• Kiwiii

    BIM April

    Hejsan!

    Grattis till alla som har fått ett plus!

    Tänkte höra med er om vad ni tror. Hade bim igår, och gjorde även ett test på förmiddagen men det blev negativt. Har även inte haft något spår av någon mens bara flytningar. Brukar även ha väldig mensvärk men känner inte direkt av den typen av smärta. Vad tror ni?

  • Kiwiii

    Grattis alla som har plussat! :)

    Här har mensen inte kommit ännu. Har fått ömma bröst och är på bim +3 så tänkte köpa ett nytt test och prova med morgon urin. :)

  • Kiwiii

    Testade med morgon urin men det blev negativt. Fortfarande ingen mens i sikte..

  • Kiwiii

    Tycker jag kan ana ett streck på den första bilden med! Vänta ett par dagar och ta ett nytt test igen! Håller tummat och tår :)

  • Kiwiii

    Grattis till er som plussat!! Så roligt för er!

    Själv är man på bim +5 ingen mens och negativt senast igår med morgon urin. Vet inte vad jag ska tro eller vad som händer med min kropp.

    Har symptom så som illamående, järnsmak i munnen, ömma bröst och väldigt trött. Men negativt på testet.

  • Kiwiii

    Fortfarande varken mens eller plus. Förstår verkligen inte vad son händer. Skulle haft min mens den 12/4 och den vill inte dyka upp, tog även test idag på morgonen men inget plus. Finns det någon som har haft liknande? Min mens brukar alltid vara regel unden med +- 1 dag...

  • Kiwiii
    Micka! skrev 2019-04-18 15:28:28 följande:

    Så där hade jag när jag var skengravid en gång, mensen kom efter typ 1 och en halv vecka. Även lika vid min första graviditet, plussade i v. 6 först. Testade när mensen var sen några dagar som den inte brukar vara. Men var då negativt, så då tänkte jag att mensen bara är sen konstigt nog. Men när den inte kommit på två veckor så testade jag igen, då var det ett starkt plus. Tyvärr slutade graviditeten i missfall i v 20 i ett ma, läkarna trodde jag fått en infektion.


    Tack för ditt svar! Beklagar missfallet, så tråkigt. Ja, vi har inte riktigt börjat på allvar med att försöka skaffa barn på "riktigt" utan mer händer det så händer det. Hur vet man om man är skengravid? Eller man bara väntat ut det?
  • Kiwiii

    Grattis till era plus! :D

    Här har fortfarande ingen mens kommit.. Vet inte vad jag ska tro längre om min kropp... Kanske är en låghomonare?

  • Kiwiii

    Är på bim +10 ingen mens här inte.... Har heller inte fått något plus, tog test senast bim +8. Vet inte vad jag ska tro nu..

  • Kiwiii
    fannylinnea skrev 2019-04-22 13:00:17 följande:

    Hm, du kanske ska ringa och be om att få bli undersökt/göra ett blodprov?

    Vet du när du hade ägglossning? Tänkte att om den var senare så brukar ju mensen i regel komma senare också.

    Lycka till :)


    Hade ägglossning som vanligt, hade det den 29/3. Skulle haft mensen den 12/4 men inget ännu. Får nog ringa imorgon till en barnmorska. Har försökt att ringa 1177 men dem har haft så många samtal så dem bad mig ringa vid en annan tid och la på luren.

    Tack för svar!
  • Kiwiii

    Tog test idag! Och det ser ut så här? Bara jag som ser ett svagt streck? Kan det vara ett spökstreck?

  • Kiwiii
    Lovalia skrev 2019-04-23 07:46:17 följande:

    HELT KLART POSITIVT! :) stort grattis!


    Tror du? Vet inte men känns som jag i re riktigt kan lita på der!
  • Kiwiii

    Så här ser mina test ut. Men på bim +14 så va jag hos bm och gjorde ett test där hon sa att det va negativt. Men att hennes test inte är lika känsliga som dem man använder hemma. Igår testade jag mig senast och det bara ökar så det borde ju vara något fast det blev negativt hos bm?

  • Kiwiii
    Enmsik skrev 2019-04-28 11:49:01 följande:

    Troligtvis har du ju haft ägglossning senare än du trott? Annars känns det ändå svagt för att vara bim+16... Men alla är ju olika. Du borde boka ett VUL för att se så att allt är som det ska. Vill inte skrämmas men När jag blev gravid med ett utonkvedshavandeskap fick jag en positiv sticka på bim+2 som ser ut ungefär som din bim+12.

    Dock vet jag ej om mitt ökade då jag tog ett digitalt som visade gravid. Efter det testade jag inge mer. Men jag hoppas att din graviditet är bra och att du bara hade sen ägglossning. Det set ju ut att öka fint från 15-16 :)


    Jag tror jag hade ägglossning när jag skulle, brukar alltid få så ont och det fick jag även denna månaden runt det beräknade datumet. Ja jag börjar också bli lite orolig, framförallt när bm inte fick något på hennes test. Men får boka in en tid och hoppas på det bästa! Tack för tog dig tid :)
Svar på tråden BIM April