• Hallonpaj

    BF december 2019

    Stort Grattis till plusset!!

    Här kan vi som har bf i december 2019 följas åt <3

    Välkomna :)

  • Svar på tråden BF december 2019
  • Hallonpaj
    Värphönan skrev 2019-03-30 16:03:43 följande:

    Jag följde ditt råd och ringde upp stället. Hon tog reda på hela menyn för mig och läste upp innehållet och hur det va tillagat ???? inga konstigheter så nu kan jag slappna av.


    Så skönt att det ordnade sig så smidigt :) Väldigt professionellt av dem! Hoppas du får det trevligt på konferensen nu och kan njuta av allt gott.
  • Hallonpaj
    Anonym (hemlisen) skrev 2019-03-30 16:58:48 följande:

    Håller med dig.

    Bäst är nog dock att ignorera besserwissrar, de går igång på motstånd. 


    Ja du har så rätt. Jag blir så trött bara, men nu ska jag sluta argumentera och lägga min energi på er andra istället. Vi som kan glädjas åt varandra <3
  • Anonym (hemlisen)
    Hallonpaj skrev 2019-03-30 17:16:10 följande:
    Ja du har så rätt. Jag blir så trött bara, men nu ska jag sluta argumentera och lägga min energi på er andra istället. Vi som kan glädjas åt varandra <3
    {#emotions_dlg.flower}Hjärta
  • bibimbap

    Hallonpaj, stort tack för ditt fina svar. Känns himla skönt att kunna ventilera lite med er som redan gått igenom tvåbarnschocken (och som dessutom går in på att skaffa en trea!). Jag har några kompisar som har 2 barn, men av förklarliga skäl vet dom ju inget än.

    Jag hade nog kanske inte förlossningsdepp med dottern, men var nog där och nosade. Knöt inte än till dottern förrän senare, satt och grät på BVC men enligt det där formuläret man får fylla i så var jag inte deprimerad. Tyckte det var lite konstigt, man behöver ju inte känna att man vill skada sig själv eller sitt barn bara för att man inte tycker att allt är rosaskimrande, det finns ju något där emellan. Hoppas på en bra BM på MVC, kommer definitivt ta upp detta.

    Tack igen, och kram till dig!

  • osofin

    Jag tyckte det var ganska tufft att få bebis nummer två. De andra hängde bara med ;) men tvåan var omtumlande. Nu väntar jag femman. :D

  • ETOVA

    Hej på er! Jag hoppar in från BIM mars- tråden efter gårdagens plus. Har hunnit smälta det lite men tror inte jag fattat än. Det är första gången och vi har bara försökt i två månader så det har gått ganska fort. Är beräknat till 1 december ungefär (alla visar olika). Är mycket tankar och känslor samtidigt som det känns typ som vanligt. Min man är dessutom bortrest över helgen så vi har inte heller kunnat prata så mycket om det, vi tog testet bara nån timme innan han åkte. Så nu sitter jag här och läser på en massa om vad man får äta och inte äta, göra och inte göra, är ju en hel djungel! Och hur ska man kunna hålla det hemligt??

  • bibimbap
    osofin skrev 2019-03-30 19:34:16 följande:

    Jag tyckte det var ganska tufft att få bebis nummer två. De andra hängde bara med ;) men tvåan var omtumlande. Nu väntar jag femman. :D


    Wow, jag är så imponerad och inspirerad av er. Man ska aldrig säga aldrig, men det blir troligtvis inte fler än två för oss. Både jag och min sambo kommer från väldigt små familjer, men jag har alltid drömt om att få leva i en stor familj där det aldrig är tomt, men jag vill nog inte vara mamman i den, hahahaha.
  • Ereya

    Hey ladies!

    Till min stora förvåning plussade jag för ett par timmar sedan, ej på morgonurin. Mensen var fyra dagar sen så jag ville utesluta en graviditet då jag trots allt missat ägglossningen... Trodde jag =)

    Här är jag. Har precis plussat. Rejält. Det digitala skrek ut gravid 1-2 och jag skrek ut "DET HÄNDER INTE!!!!". Vi har haft oskyddat sex i ett år. Sedan jul har jag släppt det. Släppt allt. Slutat bry mig. Sedan jul har vi också medvetet lagt ägglossningen åt sidan. Nu i mars hade vi sex på CD9, 4-5 dagar innan ägglossningen. Och tro på fan att vi plussade =)

    Ser fram emot många härliga meddelanden om den kommande tiden av er andra, ska läsa igenom hela tråden i eftermiddag. <3 Och just det, jag är helt symptomlös än så länge. Fyller snart 26.

  • Stellan11

    Hänger på här får vi se. Plussade precis o är lite i chock då yngsta sonen precis fyllt 1år o vi inte tänkt att skaffa fler. Dock hade spiralen åkt ut som upptäcktes när jag var på mvc för att ta cellprov! Så nu ska allt bara sjunka in lite :)

Svar på tråden BF december 2019