Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Driver hon med mig?

    Jag får ständigt höra hur kåt min sambo är på mig. Hur mycket hon längtar efter sex men varje gång jag gör initativ så väljer hon annat?

    Vi kan ha ett underbart förspel och hinta om att ikväll, ja då jädrar ska vi ligga. Detta är även sånt hon kan säga. Vi kan ligga utslagna efter tung jobbdag och halvt mysa men så vips från ingen stanns frågar hon till exempel om vi ska se något på tvn först, sen vill hon ha sex. Ett avsnitt av någon favoritserie. Aalright.. Vi var ju mitt uppe i något men okej då. Det börjar bli sent och om vi ska orka med lite sex även om så en snabbis så blir hon busig och frågar om vi inte ska ta ett avsnitt till... det kom inte helt oväntat en cliffhanger. Även när det inte gör det så känner hon för att se ett avsnitt till eller spela lite spel tillsammans. Sedan är hon eller jag alldeles för trött efter det och ska upp tidigt till jobbet. Hon är livrädd att jag lämna henne och hon tycker också att vi har för lite sex, säger hon iallafall. Men varför gör vi inget åt saken då?? Jag upplever att jag gör allt jag kan men inget biter.

    Jag har i och med detta börjat få sämre självförtroende och jag har även börjat klanka ner på mitt utseende. Något jag aldrig bytt mig om tidigare men jag känner att något måste vara fel, eller leker hon bara med mig? Vi har inte haft sex på snart 3 månader. Och gånger innan det vr det og 2 månader utan sex. Sammanlagt det senaste året har vi bara haft sex 10 gånger ungefär.

    Driver hon bara med mig eller varför beter hon sig såhär?

    Hon är inte alls elak av naturen, snarare tvärt om, så det känns osannolikt att det skulle vara på ont uppsåt som hon "leker" så med mina känslor.

  • Svar på tråden Driver hon med mig?
  • Anonym (TS)

    Tack för alla svar och frågor.

    Vi har inga småbarn och vi sköter hygienen.

    Hon säger att hon har hög sexlust men att säga det och visa det är två olika saker.

    Vi pratar en del om det emellanåt utan att det tar över allt fokus.

    Jag tycker att vi har mycket god kommunikation rörande allt i vår relation.

    Det skulle kunna vara yttre faktorer som jobb och stress för hon är i lite utav en svacka just nu när det är mycket, och osäkert på jobbet. Hon får förlängt 2-3 veckor i stöten sedan nyår. Men avsaknaden utav sexet har pågått så mycket längre.

    Hon pratar på att hon vill ha ett barn. Vi har varit tillsammans i 3 år nu och jag känner detsamma. Det hade varit mysigt med en liten en, men jag börjar bli orolig för relationen när jag inte fattar vad som är fel, eller att hon inte berättar det för mig om jag ställer frågan.

Svar på tråden Driver hon med mig?