Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    När gos tagit över sexlivet

    Anonym (Vad göra) skrev 2019-03-26 06:11:00 följande:

    Otroheten har börjat försvinna och Ja det var bara en gång när båda mådde som sämst och hon fick den uppmuntran hon saknade. Tog kontakt med den killen och sade väl valda ord och han blev nog lite tagen och jag tog kontakt med honom. 

    Så själva otroheten har jag börjat lägga mig bakom då jag kan inte älta i det i evigheter och hon gör allt för att att vinna tillbaka förtroendet. Det är just den intima delen som avtagit och hon har aldrig varit i så här långt förhållande och vet inte vad man ska göra åt sexlivet efter så här många år. Har skaffat leksaker och det fungerar till viss del men inte tvunget från hennes sida.


    Så här brukar det se ut när sexlivet planar ut och man inte längre tänder på varandra. När man lever ihop med sin bästa vän helt enkelt. Man älskar varandra för att det är det bästa man har men ... Attraktionen försvinner sakta och försiktigt och det blir mer krav på att prestera bättre sex och attraktionen försvinner ännu mer.. det blir en ond cirkel.

    Det kanske inte är sexet som är problemet utan att ni vuxit isär och inte längre har kvar passion och attraktion. Känslorna som försvinner går tyvärr sällan att få tillbaka.
Svar på tråden När gos tagit över sexlivet