Inlägg från: Anonym (Lustig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lustig)

    Driver hon med mig?

    Har det hänt något som kan ha påverkat henne på något negativt sätt? Min första tanke är att hon antingen 1) faktiskt inte vill, eller 2) att hon vill men får ångest eller liknande.

    Försök prata med henne om detta och ta reda på om det är något problem. Det kan vara så att hon verkligen vill men att något kommer i vägen som gör att hon förhalar det, blir orolig och undvikande, m.m. 

    Som exempel så hade jag för ett tag sedan en svampinfektion, och dumt nog sa jag inget om det till min pojkvän. Istället blev jag undvikande för jag ville inte att han skulle märka. Undvek inte sex helt, men lät honom aldrig röra mitt underliv och om det började hetta till så skyndade jag att ursäkta mig till toaletten, där jag desperat försökte torka av mig så gott det gick med en väldoftande våtservett. Vid något tillfälle blev det spontant sex utan att jag hann göra det och då kunde jag känna hur det luktade typ som söt jäst, vilket gjorde det omöjligt att njuta av stunden och jag blev bara sprängfylld av ångest över att han kanske kunde känna det. Eftersom jag inte sa något om det så kan han mycket väl ha uppfattat det som att jag helt enkelt ville undvika sex med honom.

    Så försök prata med henne och se om något är fel, antingen fysiskt eller mentalt eller i ert förhållande. Det kan mycket väl vara så att hon har en så hög sexlust som hon påstår men att ett hinder kommer i vägen. Brukade ni ha mer sex förut? Kan du själv identifiera någon orsak till att hon började bete sig såhär?

Svar på tråden Driver hon med mig?