Inlägg från: AnnahmedH |Visa alla inlägg
  • AnnahmedH

    BF december 2019

    Hej! Jag har plussat med bf 13 december 2019. Enligt första dagen i min senaste mens har jag bf typ 7 december men jag vet att det inte är så tidigt då jag hade stenkoll på min ägglossning. Den var senare än vanligt i mars. Jag fick ett missfall i v.8 i december så det var på tredje försöket efter missfallet. Jag vågar nu inte riktigt ta ut min glädje ännu. Jag ska till samma barnmorska som förra gången om 2,5 v och försöka få ett vul.

  • AnnahmedH
    osofin skrev 2019-04-06 11:12:02 följande:

    Härligt har ni en till som oroar sig. Har 11 missfall bakom oss, 3 IVF-försök och ett FET.

    Teststrecket är starkare än kontroll nu. Om jag ska gå efter när jag hade ÄL-känningar går jag in i vecka 6+0 idag.

    Igår em mådde jag riktigt illa och kräktes så snart jag rörde på mig. Känns gott att kroppen börjar påverkas mer. Det stillar min oro.

    Sen har min mage gjort ett palats åt bebis för den kom ihåg hur det ska va. Det går inte att dölja min graviditet. Måste ha mammabyxor. Det blir femte förlossningen på exakt åtta år om allt går som det ska.


    Oj! 11 missfall. Har ni något barn och försöker med syskon el är det första ni försöker med? Det är så otroligt påfrestande med missfall så jag kan inte föreställa mig hur det är att ha fått erfara så många. Jag och min man kämpade i 2,5 år innan vi fick vårt första barn. Nu med syskonet blev vi gravida på femte försöket men det slutade som sagt i missfall. Nu är vi gravida på nytt efter tredje försöket efter missfallet. Jag tar verkligen ingenting för givet känner jag. Det är svårt att bli gravid och få en frisk graviditet!
  • AnnahmedH
    Anonym (Aquaria) skrev 2019-04-07 13:14:00 följande:

    Hej tjejer! Och grattis till alla plus!

    Fick missfall i vecka 10 den 25 februari i år, men till vår stora chock lyckades jag bli gravid igen innan min mens kommit tillbaka och jag plussade här om dagen. Vågar inte hoppas än, men tänkte hålla mig lite i bakgrunden här tills jag nått en tryggare punkt så att säga.. :)


    Åh, grattis till att det gick så fort för er efter missfallet! För oss tog det sig på tredje försöket efter vårt missfall i v.8 (i december 2018). Jag plussade i fredags och känner att jag inte kan ta ut någon glädje ännu. Det känns som att jag inte tror på plusset på de olika test jag gjort! Jag kan inte tro det innan jag får se att bebisen växer där inne.
  • AnnahmedH
    AnnahmedH skrev 2019-04-07 21:07:25 följande:

    Åh, grattis till att det gick så fort för er efter missfallet! För oss tog det sig på tredje försöket efter vårt missfall i v.8 (i december 2018). Jag plussade i fredags och känner att jag inte kan ta ut någon glädje ännu. Det känns som att jag inte tror på plusset på de olika test jag gjort! Jag kan inte tro det innan jag får se att bebisen växer där inne.


    Tack! Ja tredje försöket var otippat. De första två tänkte jag att jag var gravid medan jag denna gång känner mig mest likgiltig och icke-gravid. Jag hade lite ömma bröst idag och så har jag haft hög temp i kroppen men annars lyser alla symptom med sin frånvaro. Jag vill känna mig illamående och att jag har ömma bröst haha. Har du några symptom?
  • AnnahmedH
    z19 skrev 2019-04-10 17:32:31 följande:

    Bim+1 idag

    Hur mår alla som plussat? Testar ni fortfarande?

    Fler som är rädda för kemisk grav?

    Jag börjar iaf bli lugn... testen håller sig tydliga som tur är. Sist blev dem bara svagare o svagare.


    Hej!! Igår var det v.6 (5+0) och jag tog ett digitalt test och det visade Gravid 3+ ! Jag blev så glad att det visade 3+ redan nu för förra gången jag var gravid visade den Gravid 2-3 i v.7 (6+0).
  • AnnahmedH

    Hej! I morgon går jag in i v.7(6+0) och denna vecka har jag märkt att mycket har hänt i min kropp. Jag mår illa till och från och så har jag fått större och ömma bröst. Jag är svintrött på kvällarna (har somnat kl 20 en kväll och igår kväll kl 21 haha). Nu börjar jag känna mig gravid alltså. Men det var i v.8(7+0) som jag började blöda förra gången jag fick missfall så trots att det känns annorlunda i kroppen denna gång känner jag mig ändå inte säker. Det är som att jag ändå tror att det kommer att hända något. Känner någon igen sig?

  • AnnahmedH

    Såg nu att man skulle skriva till någon som kallar sig Körsbergsdalen här på familjeliv. Tyvärr kan jag inte hitta denna.

Svar på tråden BF december 2019