Inlägg från: Anonym (Jenny) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jenny)

    Sambo, men sen då?

    Hur kan man ens förlova sig utan att ha giftemål som plan från början? Är ju som att fråga någon om hen vill följa med till biografen och när man väl är där fråga om hen är sugen på att faktiskt se en film.

  • Anonym (Jenny)
    Swedman skrev 2019-03-19 21:34:18 följande:

    Ja. Det är helt sant!  En förlovning kan pågå kort eller lång tid. Det kommer en dag jag ska fråga henne om hon vill gifta sig med mig och då bestäms ett datum och hur det ska genomföras. 


    Jag skulle också anta att min partner ville gifta sig om han friade och vi förlovade oss. Om han sen skulle fria igen efter förlovningen skulle jag undra vad han höll på med.

    Om jag var du skulle jag bara börja prata med henne om hon har funderat på när och var hon helst skulle vilja gifta sig, börja med en faktisk budget och se på ett ungefär vad ni har råd med.
  • Anonym (Jenny)
    Swedman skrev 2019-03-19 22:54:27 följande:

    Aha. Du tänker så! Så min fråga till henne ska egentligen inte vara "vill du gifta dig?" utan det är mer rätt och fråga "När vill du gifta dig?".

    Hur som helst. Jag lär så länge jag lever återigen bekräftat. Tack!


    Precis. En förlovning betyder ju att man vill och tänker gifta sig. Lycka till! :)
  • Anonym (Jenny)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-20 09:15:43 följande:

    En dejtingsida? Det är ju som upplagt för att du blir lurad... att hon dessutom är 10 år yngre än dig gör det hela mer suspekt. Jag hoppas innerligt att detta är äkta kärlek och inte ett gammalt vanligt klassiskt letande efter ett bättre liv genom en svensk man. Hon ska alltså bara komma hit och leva på dig och bli lycklig genom det? Inga barn? Inga vänner? Du kommer jobba på dagarna och hon sitta och vänta på dig?

    Jag tycker du (först borde fundera igen på om hon verkligen gör detta för att vara med just dig eller för att hon råkat få tag på just dig), sen om du nu är säker, fundera på hur hon ska trivas i Sverige...

    Förlåt att jag är bitter men jar har sett detta förut på halvnära håll, även min mamma. Enligt henne har de flesta sådana förhållanden spruckit pga dessa kvinnor t.r.o.r att människorna här är så himla rika. Du verkar inte vara det, så det ser inte jätteljust ut...

    Du får ju ligga i alla fall, brukar ju vara det som är upplägget ^^


    Ts skriver ju att planen är att hon också ska jobba.
Svar på tråden Sambo, men sen då?