Inlägg från: Anonym (Vad göra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vad göra)

    När gos tagit över sexlivet

    Hej

    Jag och min flickvän har varit ihop i ca 7år och har haft våra upp och nedgångar som alla andra. Vändingen blev när hon pluggade på annan ort i 2 år och baa kom hem om helgerna för att jobba. man hoppades på sex men det blev mer som en inre stress för henne att prestera när hon kom hem trött till helgen. För ca 1år sedan när hon hade 6mån kvar så fick det som inte fick hända att hon var otrogen mot mig. De gjorde allt annat förutom just penetration. Blev riktigt förbannad när hon berättade det efter att haft ångest i 1 veckan innan hon sade det och innan det även haft sex med mig då hon var så rädd för att bli lämnad

    Detta gjorde verkligen att jag körde ner mig själv i botten och började ifrågasätta och intala mig själv att jag förtjänar bättre. vi älskar verkligen varandra men sexlivet är svårt att hålla vid liv. hon älskar gos och givetvis vill jag ge det om det kan gynna det andra. vi har gått i terapi både prata om otroheten men även hur vi ska komma tillbaka. Psykologen nämnde att goset kan vara en del som förstör vårt sexliv då hon får tillräcklig tillfredställese igenom det. Flickvännen har börjat förstå detta och vill att jag ska begränsa detta när hon vill. Hon gillar att få massage och givetvis kan jag ställa upp på det men någonstans vill jag också ha beröring. Hon tycker 1ggn i veckan är fullt normalt och tillräckligt. Jag skulle gärna vilja ha 2ggn i veckan och i bästa fall 3ggn det skulle göra med mer än nöjd. Har börjat tänka mer att när jag är sugen så får jag gå och runka och inte tjata men det gör min flickvän ledsen. 

    Vi har inga barn än men har börjat planera det. 

  • Svar på tråden När gos tagit över sexlivet
  • Anonym (Vad göra)

    Otroheten har börjat försvinna och Ja det var bara en gång när båda mådde som sämst och hon fick den uppmuntran hon saknade. Tog kontakt med den killen och sade väl valda ord och han blev nog lite tagen och jag tog kontakt med honom. 

    Så själva otroheten har jag börjat lägga mig bakom då jag kan inte älta i det i evigheter och hon gör allt för att att vinna tillbaka förtroendet. Det är just den intima delen som avtagit och hon har aldrig varit i så här långt förhållande och vet inte vad man ska göra åt sexlivet efter så här många år. Har skaffat leksaker och det fungerar till viss del men inte tvunget från hennes sida.

Svar på tråden När gos tagit över sexlivet