde att vi la planerna på is då det var så knäckande. Men nya tag nu. :)

    BIM 7/4

    BIM - lista

    3/4 höstmamma

    5/4 sommartjejen888, Blirdetsåblirdet

    6/4 Geranium, Evi30, Dalarna1984

    8/4 CH90, Evi82

    7/4 Minmakaron

    10/4 Emmissss

    11/4 Tessi1, Ok1020

    13/4 Mela88, Tirin

    14/4 Joni

    15/4 Leosmamma88

    17/4 Trettitvå

  • Minmakaron
    Blirdetsåblirdet skrev 2019-03-21 19:14:52 följande:

    Testar med ÄL-test för första gången denna månad, men har ännu inte fått något utslag. Enlig Flo-appen har jag ÄL idag, men inte enligt testen tyvärr. Jaja, vi fortsätter väl mysa så fort vi får chansen, så blir det som det blir. :)


    Lite i samma båt här. Enligt flera appar som Flo, Clue och PeriodTracker borde jag ha ÄL imorgon senast, men inget utslag än med ClearBlue Advanced Digital. Blir lite förvirrad och modfälld då jag ändå testat dagligen sen i söndags.
  • Minmakaron
    Dalarna1984 skrev 2019-03-22 08:44:10 följande:

    Testat sen i söndags och fått blinkande gubbe alla dagar, idag äntligen fast =) Bara mysa vidare =) hur mycket sex har ni andra runt ÄL?


    Härligt! Mys på! För vår del räckte det en gång första försöket förra året men som slutade i missfall. De gånger vi försökte efteråt blev det ett 3-4 gånger kring ÄL men det gick inget vidare då. Känns svårt att veta det där tycker jag, vad som är tillräckligt, man vill ju göra allt man kan utan att det ska bli pressande.
  • Minmakaron

    Är det någon som känner igen att ägglossningen kan dra ut på tiden? Och i så fall kan de bero på stress och önskan att den ska infinna sig? Jag har regelbunden menscykel på 27-28 dagar och borde ha ÄL senast imorgon men får inget utslag med ClearBlue Advanced Digital, bara rund ring.

    Sist jag testade med samma test, förra våren, gav det utslag med blinkade och fast gubbe vid den här tidpunkten.

    Är det åldern? Är 37 år.. Ja, ni hör, nu börjar jag noja.

  • Minmakaron
    Ellie08 skrev 2019-03-23 18:03:10 följande:

    Jag kan glömma befruktning denna gång. Vi försökte mysa imorse men maken blev helt stressad och tyckte det var jobbigt så det blev inget. Fatta så förbannad jag var/är! Jag förstår honom och förstår det är en del press men kom igen 1 dag bara 1 gång är enough.. usch är fortfarande irriterad och har varit lite elak mot honom idag. Jag har noll förhoppningar inför BIM - Rkt deppigt nu


    Åh, vad jag känner med dig. :( Förstår precis vad du menar. Det är så frustrerande och ledsamt. Hoppas det finns chans för en vändning ändå. Stor kram till dig.
  • Minmakaron
    Seseli skrev 2019-03-26 09:53:33 följande:

    BIM -6 idag och blev så nyfiken så tog ett sånt där Clearblue early som man kan ta från 6 dagar före mens och visst är det ett streck???


    Jo, visst ser det ut som ett streck! :) Så roligt!
  • Minmakaron
    Seseli skrev 2019-03-27 11:22:32 följande:

    Hej tjejer! Glöm inte att börja äta folsyra redan nu :) desto tidigare ju bättre.


    I full gång med det här. :) Stort grattis till ditt plus! Hur känns det? Märker du av några symptom än?
  • Minmakaron
    Emmissss skrev 2019-03-28 12:34:17 följande:

    Hur går det för er tjejer? Många som har BIM nära mig (den 10e) känner ni något? Haft ÄL? Jag har känt av lite men inte alls lika ont som andra månader..


    Jag är så rädd att jinxa genom att känna efter, leta tecken och övertyga mig själv. Förra månaden hade jag nog en galen googlehistorik på graviditetstecken och till slut kände jag nästan allt och kände mig lite knäppt på näsan av ett blankt test. Eller inte ett test, trodde mer på mig själv än på testet och behövde ytterligare ett negativt test för att övertygas.

    Nu har jag inställningen att jag inte känner eller märker ett dugg för att inte vaggas in i falska förhoppningar, åtminstone tills det är dags för BIM. Lättare sagt än gjort gissar jag. Om några dagar kommer jag låta annorlunda antagligen ;)
  • Minmakaron
    Lyra78 skrev 2019-03-29 10:45:35 följande:

    Jag har som många av er andra jättesvårt att inte tänka och analysera hela tiden. Speciellt tiden efter ÄL är rätt olidlig. 

    Jag trodde jag hade ÄL igår, och var rätt besviken eftersom vi inte lyckades få till det ordentligt. Men så idag hade tempen inte gått upp så jag tog ett till test som visade starkare än kontrollstrecket. Så nu satsar vi på idag istället! 


    Vad härligt med ett starkare streck idag! :) Ja, det är tvära kast mellan besvikelse och hopp för att pricka in rätt tid. Håller tummarna för dig idag!
  • Minmakaron
    Linneaalice14 skrev 2019-03-29 14:15:33 följande:

    Hej på er. jag gissar på att jag hoppar över hit, ni kanske kan hjälpa mig att tyda mina ägglossningstester. Jag o gubben sexade i söndags, tisdags onsdags och igår. Såhär ser mina tester ut, Kan vi ha prickat in tro? Haft oregelbunden mens innan o fått hjälp med tabletter o så, hade mensens första dag 8 mars, 

    Men de måste väl vara positiva tester?

    Tacksam för svar o förhoppningar. Längtar så efter att skaffa en till:) två sedan innan. 


    Välkommen! Ser onekligen ut som ni prickat rätt. Bara att hålla tummarna nu. ????
Svar på tråden BIM April